Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Operacija Trijumf - Bad Copy, svadje, tuče ...
25.10.2008.
Izvor: Press Online

Operacija Trijumf - Bad Copy, svadje, tuče ...
Zbrka.com

Skaj Vikler i Ajs Nigrutin, reperi koji su u ponedeljak na sedam dana ušli u akademiju „Operacije Trijumf", uneli su živost među studentima, ali su prilično iznervirali direktora i profesore.

Direktor Akademije Saša Dragića i profesori Snežana Vukomanović i Mića Pajović izrazili su iznenađenje i razočaranost odlukom organizatora da u kuću uvedu „Bed kopi" duo, jer smatraju da negativno utiču na studente i da njih dvojica nemaju čemu da nauče studente. Saša Dragić čak je najavio i da će podneti ostavku i napustiti rijaliti-šou ukoliko Ajs i Skaj ostanu u kući i naredne nedelje.

I dok Skaj i Ajs studente uče repovanju potpuno nekonvencionalnim metodama (stavljanjem prsta u nos, podrigivanjem, navođenjem na bunt protiv discipline), polaznici Akademije u Košutnjaku srozali su disciplinu na tako nizak nivo da je pre dva dana umalo došlo do tuče između Danijela i Vukašina.

Osokoljen stalnom (neutemeljenom) podrškom žirija i Skaj Viklera, Danijel je prvo došao u sukob s profesorom pevanja koji ga je izbacio s časa, a potom je umalo isprovocirao tuču s Vukašinom. Sukob je ostao na uvredama samo zbog toga što su se drugi studenti umešali i Kragujevčanina, koji je postao najneomiljenija osoba na Akademiji, zaštitili od batina.

Ajs Nigrutin i Skaj Vikler prilikom ulaska u kuću na Košutnjaku napravili su ugovor po kome im svakog dana tokom boravka na Akademiji sledi po sedam polalitarskih piva. Aneks na dogovor predstavlja stavka po kojoj niko od ukućana ne sme da im traži ni gutljaj njihovog omiljenog napitka, zbog kojeg reperi po ceo dan zabavljaju ukućane glasnim podrigivanjem!

Izlazi Andrea, ulaze Mika ili Ivan!

Večeras u emisiji „Najgori od sve dece" SMS glasovima biće doneta odluka koji će student zajedno sa Makedoncem Kristijanom ući na Akademiju. U igri su Srpkinja Mirjana Mika Kostić, koju prema forum-anketama podržava 64 % fanova i Ivan Marković iz Republike Srpske, za koga navija 36 % gledalaca. Sudeći po istim anketama, kuću će u utorak napustiti Andrea Harapin. Prvu OT trudnicu podržava svega 10 % navijača, dok za opstanak nominovanog Nikole Sarića glasa devet puta više fanova.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Bora Čorba - Oženio sam se Aleksandrom
Bora Čorba - Oženio sam se Aleksandrom
Play - Ceca i Velja Ilić ne govore zbog otkazanog koncerta
Ceca i Velja Ilić ne govore zbog otkazanog koncerta
Play - Srpska javna scena - Vreme je za bebe
Srpska javna scena - Vreme je za bebe
Play - Ana Pendić osvojila Polo
Ana Pendić osvojila Polo
Play - Dino Dvornik: Pokušao 4 puta da se skine
Dino Dvornik: Pokušao 4 puta da se skine
Play - Natalija je trudna?
Natalija je trudna?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt