Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Operacija Trijumf - Maca nestao
24.09.2008.
Izvor: Blic Online

Operacija Trijumf - Maca nestao
Zbrka.com

Iako je predviđeno da Dragan Marinković Maca vodi dve emisije u okviru najvećeg regionalnog muzičkog šoua „Operacije trijumf“ koji počinje da se prikazuje od 29. septembra na Televiziji B92, ovaj šoumen se nije pojavio juče na pres konferenciji u kući „Velikog brata“, pa se postavilo pitanje da li će se uopšte naći u voditeljskoj ekipi.

- Maca je nestao bez traga, danima se ne javlja! Predviđeno je da vodi dve emisije „Operacija trijumf - gala“ i emisiju „Najgori od sve dece“, ali, iako je potpisao ugovor, niko ne može da ga nađe - kaže Marinela Kvapil, portparol producentske kuće „Emotion“ koja realizuje ovaj šou.

Maca je, inače, ovog meseca imao i zdravstvenih problema zbog kojih je čak boravio i u bolnici, a već danima se ne javlja na mobilne telefone. Ipak, ekipa „Blica“ je uspela da ga nađe preko ekipe koja u Sarajevu snima film „Tesna koža“, u kojem igra i Maca.

- Trenutno sam na snimanju filma, nemam vremena - rekao nam je Maca i objasnio da je zbog filma morao da napusti bolnicu, ali i da „izbegava“ „Emotion“.

- Pobegao sam iz bolnice, iako su mi žiranti slali cveće - kaže Maca i dodaje:

- Jure me doktori, jure me iz „Emotiona“. Doktori hoće da me vrate u bolnicu, ali ja sam dobro. Čuvam se. Što se tiče „Operacije trijumf“, istina je da bi trebalo da vodim dve emisije, a ako stignem na vreme, vodiću ih. Mislim da stižem! - iskreno je odgovorio Maca, a na opasku da je potpisao ugovor sa „Emotionom“, kratko je rekao: „Papir trpi sve!“

Izgleda da će Macino pojavljivanje u „Operaciji trijumf“ do samog početka ostati neizvesno, ali ono što je sigurno je da će publiku iz svih zemalja eks-YU u novi šou u ponedeljak uvesti Ana Mihajlovski, Milan Kalinić i Nikolina Pišek, a emisija „Operacija trijumf - gala“ će se prikazivati svakog ponedeljka od 21 čas do ponoći.

Tokom te gala večeri publika će izbacivati nominova-nog, na sceni će se pojavljivati mnoge velike zvezde (podsećamo da šou otvara Anastazija), koje će zajedno sa učesnicima pevati duete. Izbačeni će potom iz kuće izaći u utorak i to pravo u emisiju kod Sanje Rajković-Jovanović, koja će voditi „Operaciju trijumf - mozak“.

Svake subote od 23 časa emisiju „Najgori od sve dece“ uživo bi trebalo da vode Marijana Mićić i Maca.

- Na jedan duhoviti način Maca i ja, ukoliko se on pojavi, bavićemo se dešavanjima u „Operaciji trijumf“, životom izbačenih, dovodićemo goste, igraće se, pevaće se... - objašnjava Marijana.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ceca slavila do zore
Ceca slavila do zore
Play - Moja Nata je bila sa starcem
Moja Nata je bila sa starcem
Play - Irina Kolin bi da se vrati mužu
Irina Kolin bi da se vrati mužu
Play - Anabela u VB - Gagi u Farmi
Anabela u VB - Gagi u Farmi
Play - Novak Djoković otvorio kafe - restoran
Novak Djoković otvorio kafe - restoran
Play - Indi kupila novi auto
Indi kupila novi auto
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt