Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Posetite Novi Sad i -Egzit-
11.01.2008.
Izvor: Blic Online

Posetite Novi Sad i -Egzit-
Zbrka.com

Ugledni britanski dnevnik „Gardijan“ je Srbiju i „Egzit“ uvrstio na listu 12 najuzbudljivijih turističkih destinacija i događaja koje u 2008. treba obavezno posetiti. Za svaki mesec u godini su predložene najatraktivnije destinacije, a za jul je predložena Srbija, tačnije Novi Sad, u kojem se održava „Egzit“, koji novinar britanskog lista predlaže kao alternativu „Glastonberiju“, najvećem muzičkom festivalu na svetu.

- Mnogobrojni posetioci koji su se prošlog juna kroz blato vraćali kući iz Somerseta konačno su rekli nešto što je do tada bilo nezamislivo: „Možda ću preskočiti ‘Glastonberi’ sledeće godine.“ Prema tome, vreme je da potražite alternativno rešenje. Dobitnik priznanja za najbolji evropski festival u 2007. je „Egzit“, koji se održava u Srbiji, u Novom Sadu, a prošle godine uglavnom su nastupili dens orjentisani izvođači: „Basement Jaxx“, CSS, „Groove Armada“, „Beastie Boys“ i „Wu-Tang Clan“, kao i poznati svetski di-džejevi. Bez obzira na sve veću popularnost, „Egzit“ uspeva da i dalje bude socijalno angažovan. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji - Petrovaradinskoj tvrđavi koja se nalazi na obali Dunava - „Egzit“ predstavlja jedan od najatraktivnijih festivala u Evropi - napisao je Kris Madigan, novinar „Gardijana“.

Osim Srbije i Novog Sada, na listi 12 najpoželjnijih turističkih destinacija u 2008, nalaze se i Engleska (Liverpul, januar, evropska prestonica kulture), Gana (februar, Afrički kup nacija u fudbalu), Švajcarska (Ferbije, mart, takmičenje u ekstremnim sportovima), Invernes (Škotska, april, otvaranje centra posvećenog čuvenom sukobu između Jakobinaca i Hanoverijanaca), Norveška (Oslo, maj, otvaranje nove Nacionalne opere) i Maroko (Esuir, jun, Gnua vorld mjuzik festival). U drugoj polovini godine preporučuje se putovanje u Mongoliju (pustinja Gobi, avgust, pomračenje sunca), Indiju (Mumbai, septembar, tradicionalna parada), Ameriku (San Francisko, oktobar, otvaranje Golden gejt parka), Ameriku (Vašington, novembar, predsednički izbori) i Kanadu (Vistler, decembar, otvaranje žičare duge tri kilometra).

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nisam režimski pevač
Nisam režimski pevač
Play - Mile Kitić dobio batine
Mile Kitić dobio batine
Play - Farma - Obračun Niggora i Topalka
Farma - Obračun Niggora i Topalka
Play - Džeju zabranjen ulazak na Pink
Džeju zabranjen ulazak na Pink
Play - Nataša Kojić Taša - Zaštitno lice brenda punto
Nataša Kojić Taša - Zaštitno lice brenda punto
Play - Aca Lukas - Ostavite Cecu na miru
Aca Lukas - Ostavite Cecu na miru
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt