Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Počinje srpski Survajver
28.07.2008.
Izvor: Press Online

Počinje srpski Survajver
Zbrka.com

Pripreme za „Survajver" („Preživljavanje"), jedan od najgledanijih svetskih rijalitija, privedene su kraju, a 22 takmičara već se nalazi na putu za Panamu, gde će se u naredna 52 dana boriti za nagradu kolja iznosi oko 100.000 evra. Sve ono što 11 muškaraca i isto toliko žena bude doživelo tokom boravka u neistraženoj najjužnijoj zemlji centralne Amerike gledaoci televizije Foks moći će da prate već od poslednje sedmice oktobra. Voditelj „Survajvera" biće glumac Andrija Milošević, a on će ujedno biti i jedini član ekspedicije s kojim će takmičari moći da komuniciraju.

- U „Survajveru Srbija" učestvuje 22 takmičara, podjednak broj žena i muškaraca. Najmlađi takmičar ima 20, a najstariji 50 godina, i oni će se boriti za veliku novčanu nagradu, ispunjavajući brojne teške zadatke, ali i deleći prostor sa gmizavcima, insektima, pticama i opasnim morskim životinjama - kaže za Press Slađana Paunović, PR Foksa.

Voditelj programa, glumac Andrija Milošević, koji je, kao i učesnici, prošao teške zadatke na kastingu, kaže za Press da se ne boji izazova, i kao svaki prosečni Crnogorac tvrdi:

- Ne mogu mene da uplaše bube i insekti, a u Crnoj Gori ionako imamo zmije, koje smo uspeli da pripitomimo kao kućne ljubimce - šaleći se kaže Banjo iz „M(j)ešovitog braka", i dodaje: - Za takmičare ja ću predstavljati očinsku figuru pred kojom će padati maske i moraće otvoreno da pokazuju emocije - od straha i očaja, pa do velike ljubavi i sreće. Biću strog, ali pravičan, jer moja reč će odlučivati pobednika u svim plemenskim nadmetanjima. S nestrpljenjem očekujem početak snimanja i nadam se da ću uspeti da, uz sve obaveze, osetim i čari ovog tropskog raja.

Biserni raj baza pirata!

„Survajver Srbija" se snima na Bisernim ostrvima arhipelaga De las Perlas, koji se nalazi 80 km jugoistočno od Panama Sitija. Ostrva (njih oko 180) otkrio je u 16. veku španski istraživač Vasko Nunez de Balboa i dugo su bila na meti pirata koji su sa njih krali biserne školjke, ali i skrivali svoje plenove sa opljačkanih brodova.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka se tajno udala ?
Seka se tajno udala ?
Play - Aki je priglup, ali nije loš
Aki je priglup, ali nije loš
Play - Selo gori a baba se češlja - Svi rekordi
Selo gori a baba se češlja - Svi rekordi
Play - Socijalisti zloupotrebili Zvezde Granda
Socijalisti zloupotrebili Zvezde Granda
Play - Seksi fotografije Ane Kokić u Maximu
Seksi fotografije Ane Kokić u Maximu
Play - Film Selo gori i tako... oduševio publiku
Film Selo gori i tako... oduševio publiku
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt