Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Novinarka uhvatila Čumeta za penis
27.02.2011.
Izvor: Alo!

Novinarka uhvatila Čumeta za penis
Zbrka.com

Incident koji se dogodio na promociji novog albuma Ivane Buhe nije bio posledica toga što Čume ne voli da bude slikan već zato što ne da dozvoljava da mu niko drugi osim supruge petlja po intimnim delovima tela, otkriva za „Alo!“ Ivana Buha.

Naime, po završetku promocije, pronela se informacija da je Čume na promociji albuma gospođe Buhe oteo kameru i polomio je jer nije dozvoljavao da bude na snimku, ali Ivana to demantuje i kaže da je incident izbio kada je jedna novinarka pokušavala da bude intimna sa njenim suprugom.

- Na mojoj promociji se nije dogodio incident već skandal! Tu se našla novinarka (ime poznato redakciji), koja je mog supruga hvatala za ku*ac, pokušavala da ga poljubi i nabacivala mu se dok sam ja bila na bini i pevala.

Ona je svom kamermanu otela kameru i počela da snima mog supruga. Oduzeta joj je kaseta i kod mene je. Mogu da vam pustim da vidite, mene na snimku nema uopšte, a došla je na moju promociju. Dakle, Ljubiša nije polomio kameru! - izjavila je za „Alo!“ plavokosa pevačica i dodala da je Čume novinarku nekoliko puta opomenuo da spusti loptu i da ga ne snima.

- Nekoliko puta joj je skrenuo pažnju da se smiri, da sam ja tu, a i da nisam, opet da se obuzda. Rekao joj je da ga ne snima, da je to moj dan, moja promocija i da snima mene. Kada je preterala, uzeta joj je kamera i izvađena kaseta. Niko ništa nije tu lomio, to mogu da potvrde ljudi koji su bili tu. Posle se jadala gazdi kluba, tražila izvinjenje. Ne znam kako sam se suzdržala - priča Ivana, koja kaže da se pomenuta novinarka već neko vreme nabacuje Ljubiši.

- Ona je već komentarisala da bi volela da ima supruga kao što je moj. Radi ona i kao PR nekog kafića u Novom Sadu, pa je zvala mog muža da izađu tamo, ali da ne znaju njeni roditelji i da ne znam ja. Strašno! - zaključuje Čumetova supruga.

U želji da čujemo i komentar njenog supruga Ljubiše, koji u toku našeg razgovora sve vreme bio pored nje, pitali smo je da li bi hteo i on da nam se javi, ali on nije želeo ništa da komentariše.

„Prva“: Nismo imali kameru na tom događaju

Pošto novinarka koja je optužena za incident između ostalog radi i na Televiziji „Prva“, želeli smo da saznamo da li je na događaju bila privatno ili na zadatku.
- Naša kamera nije bila na događaju, a sve ostale navode ne želimo da komentarišemo - rekli su nam iz PR službe TV „Prva“.

Mirković: Kamera nije oštećena

Kako je „Alo!“ uspeo da sazna, kamera koju je novinarka nosila pripadala je kući „Beoton“ i bila je iznajmljena za potrebe snimanja promocije. Zbog toga smo pozvali vlasnika ove kuće Sašu Mirkovića, koji nam je potvrdio Buhine reči da tehnika nije oštećena.

- Kamera za koju se priča da je slomljena mi je vraćena u ispravnom stanju, samo bez kasete - rekao je Mirković.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Bora Čorba otvara kafanu
Bora Čorba otvara kafanu
Play - Urška plaćena da zavodi na Dvoru
Urška plaćena da zavodi na Dvoru
Play - Nives Celzijus se razvodi
Nives Celzijus se razvodi
Play - Kompletan srpski jetset u Riču
Kompletan srpski jetset u Riču
Play - Elmirova majka traži istinu
Elmirova majka traži istinu
Play - Rada Radenović na facebook-u
Rada Radenović na facebook-u
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt