Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mrzimo mobilne telefone
30.11.2009.
Izvor: Press Online

Mrzimo mobilne telefone
Zbrka.com

Mnoge javne ličnosti klone se mobilnih telefona kao đavo krsta. Modernoj tehnologiji prkose Tanja Savić, Dušan Svilar, Vuk Drašković, Dan Tana, Bora Stanković, Srđan Todorović...

Začudo, to što su „nedostupni" ne odražava se negativno na njihove karijere.

„Zvezda Granda" Tanja Savić je u poslednjih godinu dana gotovo nedostupna za medije, i to na sva četiri broja mobilnog telefona koja koristi.

- Svi mobilni telefoni su mi isključeni mesecima. Zapravo, to je kao da nemam mobilni - kaže Tanja.

Dušan SvilarNakon što je naprasno postao popularan, Tanjin kolega, Subotičanin Dušan Svilar bio je primoran da se odrekne mobilnog telefona zbog nasrtljivih obožavateljki. Glumcu Srđanu Todoroviću, do prošle godine, nije bio potreban ovaj uređaj da bi pregovarao o ulogama. Iako je sada „mobilan", i dalje je nedostupan za sedmu silu. Za mobilni neće da čuje ni dramski pisac Dušan Kovačević, kao ni najuspešniji Srbin u Holivudu Dan Tana.

- Dok šetam Terazijama ružno mi je kad vidim devojčicu i dečaka koji se drže za ruke i istovremeno razgovaraju telefonom. Televizija nam je oduzela normalnu komunikaciju, a telefon još više. Kad izmisle još nešto, ljudi uopšte više neće imati potrebu da razgovaraju licem u lice - kaže Dan Tana, a na pitanje da li mu poslovni partneri zameraju što ne koristi mobilni, odgovara:

- Naprotiv, zavide mi!

On priznaje da je, ipak, nekoliko puta pao u iskušenje da kupi telefon, i to samo u situacijama kad se izgubio vozeći auto, a žurio je na sastanak.

- Samo tada mi je falio telefon. Ali, ništa nisam izgubio ako sam malo zakasnio na sastanak. Imam dosta telefona - u kancelariji i u kući, ali ne želim da nosim mobilni sa sobom 24 sata. Uz telefon čovek potpuno gubi privatnost. Mobilni je najružnija stvar koja je izmišljena - poručuje Dan Tana.

Stanković, Drašković, Dan Tana, Todorović
Život je lepši bez mobilnog telefona... Stanković, Drašković, Dan Tana i Todorović

Lider SPO Vuk Drašković je veliki protivnik ovih uređaja. S obzirom na to da je njegova porodica dugo vremena bila prisluškivana, njegov animozitet prema mobilnom je opravdan.

- Odavno imam mobilni, ali ne koristim ga jer ne bih imao ni sekunde slobodnog vremena. Uključujem ga kad odem van zemlje. Prvi telefon nabavio sam pre nekoliko godina, do sad sam izgubio četiri-pet, a sad koristim ajfon - kaže Drašković.

Legenda srpske košarke Bora Stanković je svoj prvi telefon kupio pre devet godina i do sad je promenio tri modela. Ali, njegovo „halo" je kao sedmica na lotou - vrlo retko se javlja na telefon.

- Imam mobilni telefon, ali skoro niko nema moj broj! Kad sam bio veoma zauzet i imao dosta posla, zivkanje mi je smetalo, i otad nikome ne dajem broj. Međutim, javljam se na fiksni telefon, evo, i vi ste me odmah dobili. Mobilni koristim samo kad sam na putu. Imam neku „nokiju", ali ne znam koji model - kaže Stanković.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Madonna u Beogradu bez honorara
Madonna u Beogradu bez honorara
Play - Dinkić piše pesme za Tijanu Dapčević
Dinkić piše pesme za Tijanu Dapčević
Play - Survajver na sudu
Survajver na sudu
Play - Zverka postao otac
Zverka postao otac
Play - Delije tukle Koromana
Delije tukle Koromana
Play - Ena Popov - Ponosna na obline ?!
Ena Popov - Ponosna na obline ?!
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt