Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mimi flašom gadjala Milića
19.03.2008.
Izvor: Press Online

Mimi flašom gadjala Milića
Zbrka.com

Iako su na samom početku bili najbolji drugari, Mimi i Milić ne razgovaraju već nedelju dana, a Mimi je juče u pola četiri ujutru Milića pogodila flašom zato što joj se obratio!?

Podsećamo da su se Mimi i Milić posvađali zato što su je uvredile njegove seksualne insinuacije, a posebno njegov erotski san sa njom u glavnoj ulozi. Tada je zamolila Milića da joj se ne obraća jer će ga u suprotnom gađati. I ispunila je pretnje. Pošto je njena i Petrova japanska beba (u ovonedeljnom zadatku ukućani su podeljeni u parove i svako brine o svojoj bebi) u toku noći tri puta prestala da diše, Milić se našalio.

- Šta je Japanci, ugušili ste bebu?

Mimi je tada pobesnela:

- Je l’ sam ti rekla da me ne uzimaš u usta. Ni lepo, ni ružno. Oćeš da te gađam?

Kada je Milić rekao „pa, gađaj me“, Mimi je uzvratila flašom.

I Mimina mama i Milićeva supruga veoma se brinu za Mimi. Mimina majka kaže:

- Mirjana pokazuje onom starom rokeru da je imuna na njegove provokacije. Ona nije osoba sa maskom, već ima samo jedno lice i drži do sebe, a sve poštuje onoliko koliko nju poštuju. Gospodin Vukašinović mora da shvati da ona nije praznoglava barbika već devojka koja ima svoju ličnost i drži do svog dostojanstva ma gde bila - kaže ona i dodaje:

- Mislim da je Vukašinović živeo u iluziji da Mimi može da ga posmatra kao muškarca.

Inače, Mimina porodica stalno prati dešavanja u kući i kažu da se brinu za nju.

- Jedino nam je žao što nam se dete iskida od sikiracije. Da se razumemo, nije ona pala sa Marsa pa da nikada nije čula vulgarne izraze. Njoj to ništa ne smeta, samo da nije njoj upućeno. Sada joj je Milić stao na živac, a ona se prvi put susreće s tim... Ma, samo da mi dete izađe zdravo iz te kuće, samo mi je to bitno - kaže Mirjanina mama i dodaje da se njena ćerka nikada neće pomiriti sa poznatim rokerom, kao i da se oni ponose njenim ponašanjem.

- Čovek iz kuće „Velikog brata“ treba da izađe kao čovek. Ona mala u 45 kilograma ima više karaktera od svih - objašnjava njena mama.

S druge strane, Milićeva supruga Nina kaže da u Miminim očima vidi patnju.

- I kao žena i kao roditelj vidim da Mimi teško pati. Ne jede, ima podočnjake... Mogu da zamislim koliko joj se majka sekira. Ona meni deluje preplašeno, baš se brinem za nju. Neko je pametno rekao da nije ušla spremna u kuću. U njenim očima vidim strah - kaže Milićeva supruga i objašnjava:

- Milić je imao pokojnu babu Vidosavu, po ocu, ona je bila prava Crnogorka. Nije se smejala, bila je strah i trepet, mlatila je sve i u okruženju veoma poštovana. Ona se na Milićevog oca naljutila zato što je otišao u grad. Mimi misli da Mića na nju naskače. A, Mića je pokušao da joj pokaže da, ako želi da bude zvezda, mora da zaboravi na taj mentalitet. Ali, ona je mlada i to ne može da shvati. Mislim da je za nju najbolje da ode iz kuće - zaključuje Milićeva supruga.

Skaj najbolja mama

Ukućani su u novom zadatku dobili bebe. Stanarke su postale tate, a muškarci mame. Kako se ko snašao? Mimi je prva napravila frku pošto nije želela ni po zadatku da spava pored svoje supruge Pece pa je on bio osuđen da spava na tankom dušeku, na podu. Borka(o), čiji je „muž“ Slađa(n), grdno se nasekirala što joj je muž zgodan pa ne zna šta će mu reći buduća žena Tamara koja živi s druge strane kamera. Era je dobio plavušu sa dlakavim nogama, Milijanu (Milić). Zadatku se obradovao Skaj koji se toliko uživeo u ulogu da je čak poželeo da, u pravom životu, ima dete i oženi se. Najnemarnija mama je Ajs koji se jedini pelena nije prihvatao.

Vikler pao na Kaju

Ovonedeljni zadatak sa bebama, zamenom pola i spavanju u istom krevetu, veoma je zbližio Kaju i Viklera. Iako Kaja, kao tata, ima dve žene, Skaja i Ajsa, izgleda da je privrženiji ovoj prvoj sa kojom je celu noć proveo u krevetu. A Skaju su proradile emocije. Prvo, nije hteo da ide u krevet bez Kaje, a potom je hteo da je mazi. Slučajno je zavukao ruku pod njen jorgan i čačkao je nogom celu noć, posmatrajući je kako spava. Kada god beba Timbe zaplače, mama Vikler je komentarisao: - Trebalo bi da ležimo bliže jedno drugom i ne bi se ovo dešavalo.

Pre nego što su legli, Vikler je pokazao da simpatiše „muža“, pošto se raspitivao oko njenog bivšeg.

- Da li tu postoje još neka osećanja... da me ne isprangijaju, bre!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nataša Bekvalac polugola u Velikom Bratu (Video)
Nataša Bekvalac polugola u Velikom Bratu (Video)
Play - Mitar Mirić - Saša Popović i ja odavno imamo neraščišćene račune
Mitar Mirić - Saša Popović i ja odavno imamo neraščišćene račune
Play - Potvrdjeno - Mina Kostić trudna
Potvrdjeno - Mina Kostić trudna
Play - Jelena Tomašević na turneji
Jelena Tomašević na turneji
Play - Počinje Dvor
Počinje Dvor
Play - Mitrovići i Lukas zakopali sekire
Mitrovići i Lukas zakopali sekire
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt