Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Pink - Pokrećemo kanal sa akcionim filmovima
14.02.2008.
Izvor: Blic Online

Pink - Pokrećemo kanal sa akcionim filmovima
Zbrka.com

Vlasnik medijske imperije „Pink“ Željko Mitrović za „Blic“ najavljuje pokretanje još jednog kanala na kojem će se emitovati samo akcioni filmovi holivudske produkcije. Mitrović najavljuje i da će se velike koprodukcije snimati u njegovom filmskom gradu u Šimanovcima koji je počeo sa radom.

- Od 15. februara startujemo sa „Pink Action“ kanalom. U paketu od jedanaest „Pinkovih“ satelitskih kanala publika će biti u prilici da gleda novi filmski kanal. To je treći filmski kanal u „Pinkovom“ paketu i praktično će biti ispunjen isključivo holivudskim programom - dvadeset i četiri sata gledaoci će moći da gledaju akcione američke filmove. Svi pretplatnici „Total TV“ i „Pink“ paketa, kao i pretplatnici manjeg „Sinema“ paketa imaće po istoj ceni koju su i do sada plaćali i jedan filmski kanal plus. Novi kanali kao što su najavljivani „Pink News“ i „Pink Grand“ moraće malo da sačekaju. Sa „Grand produkcijom“ tek treba da pregovaramo oko zajedničkog muzičkog kanala, ali je realno da će se ovi novi kanali pojaviti u bliskoj budućnosti - rekao nam je Željko Mitrović koji trenutno pohađa više kurseva na „Berlic“ školi.

- Usavršavam poslovni engleski jezik na „Berlic“ školi. Trenutno sam na sedmom stepenu, a obično da bi se položio jedan stepen treba pohađati časove četiri nedelje i potom sledi ispit - dodaje Mitrović koji je nedavno kupio i izvor vode gde planira da pokrene svoju proizvodnju. Takođe, „Air Pink“ se širi.

- Tačno je da imamo ambicije da počnemo sa proizvodnjom vode. U bliskoj budućnosti plan je da pokušamo da proširimo poslove u području farmaceutske industrije i zdrave vode za piće. To su planovi za 2008. i 2009. Što se tiče „Air Pink“ pored postojeća tri aviona kupili smo još dva za letove u regionu. Prvi avion je „SJ2 plus“. To je avion najnovije generacije koji će biti isporučen u maju. Drugi avion koji je poručen je „XLS plus“ koji spada u kategoriju ozbiljnih velikih aviona, ali ni on neće moći da leti preko okeana. Plan je da u 2009. godini kupimo i četiri „boinga 737“. Kretaćemo se ka razvoju čarter i redovnog avionskog saobraćaja, jer je upravo stupio novi zakon u okviru Evropske unije. „Air Pink“ je zaista vrlo perspektivna kompanija u ovom trenutku - kaže Mitrović, koji je pokrenuo i filmski grad - PFI studio u Šimanovcima.

- Filmski studio PFI je počeo da radi. Radimo nekoliko manjih projekata kao što je film „Romansa“ u produkciji Lika Besona. Očekujem da odmah posle ovogodišnjeg Kanskog festivala započnemo sa velikim koprodukcijama. Prva faza filmskog grada je gotova, dakle prvih pet studija je spremno da radi. Što se tiče domaćih filmskih projekata, radićemo ih više kao TV filmove, dakle biće prvenstveno namenjeni televizijskoj, a ne bioskopskoj publici.

Izgradnja Sigurne kuće

Mitrović planira da se više bavi humanitarnim akcijama.

- Nisam odustao od izgradnje Sigurne kuće za nezbrinutu decu. Trenutno se radi projekat i insistiramo da on bude od početka pod našom kontrolom. Želimo da ta deca zaista dobiju od nas pravu pomoć u životu. Mislim da ćemo Sigurnu kuću graditi krajem ove godine - kaže Mitrović na kraju.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Dragana Mirković traži milion evra odštete zbog piraterije
Dragana Mirković traži milion evra odštete zbog piraterije
Play - Severina - Nove skandalozne fotografije
Severina - Nove skandalozne fotografije
Play - A šta imate od škole ? - Čitanku !
A šta imate od škole ? - Čitanku !
Play - Kaja sa novim dečkom
Kaja sa novim dečkom
Play - VB 2009 - Indiana - Žao mi je što idem kući
VB 2009 - Indiana - Žao mi je što idem kući
Play - Seka Aleksić - Nije više plavuša
Seka Aleksić - Nije više plavuša
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt