Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Momenat istine šokiraće Srbiju
22.09.2008.
Izvor: Press Online

Momenat istine šokiraće Srbiju
Zbrka.com

U kontroverznom kvizu takmičari na detektoru laži. Vraća se i „Kviskoteka". TV kuće naoružane licencnim izdanjima u borbi za gledaoce

Najpopularniji kviz u svetu stiže u Srbiju. Reč je o šokantnom projektu „Momenat istine", u kojem su takmičari prinuđeni da budu iskreniji nego ikada kako bi osvojili pozamašnu sumu novca. Zadužen za postavljanje najintimnijih pitanja biće popularni voditelj i pevač „Flamingosa" Ognjen Amidžić.

- Kviz startuje u decembru. Najpopularniji je na svetu jer takmičar odgovara na lična pitanja i tako zarađuje pare. Takmičar je prikačen na detektor laži i gubi novac ako slaže. Pitanja su često intimne prirode, a članovi najuže porodice takmičara sede u prvim redovima. Biće zanimljivo - kaže Amidžić.

„Momenat istine" je napeta igra koja testira iskrenost i u kojoj je učesnik sam sebi najveći protivnik. Ovaj kontroverzni šou jedini je u kojem takmičari znaju i pitanja i odgovore pre nego što zaigraju igru. Pred ispitanikom su lična pitanja na koja odgovara sa „da" ili „ne", a svaki krug donosi novčani iznos.

Istinitost odgovora ocenjuje detektor laži, kome su takmičari podvrgnuti pre emisije. Njihovi odgovori koje nadgledaju poligrafski stručnjaci su snimljeni i rezultati su poznati. Kad uđu u studio, pred njih će biti stavljena pitanja na koja moraju odgovarati iskreno kao i na detektoru, ali ovaj put pred životnim partnerima, porodicom i prijateljima na koje se pitanja najčešće odnose.

Sa svakim krugom pitanja postaju sve intimnija i provokativnija, a takmičari moraju da odluče hoće li na delikatnoj prepreci prekinuti „iskreni niz" i izgubiti do tada osvojeni novac ili reći istinu o situacijama o kojima bi inače lagali i osvojiti glavnu nagradu.

„Trenutak istine" nastao je u Kolumbiji, gde je postao najgledanija emisija, ostvarivši 50 odsto udela u gledanosti. Ovaj izuzetan uspeh podstakao je američki Foks da otkupi licencu, a premijerna epizoda postala je najgledaniji program sezone sa 23 miliona gledalaca.

Odnedavno se emituje i na hrvatskoj TV Novoj, a već posle prve epizode u životu takmičara ništa više nije bilo isto. U prvoj epizodi takmičar Miro Noršić izjavio je kako ga devojka Monika ne zadovoljava u seksu i da je s njom samo u inat svojoj mami, kao i da bi rado spavao i s najboljom Monikinom prijateljicom. Monika, koja je sedela u publici, ostavila je Mira dva dana posle emisije.

Ukus gledalaca koji su više željni znanja nego zadiranja u intimu drugih ljudi zadovoljiće TV Foks, koji je najavio nekada obožavanu „Kviskoteku". Ko će biti srpski Oliver Mlakar, ostaje prava nepoznanica. Jedino što se zna, „najbolji kviz svačije mladosti" ponovo će se naći na malim ekranima u Srbiji u produkciji „Baš čelika" i TV Foks, koji su otkupili hrvatsku licencu. „Kviskoteka" će u prvoj sezoni, za čiji se početak još ne zna tačan datum, okupiti takmičare iz Srbije, dok se za 2009. godinu planira emitovanje serijala sa učesnicima iz bivše Jugoslavije.

Javni servis će samo osvežiti kvizove „Visoki napon" i „Slagalica" nekim novinama, a produkcijska kuća „Adventidž" nastavlja s novom sezonom kviza „Želite li da postanete Milioner?", koji se od 29. septembra vraća na male ekrane. Obeležiće ga kako novi termin emitovanja, tako i velika kampanja kojom će produkcijska kuća pokušati da takmičare približi sumi od pet miliona dinara.

- Sedam fantastičnih saveta za osvajanje glavne nagrade pokazaće želju da naša zemlja konačno dobije svog milionera kako Srbija ne bi bila među malim brojem zemalja kojima to još nije pošlo za rukom - poručuje voditelj Ivan Zeljković.

Pitanja koja rasturaju brakove

- Da li mislite da ste vi bolji radnik od vašeg šefa?

- Da li ste ikada mirisali prljavo rublje svoje devojke?

- Da li ste pomišljali da vodite ljubav sa mamom vaše devojke?

- Da li ste ikada potkradali firmu?

- Da li ste zadovoljni veličinom svog polnog organa?

- Da li ste se samozadovoljavali zamišljajući osobu istog pola?

Ovo su samo neka od pitanja posle kojih su takmičare napuštali partneri, članovi familije ili su ostajali bez posla.

Zbrka.com
Momenat istine šokiraće Srbiju

Javni servis uvodi novine u „Slagalicu"... Danijela Pantić (desno) i Marija Veljković jedine devojke voditelji kvizova u Srbiji

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Duet snova - Aleksandra Radović i Sergej Ćetković
Duet snova - Aleksandra Radović i Sergej Ćetković
Play - Ceca trudna?
Ceca trudna?
Play - Ceca - Neću na Evrosong
Ceca - Neću na Evrosong
Play - Seka raskinula sa Mladenom Radulovićem
Seka raskinula sa Mladenom Radulovićem
Play - Ivana Zarić - Težak period je iza mene
Ivana Zarić - Težak period je iza mene
Play - Panika u Emotion-u
Panika u Emotion-u
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt