Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Najveći skandali u 2010. godini
24.12.2010.
Izvor: Press Online

Najveći skandali u 2010. godini
Zbrka.com

Izbezumljeni Mel Gibson tukao ženu dok je držala bebu, a Lindzi Lohan završila na robiji zato što je bila suviše pijana da se pojavi na sudu. Čarli Šin ponovo napadao ženu, a Roman Polanski (opet) optužen za silovanje.

Godina koja prolazi bila je berićetna kada su u pitanju skandali: hapšenja, razvodi, gnusne optužbe i druge „poslastice" za one koji prate živote poznatih nizali su se kao na pokretnoj traci. Glavni akteri većine ovih događaja bili su pak sasvim predvidljivi, pošto se na ovakvim listama nalaze svake godine.

Eksplozivni Mel Gibson

Javnost je tokom leta saznala za sadržaj sedam audio-traka, na kojima se čuje kako Mel Gibson preti svojoj bivšoj devojci Oksani Grigorijevoj.

Nije poznato da li je Oksana sama objavila sadržaj traka, ali su one u svakom slučaju postale moćno oružje u bici za starateljstvo nad njihovom desetomesečnom bebom Lucijom.

Na vrhuncu skandala Oksana je optužila Gibsona da ju je udario u lice dok je držala njihovo dete u rukama, i tvrdila da poseduje dokaze o tome da joj je Mel polomio zube. Slučaj protiv Gibsona je još uvek u toku.

Robija za Lindzi Lohan

Kraljica (belo)svetskih žurki Lindzi Lohan tokom poslednjih godina potpuno je izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem. U maju je Lindzi, koja je još uvek bila na uslovnoj slobodi nakon poslednjeg hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju, propustila ročište na kome je trebalo da zamoli sudiju da je pusti da, i pored zabrane putovanja u inostranstvo, ode na festival u Kanu.

Propust je teško kažnjen, nalogom za njeno hapšenje, a pored toga joj je naređeno da mora da u svakom trenutku nosi narukvicu koja meri procenat alkohola u krvi.

U julu je usledio još veći udarac: Lindzi je osuđena na 90 dana zatvora, ali je već posle 13 dana sudija procenio da je zatvor imao vaspitno dejstvo i oslobodio starletu.

Razvod Sandre Bulok i Džesija Džejmsa

Sandra Bulok preživela je najturbulentniju godinu u životu. Početkom godine je na najgori mogući način, iz tabloida, saznala da ju je muž, muzičar Džesi Džejms, tokom dužeg perioda varao kad god je mogao.

Lepa glumica imala je priliku da se na najlepši mogući način vrati u životni kolosek, primivši prvog Oskara u karijeri, koji je označio da je iz ružnog perioda stupila u zrelu fazu karijere.

Roman Polanski opet na tapetu

Šarlota Luis (42), koja je igrala u filmu Romana Polanskog „Pirati" (1986), na konferenciji za štampu navela je da ju je Polanski, kako je rekla, „seksualno zlostavljao na najgori zamisliv način" kada je imala 16 godina. Ona je rekla da ju je Polanski u Parizu silovao.

- Prisilio me je na seks. Iskoristio je moje poverenje i od tada živim sa posledicama njegovog čina. Ja samo želim pravdu - rekla je Šarlota Luis.

Kredibilitet Šarlote Luis dosta je opao nakon što je otkriveno da je 1999. godine rekla nešto sasvim suprotno od ove optužbe:

- Znala sam da je Polanski učinio nešto loše u Americi, ali sam i pored toga želela da budem njegova ljubavnica - ispričala je Šarlota 11 godina ranije.

Rastanak Breda i Anđeline - najveći skandal u najavi?

Psiholog Dru Pinski, mnogo poznatiji po TV emisijama nego po naučnom radu, potresao je tabloide prilično odlučnom tvrdnjom da su Bred Pit i Anđelina Džoli - pred razvodom.

On tvrdi da se množe signali da je njihova veza pri kraju, i da će kraj ljubavi biti poput nuklearne eksplozije.

- Ovo dvoje ljudi zajedno čine vrlo eksplozivnu kombinaciju. Problem je u tome što oni neprestano pokušavaju da svoj odnos zacementiraju, ne rešavajući ključne probleme u njemu. Ovo je najvažniji preduslov za nuklearnu erupciju koja će sigurno uslediti. Ne znam kada će se to dogoditi, ali bi lako moglo da se desi već sledeće godine - rekao je dr Pinski.

Čarli Šin kriv za napad na ženu

Još jedan holivudski nervčik i pijanac, Čarli Šin, uhapšen je zbog brutalnog napada na svoju ženu Bruk Miler. Presuda za napad koji se dogodio na Božić 2009. godine, pre tačno godinu dana, bila je veoma blaga: Čarli je izbegao zatvor tako što je priznao krivicu, tako obezbedivši nagodbu sa sudijom.

Glumac je osuđen na 30 dana boravka u lukuznom centru za rehabilitaciju u Malibuu, kao i na terapiju kontrole gneva. Tek su tokom suđenja detalji napada dospeli u javnost u svom punom „sjaju": Šin je pretio ženi da će je zaklati zato što je rekla da joj se sviđa jedna pop pesma koju on mrzi!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Parovi - Zorica opipala ponos manekenu
Parovi - Zorica opipala ponos manekenu
Play - Peđa D Boj - Tika i Jelena su pi*kice
Peđa D Boj - Tika i Jelena su pi*kice
Play - Pobednik na Evroviziji Švedska ?
Pobednik na Evroviziji Švedska ?
Play - Premijera - Drug Crni u NOB-u
Premijera - Drug Crni u NOB-u
Play - Seka Aleksić zapalila Zagreb
Seka Aleksić zapalila Zagreb
Play - Novak Djoković otvorio kafe - restoran
Novak Djoković otvorio kafe - restoran
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt