Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Počela operacija trijumf
30.09.2008.
Izvor: Press Online

Počela operacija trijumf
Zbrka.com

Počela „Operacija Trijumf"! „Emoušn" na samom početku napravio iznenađenje organizujući dva takmičenja: u kuću ušlo 16 akademaca, šestoro preostalih bori se za još dva mesta!

Rijaliti-šou „Operacija Trijumf" počeo je sinoć u Beogradu, nastupom 22 najveća muzička talenta eks-Jugoslavije, a uz podršku američke pevačice Anastazije i domaćih pop velikana. „Emoušnovu" muzičku akademiju, koju će narednih 100 dana pohađati potencijalne svetske muzičke zvezde, svojim prisustvom uveličali su i Jelena Rozga, Marija Šerifović, grupa „Let 3", Sergej Ćetković, Karolina Gočeva i Din.

Muzikalni brat „Velikog brata" prikazivaće se u svim zemljama bivše Jugoslavije osim u Sloveniji, čiji takmičari iz tehničkih razloga neće učestvovati u grandioznoj muzičkoj emisiji. Iznenađenje za publiku, ali i za same takmičare, jeste promenjeni sistem takmičenja kojim je „Emoušn" učinio ovaj šou još zanimljivijim. Naime, na bini su se sinoć pojavila 22 talenata, a u kuću je ušlo 16 takmičara. Preostalih šestoro nije prekobrojno, već će se u paralelnom nadmetanju boriti za još dva mesta. Oni će nastupiti na četiri koncerta uživo, a publika, žiri, direktor akademije i gledaoci izabraće ko najviše zaslužuje da se posle mesec dana pridruži ostalim „akademcima".

Učesnici će morati da daju sve od sebe da dokažu da zaslužuju najveću nagradu - bleštavu karijeru pop zvezde. Nakon što su na glamuroznoj Gala večeri pokazali svoje pevačko umeće, prvog dana „Operacije Trijumf" mladići i devojke uselili su se u naročito sagrađenu kuću (preuređena kuća „Velikog brata"). Muzički producenti, stilisti i zvezde lokalnog šou-biznisa narednih 100 dana obučavaće ih veštinama neophodnim da se postane zvezda, a njihov život i rad u akademiji 24 časa dnevno pratiće kamere.

Pored muzičkih talenata, „OT" je okupio i voditeljske zvezde. TV lica koja će narednih 100 dana raditi u najpopularnijem muzičkom šou u svetu su hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, bosanski šoumen Dragan Marinković Maca i „Emoušnovi" ekskluzivci Ana Mihajlovski, Marijana Mićić, Milan Kalinić i Sanja Rajković.

Brat Marije Šerifović u kući!

Od 22 takmičara u igri se našlo devet talenata iz Srbije, pet iz Hrvatske, i po dva iz Bosne, Republike Srpske, Makedonije i Crne Gore. Među njima najviše pažnje izazvalo je troje srpskih takmičara: Danijel Pavlović, inače brat „Evrosong" pobednice Marije Šerifović, potom Mirjana Kostić, koja je upravo sa Marijom maestralno izvela pesmu „Molitva", kao i Sonja Bakić, mlada Somborka koja je nastupila sa Anastazijom.

Zbrka.com
Počela Operacija trijumf

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Šakira i Nadal u ljubavnoj vezi?
Šakira i Nadal u ljubavnoj vezi?
Play - VB 2009 - Jovana i Karlo u klinču
VB 2009 - Jovana i Karlo u klinču
Play - Veridba - Nikola Rađen i Ana Kokić
Veridba - Nikola Rađen i Ana Kokić
Play - Mile Kitić dobio batine
Mile Kitić dobio batine
Play - Maja Nikolić - Firči ima mali...
Maja Nikolić - Firči ima mali...
Play - Pamela u crnogorskoj sapunici
Pamela u crnogorskoj sapunici
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt