Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Prvi seks slavnih
16.11.2009.
Izvor: Press Online

Prvi seks slavnih
Zbrka.com

Kako su slavni izgubili nevinost? Voajerska priroda savremenih medija je takva da i najintimniji detalji iz života poznatih stižu do njih. Ipak, malo je onih koji su spremni da odu i korak dalje i ispričaju kako je izgledalo njihovo prvo seksualno iskustvo.

Keli Ozborn (13)

U stilu prave rokerske zvezde, Keli je nevinost izgubila već sa 13 godina! Neiskusna devojčica uspela je da u to vreme uveri samu sebe da je trudna, iako nije imala ni redovne menstruacije. Ironija je u tome što je ćerka Ozija Ozborna prošle godine bila ambasadorka svetskog dana kontracepcije.

Anđelina Džoli (14)

Izabranica srca Breda Pita, ambasadorka Ujedinjenih nacija i majka šestoro dece, seksualni život počela je prilično rano - sa 14 godina.

- Prvog dečka imala sam sa 14 godina. U žaru intimnog trenutka htela sam da se s njim još više zbližim, pa sam zgrabila kuhinjski nož i posekla ga. Secnuo je i on mene! - rekla je Anđelina.

Nevine i u 20-oj

Britni SpirsBritni Spirs: „To se prvi put dogodilo posle dve godine zabavljanja sa Džastinom Timberlejkom. Imala sam 20 godina. Mislila sam da je on pravi, ali je kasnije sve ispričao u jednom šou-programu!"

Džesika Simpson: „Želela sam da kao devica uđem u brak. Na svadbenoj večeri (imala sam 22 godine) sve vreme sam želela da što pre odemo u sobu. Kad se to konačno dogodilo, otkrila sam veliko zadovoljstvo u seksu i kasnije nadoknadila sve propušteno".

Madona (15)

Kraljica popa izgubila je nevinost već sa 15 godina.

- Bila sam radoznala i nimalo se nisam razočarala. Nisam bila stidljiva, što verovatno ima veze s mojom braćom i našim deljenjem kupatila. Dečaci su mislili da sam promiskuitetna i nimfomanka, a devojčice da sam izgubljen slučaj. Prvi mladić sa kojim sam vodila ljubav bio je dečko sa kojim sam dugo bila zajedno. Momak se zove Rasel, pitam se da li me se seća.

Sijena Miler (16)

Engleska lepotica redovna je „gošća" tabloida, koji objavljuju njene vruće fotografije sa mnogim muškarcima iz celog sveta. I pored burnog seksualnog života, nevinost je izgubila na potpuno uobičajen način - sa 16 godina sa svojim dečkom, kod kuće, u krevetu.

- Moja majka je insistirala na tome da ga dovedem kući. Nije htela da to uradimo negde drugde i uvek je govorila da, ako to već mora da se dogodi, neka se bar dogodi pod njenim krovom! - rekla je Sijena.

Sandra Bulok (19)

Holivudska glumica otkrila je čari seksa na prvoj godini studija.

- Mama se plašila da ne zatrudnim ako rano započnem seksualni život. Zato sam ostala nevina do prve godine studija. Ali, nije bilo nikakvog vatrometa osećanja. Mada, seks je uvek veliki doživljaj. Zabavno je čak i kad ništa ne osetite! - rekla je Sandra.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez (17)

Džej Lo je devičanstvo izgubila sa prijateljem.

- Prvo seksualno iskustvo doživela sam u 17. godini. Moj prijatelj iz mladosti Dejvid Kruz i ja nismo znali šta sve to znači. Kasnije je sve postalo mnogo zabavnije!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farma - Favoriti za 100 000 evra
Farma - Favoriti za 100 000 evra
Play - Ana Nikolić - Ućebana
Ana Nikolić - Ućebana
Play - Džoni Dep - Voleo bih da živim u Srbiji
Džoni Dep - Voleo bih da živim u Srbiji
Play - Šon Koneri u Beogradu
Šon Koneri u Beogradu
Play - Sava Radović napustio Farmu
Sava Radović napustio Farmu
Play - Zvezde Granda - Oštri komentari javnosti na ponašanje
Zvezde Granda - Oštri komentari javnosti na ponašanje
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt