Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Natalija je trudna?
17.11.2010.
Izvor: Alo!

Natalija je trudna?
Zbrka.com

Najgledaniji rijaliti „Farma“ mogao bi lako da se pretvori u sapunicu ukoliko se sumnje Natalije iz grupe „Trik FX“ da je u blagoslovenom stanju pokažu opravdanim!

Pretpostavka da je trudna ne bi toliko šokirala denserku i dovela situaciju do ivice nezapamćenog skandala da je tokom poslednja dva meseca boravila u svom domu u Zemunu. Ali, pošto Natalija već dva meseca živi na seoskom imanju u Lisoviću, fizički odvojena od supruga Sanija, logično je da će se postaviti pitanje: Ako je noseća, ko je otac deteta?

Kako „Alo!“ saznaje, drama je počela kada se Natalija požalila da joj kasni menstruacija, a onda je tražila od produkcije da je pregleda lekar. Dodatni razlog za paniku bilo je i to što Sanijeva supruga u poslednje vreme ima česte mučnine i oseća se iznemoglo.

- Natalija se pre nekoliko dana požalila da joj kasni menstruacija i da konstantno ima mučnine i oseća iznemoglost. Ljudi iz produkcije nisu želeli da stvar prepuste slučaju, pa su hitno pozvali doktora da je pregleda, a po njihovoj preporuci, pevačici je juče urađen i test za trudnoću. Šta su pokazali nalazi i dalje se drži u strogoj tajnosti, a produkcija će dalje postupati u skladu sa onim šta se otkrije, vodeći brižljivo računa o eventualnim posledicama - priča za „Alo!“ izbor blizak organizatorima „Farme“.

Uprkos tome što su producenti „Farme“ hitno reagovali i pevačici obezbedili adekvatan lekarski pregled i odlučili da ništa ne govore dok ne dobiju rezultate kako ne bi povredili ni nju, niti članove njene porodice, vest o Natalijinom stanju ubrzo se proširila po najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji. Naravno, pošto je nemoguće sprečiti bilo koga da priča, juče u toku direktnog prenosa, Baki je ostalim farmerima ispričao šta se dešava.

- Odveli su je da da mokraću i uradi test - rekao je reper pred kamerama, mislivši da ga gledaoci neće razumeti.

Čitava situacija biće razrešena kada rezultati stignu i sazna se da li je denserka trudna, u klimaksu, ili su njeni simptomi posledica nečeg sasvim trećeg, a tada će se i znati u kojem smeru će se odvijati odnosi kako na farmi, tako i u spoljnom svetu. U svakom slučaju, rasplet sledi...

Ko je tata?

90% 1. Bane

Sudeći prema rečima Renata Henca, koji je po odlasku s farme izjavio da su Natalija i Bane imali seks ispod pokrivača, najveću verovatnoću za eventualno očinstvo dajemo upravo ovom farmeru.

9% 2. Baki

Na optužbe da je vodila ljubav s Bakijem, pevačica Sanja Stojanović prebacila je lopticu na Natalijin teren. Sanja je za naš list izjavila: „To može da bude i Nata jer ona odgovara opisu, ima četiri slova u imenu i udata je.“

1% 3. Sani

S obzirom na to da je „Farma“ krenula sa emitovanjem 12. septembra, postavlja se pitanje da li potencijalni tata može da bude i Natalijin suprug Sani? Teoretski, verovatnoća da je Natalija ušla trudna, a da su se simptomi pojavili kasno postoji, ali je mala.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sekin novi dečko
Sekin novi dečko
Play - Putin pa Radmila Manojlović
Putin pa Radmila Manojlović
Play - Vendi - Imala sam sex sa Bakijem
Vendi - Imala sam sex sa Bakijem
Play - Ceca i Džej snimaju duet
Ceca i Džej snimaju duet
Play - Žika - Ako Milan ode iz Granda vratiće nam svaku paru
Žika - Ako Milan ode iz Granda vratiće nam svaku paru
Play - Hrvati prete Breni bombom
Hrvati prete Breni bombom
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt