Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Nata pobegla u Pariz
26.01.2011.
Izvor: Press Online

Nata pobegla u Pariz
Zbrka.com

Nakon što je podnela papire za razvod od vaterpoliste Danila Ikodinovića, pop zvezda Nataša Bekvalac spakovala kofere i sama otputovala u Francusku. Pevačica pala u tešku depresiju!

Pop zvezda Nataša Bekvalac, nakon što je podnela papire za razvod od vaterpoliste Danila Ikodinovića, otputovala je u Pariz. Pevačica je teško podnela iznenadni pritisak medija, pa je odlučila da se na neko vreme povuče u „ilegalu"!

- Iako su već mesecima bili u lošim odnosima, Natašu je saznanje da se njen brak definitivno raspada jako pogodilo. Pored toga što joj je Dača zamerao što se viđa sa bivšim dečkom Miodragom Kostićem Koletom i ostalim muškarcima sa kojima su je mediji spajali, dodatno ju je slomilo saznanje da postoji mogućnost da ju je Danilo varao već duže vreme sa medicinskom sestrom.

Ovo je doživela kao svoj lični poraz jer nije uspela, pored svega, da održi porodicu na okupu i zato je odlučila da se izoluje na neko vreme. Prvobitno je bio plan da se ćerkom Hanom ode na Zlatibor, ali kada je informacija dospela u javnost, shvatila je da u Srbiji ni na jednom mestu neće imati mira od medija i radoznalih pogleda prolaznika, pa je odlučila da sama otputuje za Pariz - kaže naš izvor blizak pevačici.

- Nataša je jako depresivna i utučena jer je ona po prirodi veliki emotivac. Najveća joj je briga da Hanu zaštiti od svega i zato je otišla sama za Francusku da ne bi dozvolila da je ćerka vidi u takvom stanju. Iznenađena je indicijama da ju je Dača varao, a tokom braka sve optužbe za prevaru su bile usmerene ka njoj.

Vest o tome ju je pogodila kao grom iz vedra neba jer je Danilu bezuslovno verovala, dok se, s druge strane, pita da li je zaista preterala sa svojim ponašanjem koje ga je navelo na tako nešto - kaže naš izvor, koji nije želeo da otkrije da li su se posle svađe i odluke da se razvedu Nataša i Dača čuli telefonom, kao ni gde se nalazi mala Hana.

Kako nezvanično saznajemo, Nataša je u nedelju uveče nešto pre ponoći utrčala u kancelariju njihovog porodičnog advokata u Novom Sadu i zatražila da je zastupa u prekidu bračne veze.

Ona je tada navodno rekla da poseduje dokaze za neverstvo supruga. Vest o razvodu Nataše i Dače uzburkala je javnost, ali mnogo više njihove prijatelje i rodbinu, koji pokušavaju da ih dobiju na telefone, ali su oni već dva dana isključeni.

Njihovi roditelji nisu spremni čak ni sa svojim najbližim prijateljima da razgovaraju o tome, pa su se potpuno povukli iz društvenog života kako bi prevazišli ovu situaciju.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kajin menadžer uhapšen zbog podvođenja
Kajin menadžer uhapšen zbog podvođenja
Play - Putin pa Radmila Manojlović
Putin pa Radmila Manojlović
Play - Novi likovi - staro blamiranje
Novi likovi - staro blamiranje
Play - Porodila se Jelena Karleuša
Porodila se Jelena Karleuša
Play - Dragana Mirković traži milion evra odštete zbog piraterije
Dragana Mirković traži milion evra odštete zbog piraterije
Play - Seka Zabranila kraljicu
Seka Zabranila kraljicu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt