Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mitrović - Hteli su da prodaju Pink dok sam bio u bolnici
31.01.2011.
Izvor: Press Online

Mitrović - Hteli su da prodaju Pink dok sam bio u bolnici
Zbrka.com

Vlasnik Pinka Željko Mitrović uveren je da ga je neko od najbliže rodbine trovao kako bi prodao njegovu kompaniju!

Za to, kako sam tvrdi, ima i konkretan dokaz, sms poruku koju je dobila njegova supruga Milica.

- Drugog dana bolesti, dok sam polumrtav ležao u bolnici na Bežanijskoj kosi, na mobilni telefon moje supruge Milica, koja je sve vreme bila uz mene, stigla je poruka od njene sestre Lole i supruga Zlatka Krmpotića: „Imamo kupca za akcije Pinka na Avali, a oni su zainteresovani i za šire"! Poludeo sam! Ja se borim za život, a oni prodaju Pink! Miličin komentar bio je: „Stvarno ne znam šta im je, pa se ovako ponašaju". Siguran sam da je reč o nekim kupcima iz arapskih zemalja u kojima je moj pašenog radio kao trener - ispričao je Mitrović najbližim saradnicima.

Trovanje između septembra i decembra

Tek posle uspešne terapije u Nemačkoj, Željko Mitrović smatra da je sklopio sve kockice tog plana.

- Ne bih da paraniošem, ali pošto su lekari u mojoj krvi pronašli tragove otrova, nemam dilemu da je neko pokušao da me ubije, ali to je posao za policiju. Ali, dok sam ležao u bolnici, u „Gloriji" se pojavio tekst o tome kako su moja supruga Milica i njena sestra Lola, na skijanju u Austriji, razgovarale kome će prodati Pink. I kako će Milica, kao suvlasnik Pinka, o tome doneti konačnu odluku! Otkud sestra moje žene u priči u prodaji Pinka, kakve ona ima veze! A par dana kasnije u „Novostima" objavljen je tekst kako je propao Pink Slovenija i to baš kad sam oterao direktora koga je Zlatko doveo, a koji je hteo da ošteti firmu za nekoliko miliona evra. Ovo nije slučajno - ispričao je Mitrović.

Željko je, kako priznaje, sto odsto uveren da njegova supruga Milica nema nikakve veze sa ovim što mu se dogodilo.

- Ne verujem da s ovim veze imaju ni njena sestra Lola ni majka Duda! Ali za Lolinog muža, to je sasvim druga priča! Imam sve podatke! Već tri godine traje „trovanje" lažima o meni, o Pinku, o poslovanju, ogovaranja po kafanama - ispričao je Mitrović.

Vlasnik Pinka smatra i da je otrovan u periodu između 1. septembra i 1. decembra.

- Pokušavam da utvrdim mesto i vreme kada su mogli da me otruju. U tom periodu radio sam po 24 sata dnevno završavajući projekte u Sloveniji i Makedoniji i nigde nisam izlazio, tako da postoje samo nekoliko mogućnosti gde sam mogao da budem otrovan. Jedna je klub u Beogradu, druga restoran u Ljubljani i, naravno, moja kuća u kojoj imam mnogo posluge - rekao je Mitrović.

SMS poruke na sudu

S druge strane, ni Lola ni Zlatko Krmpotić juče nisu odgovarali na pozive Pressa. Njihov advokat Dobrivoje Glavonjić tvrdi da nije tačno da su slali poruke sa predlogom da se prodaju akcije Pinka.

- Ni Zlatko ni Lola nisu slali nikakve poruke. Naprotiv, Željko je Loli slao poruke, ali ne mogu da vam kažem šta je u njima pisalo. Kao što smo već rekli, videće se na sudu ko je šta radio - kratko je rekao Glavonjić.

„Sumnjivi" se sami javljaju policiji

Beogradska policija obavila je informativne razgovore sa nekoliko lekara koji su hospitalizovali Željka Mitrovića. Takođe, uzeti su svi medicinski nalazi Mitrovića, dok se dokumentacija iz Nemačke još uvek čeka.

- Zbog toga još uvek nismo saslušali nikoga od onih koji su u medijima označeni kao potencijalno osumnjičeni. Interesantno je da u policiju sami dolaze zaposleni u Pinku i drugim Mitrovićevim firmama da daju iskaze. Neki su prepoznali u onih 100 za koje je najavio da će biti otpušteni, neki su u strahu pa daju razna saznanja, informacije o vezama i slično - kažu u policiji.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Boki 13 - Maja blati policiju
Boki 13 - Maja blati policiju
Play - Troicki smuvao Olju Crnogorac
Troicki smuvao Olju Crnogorac
Play - Brat Dejan optužuje slavnu sestru - Mina se stidi svog porekla
Brat Dejan optužuje slavnu sestru - Mina se stidi svog porekla
Play - Zagor-Te-Nej
Zagor-Te-Nej
Play - Baki B3 - Vesna je Ekremu krv ispila
Baki B3 - Vesna je Ekremu krv ispila
Play - Nataša i Dača - Ljubav cveta
Nataša i Dača - Ljubav cveta
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt