Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Nataša Bekvalac - Nikada se više neću udavati
16.02.2011.
Izvor: Press Online

Nataša Bekvalac - Nikada se više neću udavati
Zbrka.com

Prevara je bila samo posledica onoga što se godinama taložilo i nagrizalo našu ljubav. Nesrećna sam i slabija nego ikad, dešava mi se jedna od najstrašnijih stvari u životu, ali neću zbog toga nositi crninu.

Pop zvezda Nataša Bekvalac otvorila je dušu posle rastanka od Danila Ikodinovića! Ona je pred milionskim auditorijumom sinoć u emisiji Ognjena Amidžića objasnila zašto je pokrenula brakorazvodnu parnicu i priznala da je sa Dačom ostala u prijateljskim odnosima.

- Danilo i ja smo dvoje odraslih i zrelih ljudi, koji shvataju da naša ćerka Hana treba da bude zaštićena od svega. Zato i danas imamo lepu i normalnu komunikaciju - istakla je Nataša, i vidno potresena pokušala da objasni zbog čega je podnela papire za razvod braka.

- Nisam žena koja će rasturiti svoj brak zbog prevare. Imam petlju, srce i mozak. Kada se sve izdešavalo, vratila sam u glavi sećanja na prethodnih šest godina provedenih sa Danilom i pitala se gde sam pogrešila. Prevara je bila samo posledica onoga što se godinama taložilo i nagrizalo našu ljubav. Ako komunikacija u braku nije dobra, onda taj brak nema perspektivu. Mislila sam da se to meni ne može dogoditi - rekla je ona, negirajući novinske napise da je uhvatila Daču „na gomili", otela njegovu ljubavnicu i zabranila mu da viđa Hanu.

Pevačica je takođe priznala da je vređaju naslovi da sada na nastupima izgleda lepo i srećno.

- Slabija sam nego ikad i nisam srećna. Dešava mi se jedna od najstrašnijih stvari u životu, ali neću zbog toga nositi crninu. Što bi moja koleginica Severina rekla, niko nije umro. Moja ljubav nema rok trajanja i ja i dalje verujem u večnu ljubav - pričala je Nataša, i pokazala da i dalje nosi burmu.

- Skinula sam je jednog dana i osetila sam se kao da mi fali deo tela. Dovoljno je što mi nedostaje deo duše. Nosiću je jer je volim - odlučna je Nataša.

Poput burme, neće skinuti ni tetovaže koje simbolizuju njenu i Dačinu ljubav.

- Slovo „D" na ruci sam uradila kada sam najviše volela Danila, „H" na vratu kada se rodila Hana, a labuda smo Danilo i ja istetovirali na boku kao simbol večne ljubavi. Svaka od njih će ostati na svom mestu - kaže „novosadska barbika", koja je sigurna da više nikada neće izgovoriti sudbonosno „da".

- Nikada se više neću udati. Verujem u ljubav, ali imam žensko dete i udaja više ne dolazi u obzir. Pokušala sam da odlaskom na Zlatibor Hanu izolujem od svega, dok se strasti ne smire, ali su nas paparaci jurili na sve strane. Posavetovala sam se sa dečjim psihologom i shvatila da neko vreme ne treba ništa da menjam, u smislu sklanjanja slika ili paljenja stvari - rekla je Nataša Bekvalac.

ataša se rasplakala

Nataša nije uspela da sakrije suze dok je na video-bimu kroz fotografije i spotove bila prikazivana retrospektiva njene i Dačine ljubavi, venčanja, rođenja ćerke Hane i Dačine saobraćajne nesreće. Jecaj je pokušala da uguši osmehom, ali nije uspela. Sa njom je plakala i publika u studiju, a pevačica je po završetku priloga zatražila malu pauzu da se smiri.

Dača: Šta koga briga ko koga je*e

Danilo Ikodinović ne krije bes što je njegov razvod zadobio toliku medijsku pažnju.

- Ako je glavna tema u Srbiji ko koga je*e dok se država raspada, onda smo u problemu. Svi kažu „on je nju prevario". Pa šta! To se dešava svim ljudima, a kada smo mi u pitanju onda morališu - rekao je Dača u video-izjavi za „Amidži šou".

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nećemo repovati o Velikom bratu
Nećemo repovati o Velikom bratu
Play - Mina i Indi - Okršaj starih rivalki
Mina i Indi - Okršaj starih rivalki
Play - Sekin humanitarni fond
Sekin humanitarni fond
Play - VB 2009 - Arsa osvojio 100.000 evra
VB 2009 - Arsa osvojio 100.000 evra
Play - Era Ojdanić - Neću više da se ženim
Era Ojdanić - Neću više da se ženim
Play - Madonna dolazi u Srbiju
Madonna dolazi u Srbiju
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt