Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Natina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka
02.02.2011.
Izvor: Press Online

Natina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka
Zbrka.com

Psiholog Aleksandra Janković: Da su se Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović iskreno voleli ne bi ih razdvojili ni Kole, ni Nole, niti navodna ljubavnica Milica!

Psiholog Aleksandra Janković smatra da je razvod pevačice Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića dodatno otežao njihov rastanak jer su javne ličnosti pa se, osim njih samih, tim razvodom bavi cela Srbija.

Sa psihološke strane gledano, ona ističe da njihovu ljubav ništa i niko ne bi narušio da se ona nije vremenom istrošila i da je bila dovoljno jaka.

- Ni Kole, ni Nole, sa kojima su mediji povezivali Natašu, ali ni Milica, sa kojom je Dača navodno prevario Natu, ne bi mogli da naruše njihov odnos da je među njima bila jaka ljubav i da su se iskreno voleli. Ovde jedino ispašta njihova ćerka Hana, koja je isuviše mala da bi mogla da se nosi sa ljubopitljivim pogledima i komentarima koji će joj ostati urezani negde u sećanju - ističe Aleksandra koja odbija insinuacije da su mediji mogli da unište brak poznatog para.

- Moguće je da je Nataša namerno htela da Danila napravi ljubomornim ne bi li ga probudila da ponovo budu zaljubljeni, ako je primetila da im se ljubav troši. S druge strane, Dača to nije shvatio i svi njeni izlasci u društvu moćnih momaka su mu možda povredili sujetu, koja je kod muškaraca najosetljiviji „organ". Ipak, prevara nije trebalo da bude mehanizam prevazilaženja problema - ističe Jankovićka.

Ona kaže da velike životne krize, poput one koja je zadesila Natašu i Danila kada je vaterpolista doživeo nesreću, uglavnom ojačaju odnos supružnika i približe ih jedno drugom, ali se u njihovom slučaju desilo upravo suprotno.

- Ponekad se desi upravo ono što proživljavaju njih dvoje, da posle tog perioda stabilizacije nastupi kriza iz koje ne znaju kako da izađu. U tom trenutku oni više nemaju snage da se nose sa nedaćama i predaju se, što vodi raskidu - kaže Aleksandra i objašnjava Natašin postupak kada je svoj razvod nagovestila na Fejsbuku.

- Ona je nesvesno htela da javnosti da do znanja da je on nju prevario bez obzira što su tokom čitavog braka mediji nju označavali kao nekog ko se provodi i od koga se očekivala preljuba. Sa druge strane, ona je time sebe ojačala u odluci, jer kada je odluku o raskidu podelila sa više hiljada fanova znala je da se više neće predomisliti - kaže Aleksandra.

Nataša i Dača sreli se kod advokata

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović sinoć su se prvi put sreli nakon burnog razlaza. Pop pevačica i bivši vaterpolo as konačno su „ukrstili koplja" u kancelariji svog zajedničkog advokata Dragana Gojkovića, čime je njihova bračna drama dobila novi zaplet, piše „Stori".

Sastanak je počeo u 20 časova, trajao je oko dva sata, a još nije poznato šta je dogovoreno i kakav će biti rasplet. Pretpostavlja se da je popularni bračni par razgovarao o detaljima sporazumnog razvoda, ali i da je zajednički advokat i u ulozi mirotvorca i da će pokušati da ubedi Natu da Dači oprosti neverstvo. Vaterpolista je advokatu dostavio sva dokumenta potrebna za pokretanje brakorazvodne parnice koju je inicirala njegova supruga.

Sada se čeka Natašino odobrenje da se ide na sud i pokrene razvod, a možda, ipak, ona Dači pruži drugu šansu. Po povratku sa Zlatibora Nata je dozvolila Dači da vidi ćerku, dok se ona sa advokatom dogovarala o organizaciji sastanka. S obzirom na to da supružnici još nisu podelili imovinu, Dača trenutno boravi u njihovom stanu koji su nedavno kupili u Novom Sadu, a Nataša živi u porodičnoj kući sa svojim roditeljima, gde je trenutno i njihova ćerka Hana.

Dara Bubamara: Samo oni znaju pravi razlog!

Poznatu folkerku zatekli smo u salonu Natašine sestre Dragane.

- Kao da ste znali kada da me pozovete, budući da se trenutno sređujem u frizerskom salonu Natašine sestre. Neprijatno mi je da sada pričam na tu temu, ali sigurna sam da njihov razvod nije marketinški trik. Ukoliko su njih dvoje odlučili da se rastanu, jedino oni znaju koji je pravi razlog za to, a mi ostali možemo samo da nagađamo.

Isidora Bjelica: Pomiriće se

Književnica Isidora Bjelica smatra da je danas razvod normalna pojava u Srbiji.

- Razvod je danas normalna pojava u Srbiji, šteta što mu se pridaje veći značaj nego 5. oktobru. Mislim da se ljudi sada pitaju da li je naš život toliko bedan pa sve više ličimo na španske serije. Danas svako svakog vara, mnogo je bračnih problema, a što se Nataše i Dače tiče, verujem da će njih dvoje na kraju dobro razmisliti šta je najbolje za njih i da će se pomiriti.

Ognjen Amidžić: Prolaze kroz težak period

Voditelj i dugogodišnji Natašin i Dačin prijatelj Ognjen Amidžić iznenađen je razvodom poznatog para.

- Teško mi je da pričam na temu njihovog razvoda zbog toga što su njih dvoje moji dobri prijatelji. Jako mi je žao što prolaze kroz težak period u svom životu, a važili su za jedan od najlepših parova. Ne treba dizati tenziju oko toga, već treba pustiti da stvari idu svojim tokom. Oni kada budu želeli, sami će se oglasiti povodom novonastale situacije.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Totalni haos na Farmi
Totalni haos na Farmi
Play - Najveći skandali u 2009.
Najveći skandali u 2009.
Play - Stoju ostavio verenik
Stoju ostavio verenik
Play - Bregi se ne sviđa Milanov stajling
Bregi se ne sviđa Milanov stajling
Play - Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
Play - Vukašin - Uspeću u svetu rokenrola
Vukašin - Uspeću u svetu rokenrola
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt