Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ognjen Amidžić i Ana Kokić u finalu Plesom do snova
03.05.2008.
Izvor: Blic Online

Ognjen Amidžić i Ana Kokić u finalu Plesom do snova
Zbrka.com

Borba za ispunjenje snova, suze, potresne životne priče, ali i fantastične plesne koreografije, te ispadanje dva takmičarska para, obeležili su polufinalnu emisiju „Plesom do snova“. U finale su otišli takmičarski par Ana Kokić i Uroš Arščerić, te Ognjen Amidžić i Dragana Krdu.

Glasovi publike odlučili su da Kalina Kovačević i Dušan Kaličanin i par koji su činili Cakana i Miloš Kablar ne idu u finale, a sledeće srede glasovi publike odlučiće da li će san biti ispunjen porodici Ribać za koju plešu Ana i Uroš, ili porodici Krdu za koju plešu Ognjen i Dragana. I ovoga puta, posle prve plesne tačke parova, na video bimu smenjivali su se članovi porodica takmičara koji se plesom bore da ispune svoj san. U mnogim očima su se u tim trenucima pojavile suze...

- Ovo su veoma teške sudbine i ne znam kako sada posle svega toga da nasmejana i vesela izađem na podijum i igram. Ipak, činjenica da plešem baš zbog toga kako bih pomogla nekome od njih me pokreće - rekla je Kalina i na prve taktove muzike sa Dušanom zaigrala tango. Posle njih, na red su došli Ognjen i Dragana i još jednom potvrdili da su odlično uigran plesni par. Posle tanga, na red je došao hip-hop. Obučeni u rep fazonu, na scenu su izašli Cakana i Miloš. Bacali su se po sceni, repovali, a publika im je sa oduševljenjem aplaudirala. Red je došao i na Anu i Uroša. Uz prve bitove poznate pesme „I Like To Move It“, Ana i Uroš su počeli da repuju kao pravi, iskusni hiphoperi.

U pauzi, dok su se takmičari spremali za sledeći izlazak na scenu, voditelj Boško Jakovljević je pozvao Maju Gojković da mu se pridruži na bini, koja je tom prilikom najavila predstavu, mjuzikl „Deca sa stanice Zoo“, koji će se 9. maja održati u Novom Sadu i koji ima za cilj da pomogne ljudima koji boluju od bolesti zavisnosti.

Došlo je vreme i da se otkrije ko su finalisti. Dok su čekali rezultate, takmičari su se međusobno zagrlili. Kada su rezultati bili pročitani, Kalina Kovačević koja je zajedno sa Dušanom ispala iz finala i koja se borila za novac za operaciju malog Mitra koji boluje od paralize, još jednom je apelovala na sve ljude koji su u mogućnosti da mu novčano pomognu da to što pre učine.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Karleuša - Srednji prst
Jelena Karleuša - Srednji prst
Play - Danijela Vranić ponovo u vezi sa političarem
Danijela Vranić ponovo u vezi sa političarem
Play - VB VIP 2010 - Ko će da opali Bokija?
VB VIP 2010 - Ko će da opali Bokija?
Play - Mladjan Dinkić kompozitor
Mladjan Dinkić kompozitor
Play - Ceca zbrisala na Kipar ?
Ceca zbrisala na Kipar ?
Play - Ceca i Seka - Slatka moja
Ceca i Seka - Slatka moja
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt