Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Miroslav Ilić - Vanbračni sin ?
10.07.2008.
Izvor: Kurir Info

Miroslav Ilić - Vanbračni sin ?
Zbrka.com

Mirjana Antonović iz Njujorka tvrdi da ima sina Devena sa poznatim pevačem narodne muzike Miroslavom Ilićem

“Slavuj iz Mrčajevaca” Miroslav Ilić našao se u grdnom problemu kada je ovih dana čuo da je iz Amerike doputovala izvesna Mirjana Antonović sa dvadesetdvogodišnjim sinom Devenom, koji je, kako tvrdi naš anonimni izvor, sin pevača Miroslava Ilića. Priča koja sledi podseća na zaplet iz ljubavne melodrame, čiji kraj, doduše, još nije poznat.

- Pre dve decenije Miroslav Ilić obreo se “preko bare”, gde je imao turneju. Iako je tada već bio oženjen, za oko mu je zapala zgodna Mira, koju je upoznao na nastupu u Njujorku preko zajedničkih prijatelja - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Ljubav je blesnula na prvi pogled! Miroslav i Mirjana nisu bili samo “slučajni partneri”, jer su svoje emocije nastavili da razmenjuju i na turnejama koje je “slavuj iz Mrčajevaca” pre dve decenije održavao kako po Americi, tako i po Australiji, Kanadi... Mirjana ga je svuda pratila, jer ga je, kažu upućeni - iskreno volela. Kao kruna ljubavi Antonovićeve i Ilića došlo je - dete! Tačno pre 22 godine u Njujorku rodio se Deven, koji je sada četvrta godina medicine i nikada nije imao prilike da upozna svog biološkog oca. Jer, svi pokušaji gospođe Antonović, koja je u dva-tri navrata zvala Miroslava i pokušala da razgovara s njim ne bi li ga ubedila da upozna sina, bili su uzaludni. Narodnjak je uvek koristio staru frazu - da je u srećnom braku i da ga već jednom ostavi na miru, ne udostojivši se da upozna sina. Popularni pevač nije želeo da čuje, a kamoli da prizna svoje “grehe” iz mladosti. Međutim, sa godinama, Devenova želja da upozna tatu postajala je sve jača, te je pritiskao majku da mu kaže ko je njegov otac.

Inače, Mirjana i Deven ovih dana su doputovali u Beograd da bi posetili bolesnog prijatelja, koji se nalazi u bolnici.

Iako se odavno pomirila sa činjenicom da Miroslav nikada neće priznati sina, pod Devenovim pritiskom ona je i sada opet pokušala da još jednom stupi u kontakt sa nekadašnjom velikom ljubavi i zamoli ga da se nađu i da konačno vide šta im je činiti. Naravno, Miroslav je i ovoga puta ostao neumoljiv odbivši njenu molbu oštrim pridikama i podsetivši je da je oženjen, da ima i unuke i da ne želi da mu iko kvari porodičnu sreću - zaključuje naš izvor.

Kako bismo čuli prozvanu stranu, pozvali smo Miroslava Ilića, koji nam je rekao:

- Nemam komentar! Poznajem dotičnu osobu i kažem vam da morate biti obazrivi sa psihopatama takve vrste. Nije je bilo u mom životu punih dvadeset godina, ali sada se opet pojavljuje, kao iz pepela. Taj dečko nije moj sin, to su njene izmišljotine...

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Nikolić - Bahato
Ana Nikolić - Bahato
Play - Seka Aleksić i Jelena Karleuša - Rat se nastavlja
Seka Aleksić i Jelena Karleuša - Rat se nastavlja
Play - Kuća snova vredi pola miliona evra !
Kuća snova vredi pola miliona evra !
Play - Aleksandra Radović kopira Cecu
Aleksandra Radović kopira Cecu
Play - Ode Ceca na Kipar
Ode Ceca na Kipar
Play - Olja šutnula Troickog
Olja šutnula Troickog
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt