Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mina Kostić - nove grudi
07.06.2008.
Izvor: Svet

Mina Kostić - nove grudi
Zbrka.com

Mina Kostić je definitivno prelomila da ponovo ode pod nož! Nezadovoljna veličinom i položajem svojih vršnjakinja, koje su se deformisale tri godine nakon što su na jednoj privatnoj beogradskoj klinici pojačane silikonskim umecima, pevačica je rešila da pozove svog hirurga i zakaže njihovu korekciju.

“Ne idem pod nož iz nekog svog hira, već iz zdravstvenih razloga. Koža mi je veoma elastična pa su mi grudi vremenom spale, otromboljile se, i to me užasno nervira. Pre nekoliko meseci, dok sam se tuširala, primetila sam da mi se poprsje primetno opustilo. Da se Igor pita, ne bi ništa dirao, ali ja sam veliki perfekcionista, koji želi da sve bude savršeno, da sve bude na svom mestu”, objašnjava Mina.

Prvi put Mina je grudi uvećala za 450 kubika što, izraženo konfekcijskim merama, znači jaku četvorku. Operacija je koštala 3.000 evra, a Kostićeva je zahtevala da joj silikoni budu ubačeni rezom oko bradavica. Tačno je da je ova metoda mnogo bolnija i da je oporavak sporiji, ali grudi u većini slučajeva ostaju “vrh” za čitav život. Doduše, ne i u Mininom slučaju, pretpostavlja se – zbog prevelike kubikaže.

“Preterala sam, znam. U odnosu na moju malenu konstituciju i tanak struk, grudi su mi prevelike. Na kraju krajeva, remont ‘pluća’ s vremena na vreme je sasvim normalna stvar. Još razmišljam da li da ih smanjim za jedan ili za dva broja. Premala sam za ovolike balone i ne pada mi na pamet da mi se za koju godinu desi isto, pa da ponovo moram pod nož”, žali se Kostićeva.

Kada se implantati postave ispod mlečne žlezde (odnosno ispod kože), nakon nekoliko godina pojavljuju se nabori grudi uzrokovani mreškanjem proteze, koju je teško sakriti, kao i nezadovoljavajući oblik i pozicija silikona. To se obično dešava nakon dojenja, drastičnih promena u težini ili kada grudi padnu nakon nekoliko godina. Ove situacije su česte, naraočito kada je, kao u Mininom slučaju, žena sitne građe i tanka. Ono što može biti problem kod zamene silikona ugrađenih ispod mlečnih žlezda jeste višak kože, kažu stručnjaci u ovoj oblasti. Naročito ako su silikonski implantati velike kubikaže, to jest teški, pa tokom godina istegnu kožu grudi. Minini silikoni su među najvećima – svaki po 450 kubika, što je ukupno blizu kilograma.

“Kada su grudi koje imaju implantate opuštene, postoje dve mogućnosti: žena se ostavi bez silikona da se koža grudi skupi u toku nekoliko meseci, pa se prilikom druge operacije ubace implantati pod mišić. Druga varijanta je suspenzija grudi, koja ostavlja vidljive ožiljke oko bradavica i jedan vertikalni ožiljak u donjoj polovini dojke”, objašnjava poznati prestonički hirurg.

Teško je poverovati da će Mina umanjiti grudi, koje su joj zaštitni znak, ali ipak, pevačica je na korak od toga, budući da je operaciju već zakazala.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Madona ipak na plaži Jaz
Madona ipak na plaži Jaz
Play - Marina Tucaković - Radom ubijam tugu
Marina Tucaković - Radom ubijam tugu
Play - Ekrem - Vendi iznajmiću ti stan u Njujorku
Ekrem - Vendi iznajmiću ti stan u Njujorku
Play - Englezi navijaju da se Ana uda za Novaka
Englezi navijaju da se Ana uda za Novaka
Play - Pomirile se seljanke
Pomirile se seljanke
Play - Emina Jahović - VIP svadba
Emina Jahović - VIP svadba
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt