Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Peja - Najbolji drug mi je oteo ribu
26.12.2010.
Izvor: Alo!

Peja - Najbolji drug mi je oteo ribu
Zbrka.com

Aktuelni farmer Zoran Pejić Peja umalo je izgubio najboljeg druga kada se ovaj smuvao sa devojkom sa kojom je voditelj godinama bio u tajnoj šemi!

O ovoj zanimljivoj životnoj situaciji Peja je juče uz jutarnju kafu pričao Jovani i Marijanu otkrivši im da su se on i ta devojka znali pet, šest godina i da su se s vremena na vreme viđali i imali seks.

- Zove mene drug jedan dan i kaže mi kako će da dođe kod mene sa ribom boli glava, smuvao je pre tri dana i otkinuo na nju, pa da je upoznam i ja. Dolaze oni, kada sam ih video noge mi se odsekle. Razmišljam da li da mu kažem ili da mu ne kažem da mu ja sa ribom često bitišem.

Ona i ja se znamo pet, šest godina i čujemo se, kada se vidimo padne seks i tako. Kombinacija, ništa sad ne znam šta, ali on se čovek zaljubio - počeo je Peja priču i nastavio da mu je najgori trenutak bio kada je ta devojka bez blama prišla i upoznala se sa njim kao da se nikada nisu videli.

- Upoznaje on mene sa njom, pozdravimo se mi, ona mi steže ruku. Došlo mi je u tom trenutku da je zalepim. Ušli mi u kuću, on je zagrlio, još mu ona glavu na rame stavila, bruka. Sada mi je smešno, tada mi nije bilo. Pričam sa njima, a pojma nemam šta pričam.

Meni je samo u glavi kako da mu kažem istinu - prepričava svoj doživljaj voditelj i objašnjava da ju je čim je imao priliku nazvao telefonom ne bi li dobio objašnjenje.

- Još je ja pozovem i pitam: „Dobro, Marija, šta uradi?“, a ona mi kaže da nije znala da sam ja taj drug kod koga dolaze. Čujemo se on i ja posle nekoliko dana i on mi kaže kako počinje da je voli i da je zver u krevetu - prepričavao je Peki situaciju ukućanima koji su umirali od smeha dok su ga slušali.

Pošto je, kako je objasnio, drugarstvo za njega svetinja, odlučio je da prizna drugu da je u vezi sa tom devojkom već godinama, ali je dobio neočekivan odgovor.

- Otišao sam kod njega i rekao mu da se ja sa njom znam već duže vreme i da sam bio sa njom, da se viđamo. A, on mrtav ‚ladan mi kaže: ‚Ma šta ima veze, bolje ti nego neko drugi‘. Ako te pozove i pita da se vidite, ti ćeš bar da mi kažeš - ispričao je Pejić.

Farmeri se posvađali zbog Kaće i Baneta

Baki, Eva i Vendi posvađali su se zbog Baneta i Katarine jer su denser i glumica ubeđeni da je bivši fudbaler iskoristio zvezdu „Granda“ i tvrdili da je njihova ljubav farsa, dok Vesna nije mislila tako.

Sve je počelo kada je Đogani rekao da maneken koristi Katarinu jer je ukapirao da od svih žena na imanju može samo nju da vrti oko prsta. Ekremova draga je branila devojče iz Leskovca rekavši da su ona i Branislav pravi Romeo i Julija.

Ova izjava naljutila je Rasovu, koja joj je odgovorila da na farmi ne postoje likovi iz romana, na šta joj je pevačica odgovorila da postoji bar jedan lik, Julija, jer je Kaća zaista zaljubljena.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farma - Takmičari pred nervnim rastrojstvom
Farma - Takmičari pred nervnim rastrojstvom
Play - Eva Ras - Farma je moja životna uloga
Eva Ras - Farma je moja životna uloga
Play - Vašar seksa
Vašar seksa
Play - Kiki i Brajan Adams pevaju po Dinkićevim notama
Kiki i Brajan Adams pevaju po Dinkićevim notama
Play - Tanja Savić trudna
Tanja Savić trudna
Play - Tijaniću, izadji na crtu
Tijaniću, izadji na crtu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt