Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Organizatori su platili babe da pljuju Milenu Ćeranić ?
30.05.2010.
Izvor: Press Online

Organizatori su platili babe da pljuju Milenu Ćeranić ?
Zbrka.com

Vesna Ćeranić, majka Milene, jedne od najintrigantnijih učesnica „Farme“, u više navrata je tokom serijala bila prinuđena da svoju ćerku brani od raznih napada, ali informaciju da je njena ćerka izbačena iz Udruženja estradnih umetnika Srbije smatra besmislenom.

- Šta njih ima da zanima da li Milena na farmi psuje, da li se sa nekim svađa i kako se ponaša?! Njih ne treba ni da zanima ko se opija po kafanama, ko se bije, pljuje po ulici, ko šta i sa kim radi, svašta!

Pa zamislite kad bismo se svi za sve pitali i o svemu odlučivali, na šta bi to ličilo, molim vas?! Pošto je to muzička organizacija, treba da ih zanima samo njeno pevanje i ništa više, bar ja tako mislim. Poznajem Nebojšu Aleksića i znam da čovek zna da radi svoj posao.

Milena im uredno plaća te dažbine, članarine, tako da ispunjava svoje obaveze i nema razloga da bude izbačena - priča nam Vesna, koja je bila zgrožena, kako procenjuje, postupcima organizatora kada je njena ćerka išla na pijacu.

- Ma organizatori su platili onim jadnim ljudima da za petsto, hiljadu dinara pljuju i vređaju moju ćerku! Šta su sve ljudi spremni za tako malo para da urade... Jadno i bedno! Zvala sam ove iz „Farme“ da vidim šta im to treba i zašto to rade. Doveli rulju ljudi, platili im neku siću da blate i linčuju moju ćerku, a postavili su, tek onako, desetak policajaca da je, eto, kao brane ako zatreba - kaže Vesna, koja tvrdi da ima i dokaz.

- Moj sin Andrija, kad je bio u studiju u Šimanovcima, video je jednu krezavu babu od dvesta kila, sedela je iza njega. Posle ta ista babetina stoji u prvom redu onog kordona na pijaci koji pljuje moju ćerku i viče na nju! Strašno! Pokupili one mučene ljude, izbeglice, šta li su, i iz Šimanovaca ili odakle već ih dovezli u Barajevo. Ma ovo ponašanje organizatora je za tužbu - rekla nam je na kraju Milenina mama.

Farma: Nije tačno

U želji da saznamo da li je tvrdnja Milenine majke o plaćenim „pljuvačima“ njene ćerke na pijaci tačna, pozvali smo produkciju „Farme“ i dobili izjavu njihovog PR menadžera Maje Govedarice.
- To naravno nije tačno, produkcija se ne bavi takvim stvarima i neutralna je u odnosu na sve učesnike „Farme“.

Miloš spojio Đusa i Sinana!

Da li ih je spojilo to što je Đus izbačen sa farme zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića, a Sinan Sakić opleo po njemu, ili nešto drugo, tek dvojica muzičara se u poslednje vreme sve češće mogu videti zajedno.ž

Tako su Sinan i Ivan nedavno proveli veče u kafani „Lepeza“, koja je u vlasništvu pevačice Zorice Marković, i uživali u dobrom provodu i dobroj muzici. Raspoloženje je bilo toliko dobro da se Sinan u jednom trenutku dohvatio mikrofona i zapevao, ispunivši svaku reperovu želju, uz reči hvale o mladom kolegi.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nata peva  Koletu na uvce
Nata peva Koletu na uvce
Play - Gagi smuvao pevačicu Marinu Uzelac
Gagi smuvao pevačicu Marinu Uzelac
Play - Džej ušao na Farmu da bi spasao koncert
Džej ušao na Farmu da bi spasao koncert
Play - Bil Gejts ide u penziju ?
Bil Gejts ide u penziju ?
Play - Muž Goce Tržan teško oboleo
Muž Goce Tržan teško oboleo
Play - Cyber rat Breninih i Cecinih fanova
Cyber rat Breninih i Cecinih fanova
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt