Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Parovi - Zorica opipala ponos manekenu
26.01.2011.
Izvor: Alo!

Parovi - Zorica opipala ponos manekenu
Zbrka.com

Devojka Miloša Vukovića, Zorica Dukić, rešila da se osveti dečku za sva muvanja i flertovanja u rijalitiju „Parovi“, pa je zato ščepala manekena Marka i zavukla mu ruku u gaćice.

Naime, u vilu Laneta Gutovića pristigao je novi par, maneken Marko Antić sa suprugom Nevenom, inače, pevačicom koja nastupa na splavovima.

Rikijeva lepša polovina je odmah krenula u napad, pa je u početku vrckala oko novopečenog ukućanina, a zatim je zgrabila prvu priliku kada je ostao bez društva i prljavi ples je počeo. Podigla je Marku majicu, ispod pojasa mu je zavukla ruku, dodirnula gaćice, a zatim je izvukla gore, preko pantalona.

U jednom trenutku, maneken je prislonio na šank otpozadi, na dva metra od karatiste, koji je sve to gledao, i počeli su da se maze. Dukićeva je izgleda jako bila uzbuđena zbog cele situacije, pa je u zanosu na trenutak poljubila Antića. Njegova žena nije mnogo obraćala pažnju na njih, ali je karatista sve vreme bio ljut, čak je jednog momenta ustao i krenuo ka njima, ali ga je Tika Arsić povukao i smirio, kako ne bi napravio glupost.

Izgleda da Miloš tek sada shvata kako je bilo njegovoj lepšoj polovini kada je on opipavao druge devojke. Nešto kasnije, Marko je prišao Rikiju i njih dvojica su razgovarali.

- Znaš, ja volim moju Nevenu, sve drugo je zezanje. Umesto srca, ovde, na levoj strani, imam Nevenu i naše dete - rekao je maneken.

- Svaka čast - rekao je karatista - Jesi li ljubomoran?

- Nisam, sve joj verujem. Može da radi šta hoće. I ja isto.

- Da joj sad ja priđem i da je ljubim, ne bi bio ljubomoran? -pitao je karatista.

- Ma, ne! Zašto? Pa, ja joj verujem! - bio je samouveren Antić.

Irfan Mensur: Volim mlađe žene!

Glumac Irfan Mensur otkrio je da je oduvek više voleo „piletinu“ i da su sve njegove dosadašnje partnerke bile mlađe između 15 i 20 godina.

- Oduvek si bio perverznjak - umešala se njegova supruga Srna Lango.

Karatista se složio sa starijim cimerom i dodao da „piletina“ i te kako prija pod stare dane, dok su neki od ostalih ukućana dobacili da drastično mlađa ume i da dovede do infarkta u staračkim danima.

Bačena magija na Kristinu?!

Devojka Danijela Đurića, Kristina Spremo, otkrila je pred ukućanima da je sa nje skidana crna magija. Naime, manekenka se poverila teniserki da se pojavila Ciganka ispred njenih vrata i da joj je saopštila da je na nju i njenu kuću bačena kletva.

- Ciganka je bila ispred naših vrata i rekla nam je kako je bačena kletva na nas. To je sve prevara, mi to znamo. Ali kad ti kaže imaš crnu magiju, desiće ti se nešto loše, ti se zapitaš. Nije nam bilo svejedno - prisećala se „dama silikona“, kako su je nazvali gledaoci rijalitija „Parovi“.

- Ciganka je od mame tražila krpu i jaje. Nešto je bajala, pričala neke nerazumljive reči, kao neku pesmicu. Onda je umotala jaje u krpu i rekla nam da ga stavimo na prag i bacimo u tekuću vodu posle 24 sata.

I mama i ja smo se prepale kad nam je rečeno da je na nas bačena crna magija. Užasan neki osećaj. I onda smo razmišljale ko bi to mogao biti, kad se mi ni sa kim nismo svađale.

Posle 24 sata mama je uzela onu krpu, odmotala i ono što smo videle bilo je jezivo. Tu uopšte nije bilo jajeta, nego neki pasulj, veliki, koji je izgledao kao ljudski fetus. Iz tog fetusa je rasla kosa! - ispričala je gospođica Spremo, dok su ostali bili zatečeni.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Izbor najgore odevenih javnih ličnosti u Srbiji
Izbor najgore odevenih javnih ličnosti u Srbiji
Play - Dragana Mirković - Na suvo
Dragana Mirković - Na suvo
Play - Jovana - Uzeću pare tom klošaru
Jovana - Uzeću pare tom klošaru
Play - Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
Play - Arsa - Nisam zaljubljen u Danicu
Arsa - Nisam zaljubljen u Danicu
Play - Urška - Stojan ima smoki u gaćama
Urška - Stojan ima smoki u gaćama
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt