Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Parovi - Novi seks pred kamerama
20.02.2011.
Izvor: Alo!

Parovi - Novi seks pred kamerama
Zbrka.com

Glumcu Tihomiru Arsiću i njegovoj supruzi Jeleni izgleda nije bio dovoljan vikend bez kamera koji su dobili posle venčanja, pa su rešili da svoju intimu podele i sa gledaocima rijalitija „Parovi“.

Naime, dok je Danijel Đurić zabavljao ostale parove u dnevnoj sobi, novopečeni mladenci su odlučili da uživaju u svom braku, pa su iskoristili momenat kada su ostali sami u spavaćoj sobi.

Prvo su se ljubili, a onda je Tika počeo da cmače svoju voljenu po vratu, da je mazi diskretno po ruci, a zatim i po grudima i tog trenutka su se pokrili jorganom i prionuli na posao.

Na snimcima se jasno vidi kako se glumac pokreće gore-dole i u jednom momentu opominje svoju suprugu Jelenu da bude tiha. Balerina je sve vreme vodila računa da neko ne naiđe, pa se često okretala i gledala prema vratima, dok joj je suprug govorio da se opusti i da uživa.

Da li zbog straha da neko ne uđe u sobu i vidi ih ili zbog nečeg drugog, bivša gospođica Ćosić insistirala je da čin vođenja ljubavi kratko traje. Kada su završili sa seksom, gospođa Arsić je ustala i bacila pogled u dnevnu sobu da vidi da li je neko možda posumnjao šta se dešava.

Kada je videla da su svi okupirani igricom i Danijelom, vratila se u krevet, pored svog muža. Još neko vreme su se mazili i ljubili, a zatim se okrenuli svako na svoju stranu i zadovoljni zaspali.

Podsećanja radi, Tika i Jelena su zajedno već 18 godina, iako se glumac tek pre osam godina razveo od prve supruge Biljane Krstić, sa kojom ima dve ćerke. Par se venčao na Dan zaljubljenih, a kao poklon su od produkcije dobili vikend, koji su proveli u jednom beogradskom hotelu, gde su uživali u svojoj intimi.

Da se strasti nisu stišale nakon skoro dve decenije dokazali su preksinoć, kada su pred kamerama vodili ljubav. Pokazalo se da su bile realne prognoze psihijatra Jovana Marića da ljubavni parovi ne moraju da apstiniraju, već mogu slobodno da uživaju iako su kamere prisutne.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ekrem tuži srpsku firmu
Ekrem tuži srpsku firmu
Play - Zvezde usvajaju decu
Zvezde usvajaju decu
Play - Lažni SMS - Poginuo Vlado Georgijev
Lažni SMS - Poginuo Vlado Georgijev
Play - Anabela ostaje na farmi
Anabela ostaje na farmi
Play - Oskar juriša na Moskvu
Oskar juriša na Moskvu
Play - Premijera filma Selo gori ... i tako
Premijera filma Selo gori ... i tako
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt