Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Novi šou - Farma od 1. septembra na Pinku
13.06.2009.
Izvor: Blic Online

Novi šou - Farma od 1. septembra na Pinku
Zbrka.com

Popularni rialiti šou „Farma” u svetu je jedan od najgledanijih programa. Od 1. septembra moći ćemo na TV „Pink” da gledamo domaće zvezde kako žive na seoskom imanju, muzu krave, rade poslove u polju…

Imanje se upravo gradi i izgledaće starinski, bez struje. Voda se uzima iz bunara, nema elektronskih uređaja, cigarete se zavijaju, spava se na drvenim krevetima, a posteljina je od sena. Toalet je poljski, nema kupatila ni tuša.

- Serijal će trajati oko 100 dana i prikazivaće se do kraja novembra. Na „Farmu” će ući četrnaest poznatih osoba i oni će tamo živeti i raditi, a kamere će ih pratiti 24 sata dnevno. Kada poznati dođu na farmu, dočekaće ih samo osnovne stvari za preživljavanje, a oni će morati svojim radom da poboljšavaju uslove života. Tako će prvih sedam dana jesti samo bilje, jer kada naprave kokošinjac, dobiće kokoške, za ovce treba da naprave tor... i tako dalje. Oni će moći vremenom da ozidaju sebi i WC - priča producent emisije Predrag Pavlović i dodaje:

- Pošto većina poznatih ne poznaje seoske poslove, postojaće seljak-mentor koji će ih učiti kako se šta radi, od toga kako se muzu krave i cepaju drva, pa do obrađivanja njive i šišanja ovaca. Mentor će dolaziti na „Farmu” nekoliko puta sedmično i edukovati ih, a od njihovog zalaganja zavisi kakav će im život na farmi biti - objašnjava Pavlović, koji lokaciju drži u strogoj tajnosti.

- Zakupili smo zemljište na jednoj lokaciji u unutrašnjosti Srbije, to mesto je potpuni izolovano i nema ljudi u blizini. Trenutno pravimo put i dovodimo struju, naravno ne za takmičare već za tehniku. Izgradnja farme počinje naredne nedelje, sadimo povrće koje će nići do jeseni da bi imali da jedu, kopamo im bunar...

Takođe, krećemo i sa kastingom sa poznatim ličnostima, jer nam trebaju različiti karakteri u kući. Trenutno se nismo dogovorili ni sa kim od učesnika, mada ima mnogo zainteresovanih koji se sami javljaju. Ovaj format bi trebalo da bude veoma zanimljiv gledaocima u Srbiji jer nas podseća na život srpskog seljaka i sve naše nacionalne vrednosti - priča Pavlović.

Zasad se zvanično ne zna ko će biti ukućani, ali se šuška da bi motiku u ruke uskoro mogli uzeti Ognjen Amidžić, Milić Vukašinović, Era Ojdanić, Rada Radenović, Ksenija Pajčin, Rada Manojlović, Milan Stanković, Isidora Bjelica, Miki iz Kupinova, Leo Martin, Bebi Dol...

Rada Manojlović „Zvezda Granda“ se ponosi svojim seljačkim poreklom i otvoreno priča o tome da zna da radi sve poslove u polju i oko stoke. Era Ojdanić takođe.

Ukoliko njih dvoje zaista uđu na farmu, imaju velike šanse i da pobede. Ali, biće interesantno videti u štali Radu Radenović ili Kseniju Pajčin. Pregovori producenata sa zvezdama tek predstoje.

Svi spavaju u jednoj sobi

Takmičari će svake nedelje birati gazdu „Farme” koji će njima upravljati, kao i sluge, od kojih će neko ići u duel za izbacivanje sa „Farme”. Svake nedelje će ispadati jedan učesnik. Postoji samo jedna zajednička prostorija za spavanje, ista i za muškarce i za žene, dok sluge noće u štali!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Glumica Marija Karan na jahti Frane Lasića
Glumica Marija Karan na jahti Frane Lasića
Play - Baki napao Jasminu
Baki napao Jasminu
Play - Farma -  Seks ispod jorgana
Farma - Seks ispod jorgana
Play - Prekršena pravila Beovizije
Prekršena pravila Beovizije
Play - Maja Nikolić - Farmeri dosadni ste
Maja Nikolić - Farmeri dosadni ste
Play - Razvodi se Ivana Škorić
Razvodi se Ivana Škorić
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt