Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Počinje Dvor
16.01.2011.
Izvor: Press Online

Počinje Dvor
Zbrka.com

U karantin ušli Dejan Cukić, Lepa Lukić, Bebi Dol, Tamara Todevska, Vanesa Šokčić, Mika Kostić, Danijel Pavlović, Ivan Ivanović Đus, Dejan Milićević...

Novi rijaliti „Dvor" počinje večeras na televiziji Pink, a učesnici su juče ušli u karantin u hotelu „Balkan" iz kojeg će se direktno useliti u luksuzne odaje dvorca u Šimanovcima. U karantin su ušli pevačica Lepa Lukić, Bebi Dol, Tamara Todevska, Vanesa Šokčić i Dejan Cukić.

Sa koferima se pojavila i Manel Jelić mis Tunisa, a tek u večernjim satima direktno sa aerodroma došla je i Urša Čepin, voditeljka, pevačica iz Slovenije, koja se slikala za „Plejboj", a koja će joj po lepoti biti najjača konkurencija.

Dvor - DjusU „Dvor" ulaze i reperi Đus, kreator Dejan Milićević, Danijel Pavlović i Mika Kostić, koji su već učestvovali u „Operaciji Trijumf" kao i pevači Igor Kostić i Joca Stefanović. U karantin je ušla i Dragana Tripić, novinarka poznata po učešću u žiriju emisije „Zvezde Granda", pevačice Lana Toković iz grupe „Lana i Aldo".

Najavljeno je i učešće Radomira Počuče, voditelja Pinka, kao i Pece Brzakovića, bivšeg golmana. Na konačnom spisku trebalo bi da se nađe 24 VIP učesnika, od čega je jednak broj muškaraca i žena.

Kao u srednjem veku

Izgradnja dvorca za buduće dvorjane trajala je do pred sam početak rijalitija, a radovi su poslednjih dana trajali bukvalno 24 sata. Kako Press saznaje od izvora bliskog produkciji, odlučeno je da dvorac ima podno grejanje, a u kraljevske odaje ugrađen je i džakuzi.

Pravila koja će važiti na dvoru biće slična kao u kraljevstvima u srednjem veku, a učesnici će imati uloge koje priliče „Dvoru" - biraće se kralj i kraljica, sluge, dvorske dame, vitezovi...

Po ulasku u odaje prvo će biti izabran kraljevski par, njihove sluge i dvorska luda. Ono po čemu će se ovaj rijaliti razlikovati od ostalih jeste to što će učesnici na raspolaganju imati zlatnike, koje će dobijati na početku svake nedelje.

Deo će odmah morati da daju kraljevskom paru kao porez, a preostali novčići će im služiti za život. Sluge neće dobijati novac. Dvorjani će moći da trguju između sebe i plaćaju jedni drugima za razne usluge. Tako će recimo za razliku od „Velikog brata", gde je bilo zabranjeno komentarisati nominacije, ovde i to biti dozvoljeno, a učesnici će moći jedni drugima i da plaćaju kako ne bi bili nominovani za izbacivanje.

Marija i Danijel Šerifović

Dvoje ispada nedeljno

„Dvor" će, za razliku od „Farme", obilovati brojnim igrama, takmičenjima i zadacima čijim će rešavanjem takmičari osvajati i gubiti zlatnike, kao nekada među srednjovekovnim plemstvom i vitezovima. Za svako ispunjenje dobijaće se nagrade, a svaka greška, nerad i nepoštovanje dvorskih pravila biće sankcionisani kaznama i oduzimanjem zlatnika.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Fan klubovi - Rat zvezda na internetu
Fan klubovi - Rat zvezda na internetu
Play - Britni Spirs izašla iz bolnice u društvu paparaca
Britni Spirs izašla iz bolnice u društvu paparaca
Play - Dara Bubamara - Za album sam spiskala 70 000 evra
Dara Bubamara - Za album sam spiskala 70 000 evra
Play - Kreće okršaj TV stanica
Kreće okršaj TV stanica
Play - Operacija trijumf u Kruševcu
Operacija trijumf u Kruševcu
Play - Srpske pevačice u katalogu prostitutki!
Srpske pevačice u katalogu prostitutki!
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt