Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mirka Vasiljević - Ljubila bih se i sa ženom
03.05.2010.
Izvor: Press Online

Mirka Vasiljević - Ljubila bih se i sa ženom
Zbrka.com

Mirka Vasiljević poručuje da je ne zanima holivudska karijera i pojavljivanje u nekom od rijalitija i otkriva da je zbog nagle popularnosti tražila savete psihologa. Lepa glumica u intervjuu za Press najavljuje premijeru filma „Pare ili život", u kojoj joj je ljubavni partner Andrija Milošević, kao i seriju TNT („Totalno novi talas"), koju porede sa španskom hit-serijom „Korak napred".

- TNT se može porediti sa serijom „Korak napred", ali mi smo više dali akcenat na međuljudske odnose, nego igri i pesmi. Još pre godinu dana snimljena je pilot-epizoda te serije. Međutim, nismo imali totalnu finansijsku konstrukciju i godinu dana je taj projekat čekao u fioci. Nedavno smo nastavili sa radom i planiramo da snimimo 26 epizoda. Glumimo maturante gimnazije koji idu u centar za talente.

Kako si se snašla u baletskim koreografijama?

- To mi nije problem, jer već 12 godina igram folklor. Serija je tinejdžerska, govori o problemima u školi, sa roditeljima i u ljubavi. Za šest epizoda, koliko smo do sada snimili, ja imam već dva dečka!

Očekuje te i premijera filma „Pare ili život". Po čemu pamtiš rad sa jednim od najvećih zavodnika Andrijom Miloševićem?

- Igram devojku koja živi na selu, Andrija i ja se zaljubljujemo jedno u drugo, a otac nam brani ljubav. Mi smo super prijatelji. Bili smo srećni kada smo čuli da ćemo zajedno igrati, jer smo znali da ćemo imati super zabave posle snimanja. Snimali smo u jednom selu do kojeg je teško doći. Da ne bismo rano ustajali i putovali svaki dan, prespavali smo nekoliko noći kod tamošnjih domaćina. Obišli smo celo selo, uživali u prirodi, ostajali do kasno u noć i zabavljali se.

Rano si postala poznata. Da li si nekad poželela da budeš anonimna?

- Tokom ispitnih rokova ili kad imam problema sa roditeljima i prijateljima poželim da se zatvorim među četiri zida i da me niko ne prepoznaje, ali to kratko traje. Prvi put na sceni bila sam već sa pet godina, i to kao manekenka. Publika mi je aplaudirala i na ulici me prepoznavala, sa osam godina sam počela da radim emisije na TV Pink, sa 13 sam snimila film „Mi nismo anđeli 2"...

Nije tajna da si tražila savete psihologa. Da li zbog poslovnih ili privatnih problema?

- Kada su „Anđeli" krenuli u bioskope širom zemlje, morala sam da se suočim s tim da više nisam anonimna devojčica. Razgovarala sam sa ljudima koji su sa mnom radili na filmu, sa roditeljima, pa i sa psihologom da bi mi, kao trinaestogodišnjoj devojčici, pomogli da shvatim zašto me mrzi neko ko me ne poznaje!

Da li postoje scene koje si kategorično odbila? Da li bi se obnažila u filmu?

- Ako mi se dopadne uloga, znači da sam se donekle pronašla u tome i složila sa svim. Šokirala sam se kada je sa 13 godina trebalo da igram ljubavne scene u „Anđelima", ali sam brzo to prevazišla. Međutim, na premijeri filma bilo me sramota zbog toga. Nisam imala ponude da se obnažim na filmu, najčešće sam igrala devojčice i tek sada počinjem da glumim devojke. Ali, nikad ne reci nikad!

Da li sebe vidiš u Holivudu?

- Kada bih dobila ponudu da idem u Holivud, dobro bih razmislila da li bih je prihvatila zbog toga što bih se odvojila od porodice, bez čije podrške ne mogu.

Da li bi se ljubila sa ženom u filmu ako bi to zahtevao reditelj?

- Gledala sam neke svoje koleginice koje su se ljubile sa ženom, pa su žive i zdrave. To su stvari o kojima nikad ne razmišljam, sve zavisi od projekta.

Pominjali su te kao potencijalnu učesnicu „Farme". Da li ćeš se ikad pojaviti u nekom rijalitiju?

- Ne bih učestvovala u rijalitiju jer sam vaspitana da svoju intimu ne iznosim javno. Ne želim da svi gledaju šta radim u svojoj kući, kakve su mi navike kada ustanem, kakav odnos imam s porodicom, s prijateljima, s emotivnim partnerima...

Ipak, mnoge javne ličnosti upravo to rade da bi postale poznate?

- Svako gradi karijeru na svoj način. Imala sam veliku sreću da se nađem na pravom mestu u pravo vreme, pa ne moram na taj način da postanem poznata.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB 2009 - Arsa izdržava celu porodicu
VB 2009 - Arsa izdržava celu porodicu
Play - Seka u poseti Velji Iliću
Seka u poseti Velji Iliću
Play - Trenutak istine na Pinku
Trenutak istine na Pinku
Play - Uskoro Zvezde Granda 4
Uskoro Zvezde Granda 4
Play - Čeda Čvorak - Bane i Natalija nisu imali seks
Čeda Čvorak - Bane i Natalija nisu imali seks
Play - Novak Djoković - Žurka iznenadjenja
Novak Djoković - Žurka iznenadjenja
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt