Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ožderavanje u Parovima
16.01.2011.
Izvor: Press Online

Ožderavanje u Parovima
Zbrka.com

Poznate osobe iz rijalitija „Parovi", čije bahanalije u luksuzu gledamo već mesec dana, pokazale su da su više nego razmažene. Od produkcije stalno nešto traže, od raznih sitnica do skupocene garderobe i posebne hrane, u kojoj nemaju meru, pa su mnogi nabacili po nekoliko kilograma.

Pored redovna tri obroka koja stižu iz luksuznih beogradskih restorana, parovi stalno poručuju dodatno suhomesnate proizvode, sokove, ogromne količine sireva i slatkih namaza, saznaje Press od izvora bliskog produkciji.

- Frižider im se puni dva puta dnevno, a između obroka pojedu i do dva kilograma suhomesnatog, više od 20 litara sokova, dok se na žurkama popije više od 30 boca vina. Ne hrane se zdravo - otkriva naš izvor.

Od ulaska u luksuznu vilu najviše su se ugojili Tika Arsić, Miloš Vuković, Karolina Jovanović i Džimi Barka. Za kilograme brine i Obrenovčanka Sanela, ali i glumački par Srna Lango i Irfan Mensur.

Učesnici su se pitali kako će karatista Miloš, koji je nabacio pet kilograma za dvadeset dana, da bude „neki sportista". Procenili su da će, ako ostane u vili tri meseca, biti deblji dvadeset kilograma jer nema mere ni u čemu.

Samo jedu...

Osim redovnih obroka, dnevno „potamane" dva kilograma suhomesnatog, 20 litara sokova, 100 kafa i 30 voćnih jogurta, pa se nekima već vidi višak kilograma

Karolina Jovanović je jednom prilikom rekla da je sve toliko ukusno da ne može da se odoli, a ubrzo je od produkcije tražila i da joj kupe farmerke, majice i sve što bi mogla da nosi preko dana, jer nije ponela adekvatnu garderobu. Slađana Delibašić stalno traži skupocene kreme protiv celulita, dok Tika Arsić insistira na kapima za oči „prokulin".

- Ponašaju se kao snobovi! Cilj rijalitija jeste bio da oni uživaju, da publika vidi kako živi taj bogat svet koji ništa ne radi, baškari se, pa i preteruje. Ali oni su postali nemogući u svojim zahtevima. Naime, gotovo svakodnevno im se peru bademantili, dobijaju parfeme koje požele, ako im u jelovniku nema onog što im se tog dana jede odmah im se to kupuje.

Probirljivi su i često traže nešto za šta se mora ići i na drugi kraj grada. Svakog dana im je sva odeća na hemijskom čišćenju! Jedna devojka je tražila posebne čarape, po koje je trebalo ići u inostranstvo. Srećom, bilo ih je i ovde. Stalno traže frizera, pedikira, manikira... I ako nisu sebe smatrali džet-setom, to su postali u ovom rijalitiju - kaže naš izvor.

Jedina osoba koja ništa ne traži je vaspitačica iz Obrenovca Sanela, koja je u rijaliti ušla sa makedonskim pevačem Alekom.

Atmosfera u rijalitiju je sve napetija, a javne nominacije dodatno su je usijale i dovele do sukoba među parovima. Nagrada im se stalno povećava i smanjuje, zbog čega u „Parovima" vlada nervoza pa sve češće traže razgovore sa psihologom i bračnim savetnikom.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ministarstvo kulture - Podrška gej populaciji
Ministarstvo kulture - Podrška gej populaciji
Play - Farma 2010 - Seks za 30 000 evra
Farma 2010 - Seks za 30 000 evra
Play - Selo gori a baba se češlja - Nove epizode - Još 3 dana
Selo gori a baba se češlja - Nove epizode - Još 3 dana
Play - Dača pristao na razvod
Dača pristao na razvod
Play - Ceca - Nagodba je moj poraz
Ceca - Nagodba je moj poraz
Play - Severina - Nove skandalozne fotografije
Severina - Nove skandalozne fotografije
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt