Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Posvađali se Boba i Saša - Raspad Granda?
14.04.2011.
Izvor: Kurir Info

Posvađali se Boba i Saša - Raspad Granda?
Zbrka.com

Boba Živojinović je besan zbog pada rejtinga i optužio je Sašu Popovića da je on glavni krivac za loše stanje u producentskoj kući. Rešen je da što pre proda "Grand", iz straha da će slabiji rezultati koje postižu njihove emisije u bliskoj budućnosti dodatno sniziti cenu, saznaje Kurir.

On je pre desetak dana u jednom zemunskom restoranu pred više ljudi vređao Popovića, a kad su se njih dvojica napokon čuli i ugovorili sastanak za prošli ponedeljak, nije se pojavio.

- Boba želi da proda "Grand". Bukvalno - sad ili nikad. Njihove emisije više nemaju ni približnu gledanost kao, na primer, pre godinu dana, kad je za njih bila zainteresovana tadašnja televizija Foks, danas Prva.

Samim tim je i cena nekada najveće producentske kuće zabrinjavajuće pala, što je navelo Bobu da se odluči na prodaju kako bi uzeo koliko-toliko novca i da njegova investicija ne bi i dalje tonula u finansijsku propast - navodi izvor Kurira odlično upućen u odnose u "Grandu".

Naš sagovornik dodaje da je Popović raspoložen da se otcepi od Živojinovića, ali pod uslovom da mu bude isplaćen njegov deo kolača.

- Kad su se Boba i Brena vratili iz Amerike, Saša im je na zamerku o lošem poslovanju besno odgovorio: "Okej, sad vi malo vodite posao, a ja idem u Majami!" Prebacio im je da radi po 20 sati dnevno i da bi trebalo da mu pripomognu. Pošto se Boba nije pojavio na sastanku pre tri dana, Popović je, uvređen, spakovao stvari i sa suprugom otputovao u Italiju, da ohladi glavu. Brena se u celoj ovoj priči drži po strani - naglašava naš sagovornik.

Tragom ovih informacija, pozvali smo obojicu aktera.

- U Monaku sam, ne želim da pričam o tim glupostima - kratko je rekao Slobodan Živojinović, a slično je odgovorio i direktor "Granda", istina, ne pominjući gde je:

- Veću glupost dosad nisam čuo.

Boba se druži s direktorom Prve

Koliko je Saša Popović u dobrim odnosima sa Željkom Mitrovićem, toliko je Boba Živojinović u odličnim odnosima sa Dejanom Jocićem, direktorom Prve televizije. Njih dvojica, zajedno sa Bobinim sinom Filipom, neretko izlaze po prestižnim beogradskim klubovima, gde ostaju do ranih jutarnjih sati. Boba je bio inicijator prelaska "Granda" na Prvu prošle godine, ali je Popović na kraju uspeo da ga odgovori od te ideje i da nastavi saradnju s Pinkom.

Ko je sprečio prodaju?

Slobodan Živojinović bio je izuzetno neprijatan prema Saši Popoviću, koji je odigrao ključnu ulogu u sprečavanju "Granda" da se prošlog leta preseli na Foks, danas Prvu.

Boba je optužio svog direktora da je napravio veliku grešku u proceni, jer su u to vreme za "Grand" mogli da dobiju neverovatnih 15 miliona evra, dok je danas cena sigurno nekoliko puta manja.

Mitrović prati svađu sa strane

Sukob u "Grandu" Željko Mitrović zasad posmatra sa strane. Prema saznanjima Kurira, on je u veoma dobrim odnosima sa Sašom Popovićem, koga smatra velikim radnikom, i s njim se, uglavnom, svih ovih godina dogovarao o "Grandovim" emisijama.

Njih dvojica su prošlog leta potpisali nov ugovor na četiri godine, nakon neuspelih pregovora s Prvom, dok sa Bobom nije imao takav vid saradnje.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - U rijalitiju bez cigareta, alkohola i ružnih reči - Ćemo vredjao Miloša
U rijalitiju bez cigareta, alkohola i ružnih reči - Ćemo vredjao Miloša
Play - Željko Mitrović - Otkriću ko me je trovao
Željko Mitrović - Otkriću ko me je trovao
Play - Indi - Nikad više neću u rijaliti šou
Indi - Nikad više neću u rijaliti šou
Play - Politika i estrada - Boža Đelić - Volim Seku i Slavicu Ćukteraš
Politika i estrada - Boža Đelić - Volim Seku i Slavicu Ćukteraš
Play - Kesenija Pajčin - Prljavi ples
Kesenija Pajčin - Prljavi ples
Play - Sandra - Prijali su mi Markovi dodiri
Sandra - Prijali su mi Markovi dodiri
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt