Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mina Kostić trudna
12.08.2008.
Izvor: Gazeta

Mina Kostić trudna
Zbrka.com

Folkerka Mina Kostić ostala je u drugom stanju, tako da joj se napokon ostvario san o kome je u poslednje vreme na sav glas pričala gde god bi se pojavila! Naime, ona i njen dečko Igor, sa kojim je nedavno snimila pesmu (i spot) “Grudi od betona”, vredno su se bacili na još jedan zajednički “projekat” i trud im se isplatio jer je Mina na njihovo veliko zadovoljstvo zatrudnela, kako GAZETA saznaje iz izvora bliskog ovoj pevačici.

- Konačno se dogodilo ono o čemu Mina već i budna sanja - otkriva naš sagovornik, i dodaje:

- Pre nekoliko nedelja pevačica je zatrudnela jer su se ona i njen dečko Igor ozbiljno pozabavili time da svoje želje pretvore u stvarnost. Mina je u poslednje vreme na sav glas pričala o tome koliko želi dete, a kada je upoznala sadašnjeg dečka, njenim čežnjama došao je kraj, jer su im se pogledi na to pitanje sasvim podudarili. Oboje su presrećni što će postati roditelji i uživaju u svakom trenutku zajedničke sreće koju im je donela ta radosna vest - zaključuje izvor GAZETE.

Međutim, kada smo pozvali Kostićevu, koja je baš u tom momentu krenula kod lekara, ipak se pravila da ni sama još ne zna da je trudna, pravdajući se najobičnijom prehladom.

- Pa, ispade da sam trudna već godinu dana, koliko se o tome priča! Ne, ja stvarno ne znam da sam u drugom stanju! Nisam još išla kod lekara, a evo upravo sam krenula, samo ne zbog utvrđivanja trudnoće, već zbog prehlade i nekih problema sa kičmom. A naravno da ću se obradovati, kao što se tome raduje svaka druga žena, kada se jednog dana bude stvarno dogodilo da ostanem trudna. Jedino se plašim da posle ovolike medijske pompe oko svega toga prva ja neću poverovati da se to dešava - pokušala je da nas razuveri pevačica.

Bilo kako bilo, mnoge estradne zvezde do sada su, baš kao i Kostićeva, poricale da su u blagoslovenom stanju, da li zbog uroka ili iz nekih drugih ličnih razloga, ali ih je vreme ubrzo potom demantovalo obdarivši ih lepim zaobljenim stomačićima. Tako se Mina uvrstila na podugačak spisak svojih koleginica koje će uskoro da postati majke, a koje su takođe na samom početku demantovale svoju trudnoću.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Beovizija 2009 - Spisak izvodjača i pesama
Beovizija 2009 - Spisak izvodjača i pesama
Play - Skandal u Turskoj - Onuru prete smrću
Skandal u Turskoj - Onuru prete smrću
Play - Ko je koga kopirao
Ko je koga kopirao
Play - Gagi napustio Farmu
Gagi napustio Farmu
Play - VB 2009 - Dva puta za 30 godina
VB 2009 - Dva puta za 30 godina
Play - Sale Jovanović napustio Farmu
Sale Jovanović napustio Farmu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt