Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Nikolina Pišek - Neću na srpsku Farmu
24.08.2010.
Izvor: Press Online

Nikolina Pišek - Neću na srpsku Farmu
Zbrka.com

Pozvali su me u rijaliti, ali rekla sam im da nema tih para zbog kojih bih se pojavila tamo. Ne verujem da ću, kao Katarina Radivojević, od honorara za seriju „Najbolje godine" moći da kupim stan.

Atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek otkriva da je odbila ponudu da se takmiči u srpskom rijalitiju „Farma"! U intervjuu za Press Nikolina priča o ulozi alkoholičarke, koju će igrati u hit seriji „Najbolje godine", seksi spotu sa Sonjom Bakić, ali i razlozima raskida dugogodišnje veze sa Kristijanom Curavićem. Voditeljka poručuje da nema tih para zbog kojih bi se pojavila u rijalitiju.

- Tačno je da su me pozvali producenti „Farme", ali odbila sam ih! Rekla sam im da ne dolazi u obzir da se tamo pojavim, pošto je to za mene apsolutno nemoguće, čak i da nemam već zakazane termine snimanja serije „Najbolje godine". Nisam tip osobe koja bi bila deo takvog projekta. Nema tih para zbog kojih bih otišla na „Farmu"!

Bacila si se u glumačke vode. Kakva je tvoja uloga u seriji „Najbolje godine"?

- Tumačiću ženu koja je dosta starija od mene, ima mnogo problema i frustracija zbog lošeg braka i spas traži u alkoholu. Uveliko pohađam časove glume da bih se dobro pripremila, jer moram da pazim da ne pređem granicu - da žena koju glumim, iako ima dosta poroka, ne bude negativan lik.

Gledaoci će u jednom trenutku početi da je vole kada shvate razloge njenog ponašanja. Jako je emotivna uloga, jer ta žena ne živi život kakav želi i izlaz vidi u lakim opijatima. Snimanje počinje sredinom septembra.

Imaš li tremu kako ćeš se snaći kao glumica?

- Imam tremu. Nadam se da je to pozitivna trema, a ne blokirajuća. Za mesec dana moram da savladam sve što su glumci godinama učili. Slušam sve savete, jer moram da opravdam ukazano poverenje. Ako im budem smetala, neka me ubiju, bar u sapunicama lik može da nestane bilo kada! Neka naprave scenu u kojoj će me pojesti krokodil!

Priča se da ste se ti i Katarina Radivojević, s kojom ćeš igrati u seriji, već sukobile.

- Ma, nisam imala nikakav sukob sa Katarinom! Nisam je ni upoznala, jer se još uvek nisam videla sa celom ekipom, ali znam ko je ona, gledala sam je u jednoj seriji.

Ona je izjavila da će od honorara serije kupiti stan. Da li je i tvoj honorar toliki i šta ćeš kupiti?

- Verujte da se još uvek nisam dogovorila za honorar. Ne znam da li ću uspeti da kupim stan. Nisam rasipnica - volim da štedim ili da ulažem u nekretnine. Iako ne izgledam tako, nisam pristalica ekstremnih šopinga.

Nedavno si raskinula dugogodišnju vezu sa Kristijanom Curavićem zbog njegove prevare.

- Kada mislimo da je neka ljubav velika i iskrena, na kraju se ispostavi da nije bila takva. Moramo da se povremeno razočaramo. Mada, duboko verujem u ljubav i da ću naći svoju drugu polovinu!

Otkud saradnja sa Sonjom Bakić u njenom spotu za pesmu „Prisoner"?

- Veoma sam se iznenadila kad me je pozvala njena menadžerka. Sonju sam zapazila još na probnim nastupima za „Operaciju Trijumf", tada sam rekla: „Ona može da uspe!" Mislim da je na najboljem putu da ostvari uspešnu karijeru. Spot je dotakao neke tabu teme, a komentari su veoma pozitivni.

Dolaziš li često u Srbiju i sa kim se od srpskih javnih ličnosti družiš?

- Volim da dolazim u Srbiju. Čujem se sa većinom saradnika i stalno me kritikuju što ne dolazim češće. Nedavno je Maca bio u Hrvatskoj, ali nismo uspeli da se vidimo, iako se često čujemo. Dobila sam veoma zanimljivu ponudu iz Srbije, ali ne bih da otkrivam ništa dok sve ne utanačim ovog meseca.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ceca i Velja Ilić ne govore zbog otkazanog koncerta
Ceca i Velja Ilić ne govore zbog otkazanog koncerta
Play - Duško Tošić - Okani se Jelene polomiću ti noge
Duško Tošić - Okani se Jelene polomiću ti noge
Play - Ana Ivanović - Ne menjam se
Ana Ivanović - Ne menjam se
Play - Oni pevaju evrovizijske pesme
Oni pevaju evrovizijske pesme
Play - Seka Aleksić - Milić je moj favorit
Seka Aleksić - Milić je moj favorit
Play - Trenutak istine na Pinku
Trenutak istine na Pinku
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt