Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mitrović u bolnici igra fudbal i svira
12.02.2011.
Izvor: Press Online

Mitrović u bolnici igra fudbal i svira
Zbrka.com

Stanje vlasnika TV Pinka sve bolje, što dokazuju fotografije na kojima medijski mag svira klavijature i igra fudbal na parkingu bolnice u Nemačkoj.

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović uspešno se oporavlja u nemačkom gradu Flensburgu nakon što su mu lekari posle detaljnih analiza konstatovali težak oblik anemije prouzrokovane trovanjem.

Zahvaljujući timu vrhunskih lekara on se trenutno oseća nikad bolje, što dokazuju fotografije do kojih smo uspeli da dođemo, a na kojima se jasno vidi Željko kako igra fudbal na parkingu ispred bolnice, dok u svom apartmanu svira klavijature.

- Željkovo stanje iz dana u dan je sve bolje, a pošto je protekle nedelje bilo sunčano, on je to iskoristio kako bi igrao fudbal ispred bolnice. Po prirodi je veoma temperamentan i ne može da miruje, pa je od osoblja tražio da mu donesu klavijature u apartman kako bi se zanimao muzikom, koju mnogo voli - priča naš sagovornik blizak porodici Mitrović i dodaje:

- Još je neizvesno kada će se Željko vratiti u Srbiju, ali bez obzira na to, on je konstantno upućen u svaki detalj dešavanja u svojoj medijskoj kući. Svakodnevno je u telefonskom kontaktu sa saradnicima i upravnim odborom kompanije.

Redovno prati dešavanja u rijaliti šou-programu „Dvor" i aktivno učestvuje u osmišljavanju aktivnosti za kraljevstvo - istakao je naš sagovornik i demantovao čaršijske priče kako je njegov brak sa suprugom Milicom u krizi.

- Od prvog dana kada je prebačen na lečenje u Nemačku, Milica živi na relaciji Beograd - Flensburg, zbog čega spava samo pet sati dnevno. Nije istina da je njihov brak u krizi, naprotiv, zahvaljujući Milici i deci Andreji, Kristini Sandri i Aleksandru, uspeo je da prevaziđe najteži period u životu.

Inače, sve Željkove poslove oko televizije na sebe je preuzela Milica, tako da nema mesta zlonamernim komentarima da je Željko izgubio poverenje u svoju suprugu i desnu ruku - naveo je naš sagovornik.

Policija uskoro saslušava Željkovu porodicu!

Povodom sumnje da je Mitrović nekoliko meseci unazad trovan, beogradska policija nastavila je istragu saslušanjem najbližih poslovnih saradnika vlasnika Pinka. Oni su najavili da će uskoro biti obavljeni razgovori i sa najužim članovima Mitrovićeve porodice.

- Očekujemo da ćemo uskoro uzeti izjave i Mitrovićeve supruge Milice, kao i njihovih rođaka - kaže izvor iz policije.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Obnažila se Ana Ivanović (video)
Obnažila se Ana Ivanović (video)
Play - Cecin novi dečko
Cecin novi dečko
Play - Poklon za Madonu - Vila od 2 miliona evra
Poklon za Madonu - Vila od 2 miliona evra
Play - Marina izbačena sa Farme
Marina izbačena sa Farme
Play - Sajko - Ne vraćam se u OT bend
Sajko - Ne vraćam se u OT bend
Play - Floyd opet vozi - Nacionalna klasa 2
Floyd opet vozi - Nacionalna klasa 2
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt