Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Poznati o Farmi - Najveći favoriti Maca i Friči
11.04.2010.
Izvor: Kurir Info

Poznati o Farmi - Najveći favoriti Maca i Friči
Zbrka.com

Dešavanja na imanju u Lisoviću postaju sve zanimljivija. Svađe, prijateljstva, ogovaranja, žurke...

I polagano publika počinje da upoznaje farmere i navija za njih. Gledaoci rijalitija već su manje-više uspeli da „provale“ ko je kakav i kome da daju svoj glas.

Tako je i s javnim ličnostima koje su s nama sa „ove strane ograde“. Pomno prate šta se dešava na „Farmi“ i bodre svoje favorite. A ko im je najdraži lik, otkriće vam sami.   

Ivan Gavrilović - Maca do kraja

- Bio sam na „Farmi“ i imao prilike sve da ih upoznam, da vidim koliko su vredni, kakve su im navike i osobine. Od svih njih izdvaja se Maca, jer je veoma kreativan, vredan i zanimljiv. Uspeva na odličan način da spoji rad i svoju duhovitost, pa smatram da je na putu da pobedi.

Dara Bubamara - Miloš je zakon

- Pratim „Farmu“ koliko god mi to obaveze dozvoljavaju, mada, moram priznati, ne onoliko koliko bih želela. Svi su mi super, ali bih izdvojila Miloša Bojanića. Prvo zato što je moj sugrađanin, a drugo zato što mi je najsimpatičniji. Volela bih da on pobedi.

Mira Škorić - Pobednik je Maca

- Moj veliki favorit je Maca zato što je poseban i zato što se ponaša upravo onako kakav je i privatno. Mi smo kućni prijatelji i znam da je on isto tako duhovit i interesantan i kad nema kamera. U njemu leži prirodan talenat da zabavlja ljude i da uvek bude u centru pažnje. Želim mu sve najbolje i, naravno, da ostane do kraja u rijalitiju i pobedi.

Sandra Obradović - Još se nisu opustili

- Gledam „Farmu“, naročito ponedeljkom, kada se organizuju žurke i kada se svi opuste, pa je samim tim i gledaocima zanimljivije. Ne bih nikoga mogla da izdvojim kad je reč o favoritu za pobedu. Mislim da nisu dovoljno opušteni i da će svoja prava lica tek pokazati kako šou bude odmicao.

Tijana Dapčević - Marija je bila moj favorit

- Nemam favorita, svi su mi okej likovi. Dok je Marija Šerifović bila na Farmi, navijala sam za nju jer mi je dobra prijateljica, ali sada, pošto je ona izašla, nikoga ne bih izdvojila. Mislim da su svi simpatični i da pravi favorit tek treba da se pokaže. Ima još vremena do kraja rijalitija.

Marko Đurovski - Humor krasi Firčija

- Nemam vremena da pratim „Farmu“, ali pogledam ponekad noću, i zasad je moj favorit Firči. Mislim da je najbolji i da ima dobar smisao za humor. Po mom mišljenju, pobediće on.

Anabela  - Ne Gagi,  nego Sajko

- S obzirom ne to da sam prošla kroz sličan rijaliti, odlično znam da nije jednostavno napraviti izbor pobednika. Kad bih bila pristrasna, svakako bi izbor bio otac moje dece, ali biću realna. Moj favorit je ipak Sajko zbog svih ljudskih kvaliteta koje poseduje.

Igor Lazić Nigor - Dejan nije ni naivan ni glup

- U rijalitijima se uvek izdvajaju pomalo čudni ljudi i oni koji su drugačiji od ostalih. Moguće je da će ovog puta pobediti Dejan Stanković, jer se on uvek zeza, pa i ostale farmere provocira, što je ljudima zanimljivo. Mislim da on uopšte nije naivan ni lud, jer je završio dva fakulteta, a ponaša se kao da je glup, pa bih rekao da je to samo njegova gluma ili neki dogovor s producentima.

Zoran Radojković Pile - Firči je zlata vredan

- Mislim da će pobediti Firči, jer je vredan, roker i Marinin bivši muž. Veoma je pametan, brzo kapira kako se rade poslovi na farmi i prednjači u tome u odnosu na sve ostale. Oduševljava me to što zna da napravi mnogo stvari koje tamo mogu da im olakšaju život. Takve ljude treba ceniti i mislim da su zlata vredni za rijaliti poput „Farme“.

Maja Nikolić - Neka pobedi Maja

- Favorit mi je Maja Odžaklijevska jer je ona moja estradna mama, pa kad je ona tamo, kao da sam i ja. Veoma je zabavna, mladolika, duhovita i ponaša se kao klinka, pa mislim da je zbog toga zanimljiva i ljudima. Želim joj sve najbolje.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Baba Mrazice iz doba jure
Baba Mrazice iz doba jure
Play - Ceca hoće da ugasi Press
Ceca hoće da ugasi Press
Play - Bermudski trougao na Farmi
Bermudski trougao na Farmi
Play - Marija Šerifović tužila Dragana Hadži Antića
Marija Šerifović tužila Dragana Hadži Antića
Play - Insomnia - JK prepevala bolivudski hit? (Video)
Insomnia - JK prepevala bolivudski hit? (Video)
Play - Rade Šerbedžija vraćen sa granice
Rade Šerbedžija vraćen sa granice
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt