Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Neočekivano - Ana Nikolić izbačena iz Farme
24.09.2009.
Izvor: Press Online

Neočekivano - Ana Nikolić izbačena iz Farme
Zbrka.com

Ana Nikolić: "Diskvalifikovali su me jer sam napustila Pinkovo seosko imanje da bih potražila pomoć doktora! Nisam dobila novac za učestvovanje".

Pop zvezda Ana Nikolić izbačena je u utorak posle podne iz rijaliti-šoua „Farma" jer je prekršila najstrože pravilo - napustila je imanje bez dozvole organizatora!

U ekskluzivnom intervjuu za Press atraktivna pevačica otkriva da je diskvalifikovana jer je otišla kod organizatora da traži pomoć lekara!

- Osećala sam se loše, želela sam pomoć doktora. Preskočila sam ogradu i otišla kod organizatora, koji mi je saopštio da sam diskvalifikovana zbog kršenja pravila. Nije mi bilo svejedno. Pomišljala sam da „okrenem" Milicu Mitrović, ali od toga sam odustala jer sam shvatila da pravila ipak treba poštovati.

Po ugovoru, koliko dana je trebalo da ostaneš na „Farmi"?

- Detalje ne želim da iznosim u javnost, iako su možda drugačiji u odnosu na ostale takmičare. Bitno je da sam sama zaslužna za prevremeni izlazak.

Da li si zadovoljna honorarom? Da li je reč o novcu ili kompenzaciji?

- Dobila sam odlične uslove od producenata emisije i čelnih ljudi TV Pink, ali nije reč o novcu. Moj boravak na farmi samo je nastavak sjajne saradnje koju već šest godina imam sa Pinkom, a ujedno i rezultat ponude koju nisam mogla da odbijem.

Gledaoci su stekli utisak da si lenja jer si odbijala da radiš, što je zasmetalo i gazdi farme Bošku Ničiću.

- Nije mi svojstveno da se foliram, a na farmi sam radila onda kad sam za tim osećala potrebu, a ne da bih se na taj način dodvoravala ostalim učesnicima, ali i gledaocima koji su, kako sam čula po izlasku, imali samo pozitivne komentare o meni.

Šta ti je najviše nedostajalo na farmi?

- Nisu mi nedostajali telefon i struja, već su mi smetali higijenski uslovi. Nemogućnost adekvatnog tuširanja i polivanje vodom iz bureta mi je definitivno bio najveći problem, a ni boravak u WC-u nije baš najprijatnije za čulo mirisa. Čim sam izašla sa farme otišla sam u svoj stan da se normalno istuširam. Mogla bih da živim na seoskom imanju samo u periodima kada mi je potreban potpuni mir, ali jedino uz čistu protočnu vodu.

Da si ostala u takmičenju, da li misliš da bi osvojila 100.000 evra?

- Kada sam u nečemu istrajna, obično za to budem i nagrađena. Tako bi najverovatnije bilo i ovoga puta, jer mi se čini da mi je gledalište bilo naklonjenije nego ostalima. Međutim, taj novac bih sigurno dala u humanitarne svrhe i ne bih ga trošila na skupe krpice.   

Đani mi je poklonio veš!

Ko ti se od farmera najviše svideo, a ko ti je bio antipatičan?

- Nisu mi jasni negativni komentari vezani za Maju Nikolić, budući da je na mene ostavila utisak potpuno opuštene i prijatne osobe. Ne bih da favorizujem bilo koga, ali najsimpatičniji gest učinio je Đani Ćurčić, koji mi je poklonio veš zato što sam mu se najviše dopala.

Svi takmičari se pozdravili sa Anom!

Kako se navodi u saopštenju TV Pink, učesnica „Farme" Ana Nikolić prekršila je najstrože pravilo - farmeri ne smeju da napuste ograđeni prostor imanja. Sankcija za ovaj prekršaj je automatska diskvalifikacija. Neki farmeri su negodovali tvrdeći da joj treba pružiti još jednu šansu.

I Ana se bunila, ali je bez burnih reakcija ipak krenula u sobu da se pakuje. Svi takmičari su se pozdravili sa njom, a od kuće do kapije ispratio ju je farmer Aleksandar Jovanović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nova LUNA zakleta na poštenje
Nova LUNA zakleta na poštenje
Play - Doktor Igi hit u Latinskoj Americi
Doktor Igi hit u Latinskoj Americi
Play - Dača Ikodinović našao novu devojku
Dača Ikodinović našao novu devojku
Play - Tanja Vojtehovski - Trenutak istine
Tanja Vojtehovski - Trenutak istine
Play - Ludi provod u Majamiju
Ludi provod u Majamiju
Play - Severina inkasira 60.000 evra za Novu godinu
Severina inkasira 60.000 evra za Novu godinu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt