Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Nataša Bekvalac u Emoušnu
08.08.2009.
Izvor: Press Online

Nataša Bekvalac u Emoušnu
Zbrka.com

Pop zvezda Nataša Bekvalac odlučila je da vođenje svoje karijere prepusti novoosnovanoj producentsko-menadžerskoj kući „Šoumaster", koja posluje u okviru „Emoušna"!

Kako saznaje Press, novosadska pevačica uskoro će sve svoje poslovne aktivnosti sprovoditi u dogovoru sa menadžerima ove kuće, koje će predvoditi Aleksandar Miljuš, jedan od najzaslužnijih za uspehe serijala „Veliki brat" i „Operacija Trijumf".

- Nataša je prva velika estradna zvezda koja je odlučila da menadžerisanje, organizovanje koncerata, snimanje spotova i albuma prepusti „Šoumasteru", kaže izvor Pressa blizak „Emoušnu", i dodaje:

- Ugovor je već potpisan, a zvanična saradnja biće obelodanjena narednih dana. Godinu dana nakon objavljivanja singla „Dobro moje" Nata i dalje ima pozive za koncerte, a Dragan Brajević Braja uveliko radi na pesmama za njen novi album, koji će „Emošnova" ćerka firma objaviti u koprodukciji sa „Siti rekordsom".

U ranijem intervjuu za Press Goran Stamenković najavio je da će „Šoumaster" okupiti najpoznatija imena iz regiona, a cilj kompanije je da se vizuelno i ekonomski podigne kvalitet nastupa najvećih zvezda zabavne muzike.

- Nije isključeno da će u okviru „Šoumastera" raditi i Katarina Ostojić Kaja, kao i Makedonka Karolina Gočeva, koje već sarađuju sa bivšim studentima „Operacije Trijumf", a u toku su i pregovori „Emoušna" sa jednom velikom hrvatskom muškom zvezdom da pojača redove „Šoumaster" tima - zaključuje sagovornik Pressa blizak „Emoušnu".

Studenti OT na čekanju!

Među ekskluzivcima „Šoumastera" neće biti mesta za sve studente „Operacije Trijumf". Iako imaju petogodišnje ugovore sa „Emoušnom", „Šoumaster" će voditi računa samo o onima koji su im isplativi. U ranijem intervjuu za Press Goran Stamenković, vlasnik „Emoušna", objasnio je da se uskoro završava prva faza u njihovim karijerama:

- Rekli smo da ćemo svoj deci dati šansu od godinu dana da se pokažu i da će se iskristalisati ko je talentovan, ali i ko može da se profesionalno ponaša. Krajem septembra izbacujemo kompilaciju i sa još jednim koncertom u Beogradu ćemo zaokružiti jedan njihov period. Posle toga ćemo nekima ponuditi izdavačke ugovore, neki će se možda pridružiti velikim zvezdama iz regiona u „Šoumasteru". Oni već sami mogu da polako od svoje zarade ulažu u svoje karijere ili da, ako ne budu zadovoljni, nađu samostalno menadžere - kaže Stamenković.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Uhapšena Romana Panić
Uhapšena Romana Panić
Play - Svi Cecini muškarci
Svi Cecini muškarci
Play - Nataša Kojić Taša - Zaštitno lice brenda punto
Nataša Kojić Taša - Zaštitno lice brenda punto
Play - Željko Mitrović još dva meseca u bolnici
Željko Mitrović još dva meseca u bolnici
Play - Kežman se tukao sa saigračem
Kežman se tukao sa saigračem
Play - Djole Djogani - Anabela je zaslužila svaki udarac
Djole Djogani - Anabela je zaslužila svaki udarac
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt