Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Prokletstvo Velikog Brata
04.12.2008.
Izvor: Press Online

Prokletstvo Velikog Brata
Zbrka.com

Press istražuje razloge nesreća koje prate učesnike šoua „Veliki brat" i „Operacija Trijumf", koji se snimaju u kući na Košutnjaku

Najpopularniju kuću na beogradskom Košutnjaku, u kojoj se snimaju „Veliki brat" i „Operacija Trijumf", fanovi ovih rijaliti-šoua već su počeli da proglašavaju ukletom. Nakon tragedije koja se desila članici OT žirija Marini Tucaković (iznenada joj je preminuo sin Miloš (24)), na internet forumima povela se rasprava o svim nesrećama koje su pratile potencijalne i direktne učesnike ovih gledanih emisija. Najveći broj forumaša složio se da je zidanje kuće na ovom mestu zapravo izazivanje sudbine jer je u neposrednoj blizini u beogradskoj park-šumi Košutnjak pre 240 godina ubijen Knez Mihailo Obrenović.

Jedan od atentata koji su umnogome odredili politički život Srbije desio se 29. maja 1868, kada je grupa zaverenika hicima iz pištolja ubila kneza Mihaila.

Pored kneza Mihaila, u atentatu je stradala i njegova sestra od strica Anka Konstantinović. Zaverenici su ubrzo uhvaćeni i streljani iste ponoći na Karaburmi. Stariji žitelji ovog kraja Beograda i danas izbegavaju mesto na kome se dogodio atentat, a gde se sada nalazi kuća u kojoj se snima gledani rijaliti-šou.

Pokojni Dino Dvornik otkazao učešće u „VIP VB"

Pokojni hrvatski pevač Dino Dvornik (44), koji je trebalo da bude jedan od učesnika drugog serijala VIP „Velikog brata" (počeo u martu 2007), otkazao je svoje učešće desetak dana pre početka emitovanja. Kao jedan od razloga navodilo se da se Dvornik iz straha zbog tadašnjih demonstracija u Beogradu odlučio da se ne pojavi u kući na Košutnjaku. Beživotno telo Dvornika pronašla je njegova supruga Danijela u njihovom stanu 7. septembra 2008. godine.

Danijel i Maca se teško razboleli

Dvojica bivših ukućana prvog serijala VIP „Velikog brata" Danijel Alibabić i Dragan Marinković Maca imali su ozbiljnih zdravstvenih problema u poslednje vreme. Crnogorski pevač početkom jula 2008. godine primljen je u Klinički centar u Podgorici, gde mu je ustanovljeno oštećenje jetre.

Maca, voditelj „Operacije Trijumf", u toku svog rada u kući „Emoušna" doživeo je dve neprijatnosti. Sredinom septembra ove godine završio u sarajevskoj bolnici zbog akutne upale pankreasa, od koje se jedva oporavio pred početak OT, a krajem novembra zbog seksualnog uznemiravanja osuđen je u Sarajevu na kaznu od šest meseci zatvora (dve godine uslovno).

Umrle dede Danijela i Đorđa

U toku emitovanja „Operacije Trijumf" dvojica takmičara - Danijel Pavlović i Đorđe Gogov, doživela su porodične tragedije. Prvo je 7. novembra preminuo Danijelov deda, pa su organizatori Pavloviću dozvolili da prisustvuje sahrani. On je par dana kasnije nastupio na Gala koncertu, a samo nekoliko dana pošto je Đorđe Gogov napustio akademiju umro je i njegov deda.

Antal Skendžić ubio majku

Jedan od učesnika generalne probe prvog serijala „Veliki brat" Antal Skendžić (21) ubio je nožem 3. novembra 2007. godine svoju majku Rozaliju Greguš-Skendžić (40) u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Zrenjanina. Antal, koji se javno deklarisao kao biseksualac, krajem juna 2008. u Okružnom sudu u Zrenjaninu osuđen je na 10 godina zatvora.

Smrt sina Marine Tucaković

Poslednja tragedija koja se dogodila jeste iznenadna smrt Miloša Radulovića (24), mlađeg sina poznatog tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića. Telo nesrećnog mladića pronašla je njegova devojka 1. decembra oko 18 časova u porodičnoj kući u centru Beograda. Marina Tucaković, koja je bila jedna od predstavnika stručnog OT žirija, otkazala je učešće u muzičkom šou. Miloš Radulović (24) biće sahranjen danas u 13 časova na beogradskom Novom groblju.

Članak - Poginuli Zorica, Zeka i Elmir

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Lola - Severina kopira Anu Nikolić (Video)
Lola - Severina kopira Anu Nikolić (Video)
Play - Marijan Rističević prvi finalista
Marijan Rističević prvi finalista
Play - Severina na sudu zbog novog albuma
Severina na sudu zbog novog albuma
Play - Kuća snova - Još dva dana do finala
Kuća snova - Još dva dana do finala
Play - Nemanjina porodica na stubu srama
Nemanjina porodica na stubu srama
Play - Karolina ljuta zbog golišavih devojaka u spotu
Karolina ljuta zbog golišavih devojaka u spotu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt