Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Popularne smo i bez Granda
19.12.2009.
Izvor: Press Online

Popularne smo i bez Granda
Zbrka.com

Posle čistke u izdavačkoj kući „Grand", koju je sproveo njen direktor Saša Popović, nepoželjni pevači prinuđeni su da traže novog izdavača.

Folk pevačice Marta Savić i Jovana Tipšin, nekadašnji ekskluzivci „Granda", poručuju da njihova karijera nije sahranjena odlaskom iz ove izdavačke kuće. One tvrde da nisu izbačene iz „Granda", već da su svojevoljno potražile novog izdavača - manje poznati „KCN rekords".a

Marta Savić, supruga Mileta Kitića, za koga se takođe spekuliše da je izbačen iz „Granda", kaže da je njen novi album „Muški kompleksi" posle samo mesec dana podigao prašinu, i dodaje da je od Saše Popovića zaslužila mnogo više.

- Odlučila sam da promenim izdavača, jer smatram da sam prethodnim albumom „Erotika" zaslužila mnogo više nego što sam u „Grandu" dobila. Htela sam da pomerim estradne granice u muzičkom i vizuelnom smislu, što sam posle četiri godine i uspela.

U hitovima koji se trenutno snimaju za „Grand" prepoznajem tekstove koje sam već otpevala! O vizuelnom delu da ne govorim - prepoznajete moje kožne korsete, paunovo perje, kristale nalepljene na kožu, jaču scensku šminku i zanimljive frizure - kaže Marta.

Ona smatra da u „Grandu" ipak nije zatvorila vrata.

- Nikad nigde nisam zatvorila vrata, pa ni u „Grandu". Ali, nisam im ni otišla na vrata jer sam tad odlučila da se povučem sa estrade. Međutim, tokom godina u izolaciji shvatila sam da se moja publika ne slaže sa mojom odlukom.

Eto, objavila sam novi album i dokazala da, ako imaš dobru pesmu i vernu publiku, možeš i bez „Granda". Imam 13 albuma, na svaki sam ponosna, i svaki je doprineo mojoj popularnosti - rekla je Marta za Press.

Njena koleginica Jovana Tipšin, koja je na folk sceni već 15 godina, nedavno je objavila osmi album „Kako je kad srce pati". Jovana tvrdi da promena izdavačke kuće nije uticala na njenu popularnost.

- Moj odlazak iz „Granda" ne znači da sam sa Popovićem imala konflikt. Sa njim sam sarađivala godinama i za njegovu kuću sam objavila dva uspešna albuma. Popović je dobar čovek i pravi profesionalac, tako da nije isključeno da ću naredni album objaviti za „Grand".

Za novu kuću sam se odlučila radi promene. Najvažnije je da sam i dalje popularna kao pre. Pesme su našle put do publike i zastupljena sam podjednako na svim televizijama, što je bio moj cilj - rekla je Jovana za Press.

Stoja utočište našla na BN-u

Na listi za izbacivanje iz „Granda" navodno je i folkerka Stoja. Kap koja je prelila čašu bila je njena pesma „Da li si za seks", koja se čelnicima „Granda" nije dopala zbog provokativnog teksta.

Nakon što je izgubila medijski prostor na TV Pinku, Stoja je postala najveća zvezda na televiziji BN, gde gostuje u gotovo svim zabavnim emisijama.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Topalka nije napustila žena
Topalka nije napustila žena
Play - Sonja Savić umrla od Heroina i Morfijuma
Sonja Savić umrla od Heroina i Morfijuma
Play - Kinezi lansirali kondom Bekam
Kinezi lansirali kondom Bekam
Play - Nole i misica iz Paragvaja
Nole i misica iz Paragvaja
Play - Niggor i Vlado Georgijev - Puklo drugarstvo?
Niggor i Vlado Georgijev - Puklo drugarstvo?
Play - U2 u Zagrebu - Vrhunski muzički doživljaj
U2 u Zagrebu - Vrhunski muzički doživljaj
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt