Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Operacija Trijumf - Skandal !
05.01.2009.
Izvor: Press Online

Operacija Trijumf - Skandal !
Zbrka.com

Hrvatska TV Nova objavila pogrešne brojeve za glasanje za pobednika „Operacije Trijumf", svi glasovi za Makedonca Aleksandra otišli Crnogorki Nini

Dan pred veliko finale „Operacije Trijumf" ovaj rijaliti-šou potresao je skandal koji je izazvala hrvatska TV Nova, a koji preti da ugrozi regularnost čitavog takmičenja. Naime, od utorka, kada je započelo glasanje za pobednika na TV Nova, objavljeni su pogrešni telefonski brojevi, pa je tako nekoliko dana svaki glas koji je upućen Makedoncu Aleksandru Belovu zapravo odlazio na konto Crnogorke Nine Petković.

TV Nova objavila je broj telefona 060 88 88 13 pored imena Aleksandra i Nine. I dok su pozivi na ovaj broj zapravo gomilali glasove Crnogorki, Aleksandar je ostao bez svojih glasova. Njegov pravi broj 060 88 88 03 nije objavljen sve do subote, i to nakon više intervencija gledalaca „Operacije Trijumf". Dosadašnji apsolutni favorit publike koja je glasala iz svih pet država koje prenose OT oštećen je, jer se tačan broj glasova pristiglih za ovih nekoliko dana ne može sa sigurnošću utvrditi.

I dok se na forumu „Operacijatrijumf.net" spekuliše da je možda u pitanju i namerna greška, fanovi Aleksandra Belova od TV Nova dobili su izvinjenje i odgovor da im je tako javljeno iz Beograda i da oni nisu odmah mogli da isprave grešku dok im iz Beograda nije javljeno da to učine.

PR služba TV Nova i produkcija „Emoušn" juče nisu imale komentar na ovaj skandal.

Ništa od Rijane, Olivera, Džibonija, Štulića...

Večerašnje finale „Operacije Trijumf" proći će bez gostovanja eks-Ju muzičara, ali i bez poznatih svetskih zvezda. Iako je bilo očekivano da će se među specijalnim gostima naći Neli Furtado, Rijana i Dejvid Bizbal, najuspešniji takmičar OT u svetu, čini se da je slabija gledanost od očekivane učinila da glavni junaci poslednjeg Gala koncerta budu upravo studenti akademije. Goran Stamenković, prvi čovek „Emoušna", na početku serijala najavio je dolazak Olivera Dragojevića, Džibonija, Olivera Mandića, „Zabranjenog pušenja", i izrazio želju da ponovo aktivira Branimira Džonija Štulića. Oni se ipak nisu pojavili a, kako saznaje Press, među onima koji su odbili da gostuju u „Operaciji Trijumf" su Nina Badrić, Bebi Dol, sestre Kovač, grupa „Van Gog"...

Nacionalni pokliči Hrvata i Makedonaca!

Hrvatska TV Nova i makedonska A1 televizija, koje prenose OT, ovaj muzički šou shvatile su od početka kao nacionalnu borbu, pošto su u svim reklamama i najavama forsirale isključivo svoje takmičare. Reklama na hrvatskoj televiziji uglavnom se sastojala od pokliča „Da li će Hrvatska pobediti, glasajmo za Hrvatsku", dok se na makedonskoj najavi finala ne vidi nijedan drugi student osim Aleksandra, niti čuje bilo šta osim poziva da se glasa za Makedonca. Za razliku od njih, srpska B92 podjednako je prikazivala učesnike šoua iz svih država.

ISPALA ANA BEBIĆ

Dan pred veliko finale, sa akademije „Operacije Trijumf" izbačena je studentkinja Ana Bebić. Naime, pre nedelju dana počelo je glasanje za pobednika OT, a u preseku glasova u jučerašnjem polufinalu najmanju podršku publike imala je predstavnica Hrvatske.

- Hrvati su lenji u glasanju, zato se ovo desilo - bio je razočaran član žirija Tonči Huljić.

Polufinale su obeležili nastup bivših studentkinja Milice, Sonje i Antonije, pohvale žirija upućene apsolutno svim studentima, proglašenje Adnana za novog favorita publike, kao i gostovanje „Ju grupe" i Akija Rahimovskog. Za presto velikog pobednika sutra će se boriti tzv. velika petorka - Adnan i Vukašin iz BiH, Danijel iz Srbije, Aleksandar iz Makedonije i Nina iz Crne Gore.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Šeik zaveo Anu Nikolić
Šeik zaveo Anu Nikolić
Play - Nemanja i Milena slavili odlazak iz Granda
Nemanja i Milena slavili odlazak iz Granda
Play - Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić
Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić
Play - Operacija Trijumf - Pobednik Adnan
Operacija Trijumf - Pobednik Adnan
Play - Veliki Brat All Stars počinje u ponedeljak
Veliki Brat All Stars počinje u ponedeljak
Play - Dačić na slavi kod Karića
Dačić na slavi kod Karića
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt