Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Naoružana estrada
07.02.2009.
Izvor: Alo

Naoružana estrada
Zbrka.com

Jedini problem koji sam imao sa zakonom jeste što sam za vreme akcije „Sablja“ nosio pištolj bez dozvole. I tada sam namešten, ali nema veze.

Eto, četiri meseca sam robijao zbog oružja bez dozvole, a vidiš šta mi se desilo kada više ne nosim oružje bez dozvole - izjavio je Aca Lukas nakon nedavnog ranjavanja.

Osim njega, brojne javne ličnosti gaje strast prema oružju. Nekima služi kao trofej, drugi redovno vežbaju u streljani, a nemali je broj onih koji su zbog toga imali veće ili manje probleme sa zakonom.

Tako je u istoj akciji pre šest godina uhapšena i Ceca Ražnatović. Tokom pretresa njene kuće u ulici Ljutice Bogdana pronađena je velika količina oružja. Kako je pisalo u policijskom izveštaju, u kući je pronađen 21 pištolj i revolver različite marke i kalibra, tri sanduka municije, prigušivači za „heklere“ i „škorpione“, vojno-policijska oprema... Ceca je tvrdila da je oružje pripadalo njenom pokojnom mužu i da nije znala da je u kući.

Folk pevač Era Ojdanić priznaje da već 35 godina ima pištolj.

- Imam dozvolu i pištolj već 35 godina i na svu sreću, dosad ga nisam upotrebio. Ali, kada bi mi život bio u opasnosti, sigurno je da bih ga branio i vatrenim oružjem - rekao je Era za „Alo!“.

Glumac Vuk Kostić je poznati lovac. Sa njim u društvu je i njegov kum Bane Tomašević, a Vuk u vlasništvu ima sedam karabina.

- Imam u vlasništvu sedam karabina, ali mi je omiljeni „ZKK brno 8x57“, koji mi je ostao od oca. Uvek njega nosim, a više volim lov na krupnu divljač i član sam Lovačkog društva „Hajduk Veljko“ iz Negotinske krajine, koje je najbolje u našoj zemlji. Lovim gorske jelene, srndaće, vukove, a ponekad idem i na zečeve i fazane - objasnio nam je mladi glumac.

Goca Božinovska je, posle pogibije svog muža Zorana Šijana, veliki protivnik oružja.

- Meni dragi ljudi su izgubili život na taj način, tako da nikada ne bih nosila pištolj i veliki sam protivnik oružja. Inače, svojevremeno sam išla i na takmičenje u streljaštvu, u kategoriji poluatomatska puška, imam sigurno oko i ruku, ali sam se svesno odrekla te discipline jer sam zaključila da nikada ne pogodim pravi cilj - našalila se Goca. Oružje je, sve donedavno, imala i Biljana Jeftić. Pištolj je držala u kući, ali joj je ukraden tokom nedavne pljačke. Osim nje, bez oružja je posle više od deset godina ostao i popularni folk pevač Marko Bulat.

- Dozvolu za posedovanje oružja dobio sam još 1996. godine. Uvek sam pištolj držao u kući, sve do prošle godine, kada mi je oduzet zbog neke tuče u kraju jer je sudija zaključio da je opasno da posedujem oružje - kaže Marko za „Alo!“.

Imidž opasne žene negovan je godinama na našoj estradi. Prva je to pokrenula Mira Škorić, izjavljujući svuda da obožava pištolje i da uvek kod sebe ima bar dva.

- Nisam nikakva opasna žena, već sasvim normalna, ali mi je verovatno strast prema oružju nasledna. I Jasna Šekarić se upravo proslavila po oružju, pa je niko ne proziva. Volim da idem u streljanu, ali sve sam ređe tamo jer, nažalost, nemam vremena. Imam pištolj i dozvolu za posedovanje, ali ga ne bih nosila ni kada bih imala dozvolu za nošenje - kaže Mira Škorić za „Alo!“.

Osim Mire, sa pištoljem je vešta i njena kuma Ana Bekuta, ali nikada nije o tome pričala javno, kao ni bivša mis Slavica Tripunović Dajana, koja redovno vežba gađanje.

Puca u streljani

Atraktivna Ksenija Pajčin se svojevremeno pojavila na naslovnoj strani magazina CKM slikajući se sa oružjem.

- Naoružala sam se da bi odbila loše udvarače. Šalim se, naravno. To sa pištoljem je bila ideja Darka Kostića. Moj stav je da se oružje koristi samo u streljani, ali mislim da su fotografije odlično ispale - izjavila je Ksenija.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Obnažila se Ana Ivanović (video)
Obnažila se Ana Ivanović (video)
Play - Jelena Karleuša - Dadilja sektašica
Jelena Karleuša - Dadilja sektašica
Play - Stiže Vasa Ladački
Stiže Vasa Ladački
Play - Natalija ipak nije trudna
Natalija ipak nije trudna
Play - Indira Radić predstavlja Bugarsku na Evrosongu
Indira Radić predstavlja Bugarsku na Evrosongu
Play - Paklena kuhinja - Drskost i ironija su neophodni
Paklena kuhinja - Drskost i ironija su neophodni
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt