Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Operacija Trijumf - Žiri ekperimentiše, direktor kontrira
17.12.2008.
Izvor: Mondo

Operacija Trijumf - Žiri ekperimentiše, direktor kontrira
Zbrka.com

Šta pokušava dvočlani žiri Akademije Operacije trijumf valjda je jasno samo njima - Tončiju Huljiću i Ismeti Dervoz-Krvavac.

Posle nove, desete Gala večeri, u kojoj su preovladavali dueti, pa i kvinteti, žiri je na sva usta ishvalio većinu studenata, uključujući tri preostale devojke - Ninu, Sonju i Anu Bebić, ali je potom upravo njih nominovao, uz Vukašina, koji je imao stresno veče jer je prethodno imao i dobio "dvoboj" sa Nikolom Sarićem-Sajkom.

Odluka žirija se nimalo nije dopala direktoru Akademije Saši Dragiću, i javno je iskazao neslaganje sa Tončijem Huljićem i Ismetom Krvavac. "Sve tri devojke su pevale izvanredno i uopšte se ne slažem sa žirijem. Da ne bih 'eskperimentirao', ja ću (ponovo) da spasim Anu, pošto publika stalno spašava Aleksandra", rekao je Dragić.

Ostali studenti potom su spasili Ninu, tako da su dvoje nominovanih za ovu nedelju Sonja i Vukašin (njegova četvrta nominacija, ne računajući kolektivnu nominaciju).

Student koga publika konstantno spašava, Makedonac Aleksandar Belov ovog puta sigurno ne bi izbegao klupu za nominovane. Žiri mu je rekao da je ovog puta bio najlošiji, da se borio sa intonacijama, čak i u pesmi Toše Proeskog, koga inače jako voli i za čijeg ga naslednika mnogi smatraju.

"Nisi imao 'personaliti' u glasu, nismo prepoznali da si to ti", rekao je Aleksandru Tonči Huljić.

Danijel, koji je između ostalog, pevao u duetu sa Petrom Grašom njegov hit "Utorak", ponovo je dobio sve komplimente žirija, ali i očinski savet Tončija Huljića. "Na užas publike, mi volimo to što ti radiš, ali mislim da je bilo dosta tvoje negativnosti i stalnog kontriranja. Ti si jako talentovan, i za glumu i za pevanje, ali nemoj da dozvoliš da gluma prevlada. Vrati se muzici", rekao je Tonči Huljić.

I Adnan je dobio pohvale za pevanje u duetu najpre sa Aleksandrom ("Ima neka tajna veza"), a potom i sa Petrom Grašom. "Bili ste na visini zadatka, nije bilo ni onog vašeg vibratora u glasu", rekla mu je Ismeta.

Sonja je pohvaljena za odličnu intepretaciju pesme "La vie en rose" u verziji Grejs Džons, sa sve izraženim francuskim "r".

Ana Bebić je imala vrlo težak zadatak, jer je pevala novi hit Britni Spirs "Womenizer", pesma koja se teško i recituje, a kamoli peva. Osim toga, muški deo publike je mogao da uživa i u njenim nogama!

"Konačno si se oslobodila", dobacio joj je Tonči Huljić.

Nina je dobila komplimente za celo veče, pogotovo za duet sa Igorom Cukrovim u nosećoj pesmi filma "Titanik" (na bini je bio postavljen čak i pramac broda). "Od svih 10 Gala večeri, ovo je bilo vaše najbolje. Bio je pravi repertoar za vas, sjajno ste se snašli u pesmi i bili ste bolji deo dueta", rekla joj je Ismeta.

Igoru su zamerili da ponovo nije dao dovoljno emocija u pesmi (kao i prošle nedelje kad je pevao "Žute dunje"), da je više mislio o tome kako peva, nego šta peva...Ipak, i pored toga nisu ga nominovali, iako je uz Aleksandra pretrpeo najviše kritika.

Vukašin, prema oceni žirija, nije dobro otpevao "Smells like teen spirit" grupe Nirvana. "Bio je to ipak preveliki zalogaj za vas", rekla mu je Ismeta.

Kada su se vratili u kuću, pojedini studenti nisu bili srećni zbog komentara žirija. Prednjačili su, naravno, Igor i Vukašin.

"Meni je bitnije ono što mi kažu ljudi oko mene, ono što kažu Adnan, Nina, Ana, Sonja, ti...nego što kaže žiri. Oni moraju da ti nađu nešto, pa ti kažu da nisi imao emociju", ponovo je pametovao Vukašin.

Da li će preživeti novu nominaciju?

Inače, makedonska pevačica Kaliopi, koja je ranije gostovala u jednoj Gala večeri, najavila je da će uskoro napisati pesmu za Miku Kostić, studentkinju koja je očarala glasom i koja je, na njenu žalost, ispala samo nedelju dana pošto se dokopala Akademije.

I još jedna vest - na sledećoj Gala večeri gost će biti Junior Jack!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Milica Nastić - Spremna za seks i na Farmi
Milica Nastić - Spremna za seks i na Farmi
Play - Jelena Tomašević - Promocija albuma prvenca
Jelena Tomašević - Promocija albuma prvenca
Play - Ana Nikolić u vezi sa crnogorskim biznismenom
Ana Nikolić u vezi sa crnogorskim biznismenom
Play - Seka u Americi
Seka u Americi
Play - Ana Mihajlovski - Trudna
Ana Mihajlovski - Trudna
Play - Sindi - Ne verujem da će mi Sandra doći na svadbu
Sindi - Ne verujem da će mi Sandra doći na svadbu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt