Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Nata peva za 3.000 evra
08.02.2011.
Izvor: Press Online

Nata peva za 3.000 evra
Zbrka.com

Teška situacija posle razvoda od Danila Ikodinovića naterala Natašu Bekvalac da spusti cenu nastupa! Novosađanka u subotu uveče za 3.000 evra u hotelu „Kontinental" zabavljala 150 zvanica na privatnoj rođendanskoj žurki!

Pop zvezda Nataša Bekvalac, nakon što je svojim razvodom od vaterpoliste Danila Ikodinovića punila stupce domaćih medija, umesto da podigne cenu svojih nastupa, odlučila je da radi više - ali za manje pare.

Naime, novosadska barbika, čiji je nastup koštao oko 5.000 evra, sada peva za tri. Proteklog vikenda Bekvalčeva je za ovu sumu novca pevala na privatnoj zabavi u hotelu „Kontinental".

Kako saznajemo, Nataša u poslednje vreme ima sve manje posla pa ju je finansijska kriza u koju je upala naterala da spusti cenu nastupa. S obzirom na težak period kroz koji prolazi zbog razvoda od Dače, ona želi što više da bude preokupirana radom pa je zato spustila cenu tezge, kako bi ponuda bilo više. Tako je u subotu uveče pevala na privatnoj zabavi povodom rođendana jedne poznate dame, a osim nje nastupio je i Dženan Lončarević.

- Nataša je došla vidno raspoložena ili je bar dobro glumila, ali se zaista trudila da napravi dobru atmosferu. Otpevala je dva bloka pesama po 45 minuta, a pored svojih numera izvodila je i kompozicije pojedinih kolega. Većina devojaka ljubopitljivo je posmatrala pevačicu ne bi li videla znake teške situacije kroz koju prolazi, ali je Nataša svoje stanje vešto krila. Nakon nastupa nije htela duže da se zadržava u hotelu, već je odmah otišla - kaže naš izvor, koji je bio prisutan na slavlju.

Prema navodima našeg izvora, služba za odnose sa javnošću slavljenice bila je iznenađena kada je Nataša prihvatila da peva za 3.000 evra.

- Postojala je velika želja da upravo Nataša peva te večeri. Iako je tražila veću sumu novca, na kraju su se ipak dogovorili da svoj nastup odradi za 3.000 evra - navodi sagovornik Pressa.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Tomašević favorit
Jelena Tomašević favorit
Play - Rada Manojlović - Album prvenac
Rada Manojlović - Album prvenac
Play - OT: Ispravljena greška
OT: Ispravljena greška
Play - Ukinuto Lanetovo Oralno doba
Ukinuto Lanetovo Oralno doba
Play - Marija Karan u vezi sa holivudskim agentom
Marija Karan u vezi sa holivudskim agentom
Play - Seka - Na svadbu zabranjeno dovoditi decu
Seka - Na svadbu zabranjeno dovoditi decu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt