Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Nik Sloter - Srpsko državljanstvo
15.06.2009.
Izvor: Press Online

Nik Sloter - Srpsko državljanstvo
Zbrka.com

Dnevni list Press i Udruženje filmskih glumaca pokreću inicijativu da se po hitnom postupku dodeli srpsko državljanstvo glumcu Robu Stjuartu, popularnom Niku Sloteru iz TV serije „Tropska vrelina"

Glumac Rob Stjuart, popularni Nik Sloter, mogao bi uskoro da postane srpski državljanin! Dnevni list Press i Udruženje filmskih glumaca pokrenuli su inicijativu da tumač glavne uloge u seriji „Tropska vrelina", zbog velike popularnosti koju uživa u našoj zemlji, po hitnom postupku dobije srpsko državljanstvo.

Heroj najveselije serije tokom mračnih devedesetih godina u Srbiji u našu zemlju stigao je 3. juna sa namerom da snimi dokumentarac o svojoj popularnosti, i vrlo brzo poželeo da „zemlja šljivovice", njegovog omiljenog napitka, postane njegov drugi dom.

- Želim da postanem Srbin. Ja sam ovde kao kod kuće i jednako se prijatno osećam kao u Kanadi, mojoj otadžbini. Ovi ljudi su me kupili za sva vremena svojom ljubaznošću, predusretljivošću i optimizmom. Ni u jednoj zemlji se nisam osećao ovako ushićeno - rekao je Nik ekskluzivno za Press, i istakao da on i njegov brat ispunjavaju osnovne uslove za sticanje srpskog državljanstva.

- Branko je rođen kao Srbin, ali je, nažalost, ostao bez svoje porodice iz nama još uvek nepoznatih razloga. Kada su ga usvojili moji roditelji, on je postao Džon, i od tada je samo Kanađanin. Branko je konačno stigao u svoju zemlju, gde ćemo zajedno istraživati i pokušati da dođemo do njegovih korena. On faktički jeste Srbin, ali bih voleo da i zvanično dobije državljanstvo. A onda bi bilo lepo da i ja kao njegov brat i neko ko ga ovde poštuju i simpatišu, zvanično postanem Srbin. Biće mi velika čast da u svetu predstavljam Srbiju i promovišem njene kvalitete na najbolji mogući način - zaključio je Rob.

Našu ideju podržali su i predsednik Udruženja filmskih glumaca Vladan Živković i Stjuartove kolege glumci i filmadžije. Vladan Živković podržava ideju našeg lista za davanje državljanstva Niku Sloteru, ali dodaje da je to njegov lični stav:

- Ne mogu da govorim u ime Udruženja, jer bismo morali po tom pitanju da zasedamo - kaže Živković za Press, i nastavlja:

- Lično nemam ništa protiv te akcije, zašto se čoveku ne bi dalo državljanstvo ako on to želi i ako ispunjava potrebne uslove. Ne mogu reći da sam baš upućen u njegovu karijeru, jer ne volim da gledam serije, ali pratim to što se sa njim dešava putem štampe - kaže predsednik Udruženja filmskih glumaca.

Srđa Popović, predsednik fonda „Ekotopija" i nekadašnji "otporaš" koji je učestvovao u dovođenju glumca u Srbiju, kaže da podržava našu ideju.

- Odlična ideja je imati Nika za sugrađanina. Najviše me veseli to što je Rob za tako kratko vreme istinski zavoleo ovu zemlju. To što ćemo u ponedeljak zasaditi javorovo drvo u Žarkovu daje mi nadu da će se on vratiti u Srbiju. Ubeđen sam da će on biti odličan promoter zemlje - rekao je Popović.

Glumac Srđan Miletić kaže da je saglasan sa idejom da Rob Stjuart postane naš državljanin, a svoj stav potkrepio je ličnim razlozima.

- Jesam za to, ali iz sledećih razloga. Prvi razlog je to što bismo se prvi setili od svih država u okruženju, a drugi razlog je lično prirode i tiče se pesme koju sam napisao o Niku Sloteru, ali nije za štampu. Tekst pesme znaju samo moji najbliži prijatelji - u svom stilu kaže Srđan Miletić.

Dejan Zečević: Dao bih mu ulogu Slotera seniora!

Režiser Dejan Zečević smatra da bi čak mogao da se snimi i nastavak TV serije „Tropska vrelina", a kada bi on to režirao, Robu Stjuartu bi dao ulogu iskusnog detektiva.

- Nažalost, ovaj čovek više ne bi mogao da igra onog čuvenog privatnog detektiva - kaže Dejan Zečević za Press, i objašnjava:

- Sada bih mu dao ulogu Slotera seniora, koji svom sinu odaje tajne detektivskog posla. Dao bih mu ulogu nekog ostarelog policajca - priča Zečević.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Amerika na Britni zarađuje milione
Amerika na Britni zarađuje milione
Play - Menadžer tuži Ekrema za 100.000 evra
Menadžer tuži Ekrema za 100.000 evra
Play - Severina na sudu zbog novog albuma
Severina na sudu zbog novog albuma
Play - Bojanić - Marina samo hoće pare
Bojanić - Marina samo hoće pare
Play - Dejan Stanković - Tražiću Draganinu ruku od roditelja
Dejan Stanković - Tražiću Draganinu ruku od roditelja
Play - Farma - Vendi stolicom gadjala Marijana
Farma - Vendi stolicom gadjala Marijana
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt