Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Oskar želi na Evroviziju
17.02.2009.
Izvor: Blic Online

Oskar želi na Evroviziju
Zbrka.com

Ekscentrični Oskar, alter ego našeg poznatog voditelja Ognjena Amidžića, proslavio se u emisiji „Ami G šou”. Svojom nesvakidašnjom pojavom i intervjuima sa ljudima iz različitih društvenih sfera, osvojio je simpatije milionskog auditorijuma, a sada kreće i u osvajanje muzičke scene.

Od kada je snimio pesmu „Medo Brundo” zajedno sa Marinkom Madžgaljem i Markom Konom, Oskar je odlučio da snimi album i da zajedno sa grupom „Bjuti kvins” nastupi na „Beoviziji”. Ognjen Amidžić nam otkriva šta mu je sve Oskar rekao o albumu, karijeri, planovima…

- Oskarov album će verovatno biti infantilni pop sa primesama svega i svačega. Na osnovu onoga što sam do sada čuo, mogu reći da zaista ne znam ko bi kupio taj „album” - kaže Ognjen i navodi da je pesma „Medo Brundo” Oskaru verovatno bila povod da se upusti u muzičke vode.

- Verovatno ne bi on smeo tek tako da se upusti u muziku. To me malo i plaši pošto je dobio krila i okuražio se jako. Čuo sam i za ovu njegovu epizodu na „Beoviziji”. Sve u svemu, Oskar hrli ka otkazu! Jer to nije bio deo našeg dogovora. Ugovor za moju emisiju mu i onako važi do polovine aprila, ne verujem da ćemo ga produžavati - otkriva Ognjen Amidžić i navodi da ga ne interesuje Oskarova muzička karijera.

- Šokiran sam podatkom da je „Meda Brundu” videlo preko 700.000 ljudi na „Youtube”. Još gore je to što su nam se javili tvorci tog češkog hita koji su oduševljeni njegovim izvođenjem - priča Ognjen o Oskaru, koji je nedavno otpevao pesmu „Zmija i žaba” u duetu sa Slavicom Ćukteraš. Istu tu pesmu Ognjen je otpevao, ali u drugom fazonu.

- Ja sam samo pokazao da može da se izvede i na drugi način. Ja ne znam gde Oskar iskopava sve te pesme, ali otišao sam u SOKOJ i proverio i sve je regularno prijavio. Nemam onda na osnovu čega da ga kaznim - priča voditelj i ističe da nije imao pojma da se Oskar sprema za „Beoviziju”.

- On mi ništa mi nije rekao, ja sam sve iz novina pročitao. Slatko ću se smejati tom nastupu, posle koga se možda i ukine čitavo takmičenje. Preveliki je to zalogaj za njega. Iako je okupio ozbiljnu ekipu, ne znam kako je to uspeo, nema šanse! Jedino to me raduje! - navodi Ognjen i kaže da jedva čeka da vidi Oskarov krah na takmičenju.

- Oskarovu pesmu za „Beoviziju” nisam čuo, ali siguran sam da Oskar očekuje pobedu u Moskvi jer se okuražio i misli da je on taj. Jedva čekam njegov krah, da vidi gde mu je mesto - priča Ognjen.

Dobar tempo emisije

- Ugovor Oskaru ističe u aprilu. Verovatno će sa mnom kontaktirati u martu. Dotad, od njega dobijam samo kasete sa prilozima ili čim god... - kaže voditelj „Ami G šou” i ističe da je prezadovoljan programom.

- Jako sam zadovoljan! Imamo dobar tempo, vrhunske rejtinge i dobru energiju.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković - Ranjeni brak
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković - Ranjeni brak
Play - Djogani pomirio bivšu i sadašnju ženu
Djogani pomirio bivšu i sadašnju ženu
Play - Brena - hrvatska ikona
Brena - hrvatska ikona
Play - Lola - Severina kopira Anu Nikolić (Video)
Lola - Severina kopira Anu Nikolić (Video)
Play - Seve sa Ciganima proslavila 38. rođendan
Seve sa Ciganima proslavila 38. rođendan
Play - Lepa Brena intervju
Lepa Brena intervju
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt