Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Miloš Bojanić - Firči je alkoholičar
04.02.2011.
Izvor: Alo!

Miloš Bojanić - Firči je alkoholičar
Zbrka.com

Ulazak Ivana Fecea Firčija u „Dvor“ iziritirao je njegovog ljutog protivnika Miloša Bojanića, koji i dalje smatra da je bivši muž Marine Perazić „najveće ljudsko zlo“ i da je životni spas našao u još jednom rijalitiju.

I pored tužbe koju je podneo protiv Firčija, Braćala smatra da je muzičar ostao isti i da će i dalje nastaviti sa alkoholisanjem i komentarima koji ne vrede ničemu.

- Ma, čovek nema zanimanje uopšte! On je životni spas našao u ovom rijalitiju, jer nema šta u životu da radi. Opet je našao način da uzme neki dinar, a, inače, živi kod tetke u stanu! - rekao je za „Alo!“ pevač i dodao da u Ivanove priče o Americi niko normalan ne može da poveruje.

- Ma kakva Amerika?! Taj čovek nema para ni za kartu do Amerike, a kamoli da tamo radi neke muzičke projekte. On nema obraza ni za šta u životu. Da mu nije „Farme“ i „Dvora“ i dalje bi hodao ulicama Novog Sada, a da ga niko ne primeti! Blam je biti dobar prijatelj sa Firčijem. On je jedan manipulant i alkoholičar - izjavio je Bojanić, koji inače ne prati novi rijaliti program jer, prema njegovom mišljenju, niko ne može da uradi nešto što se nije videlo.

- Šta to narod može da vidi što nije video u drugoj „Farmi“?! Ali baš ništa, tako da ni po čemu ne može narod da se intrigira i začudi nečijim postupkom - rekao je Braćala i zaključio da je ulazak Maje Nikolić u „Dvor“ pametan potez.

- Maju nisam znao do pre nekoliko meseci, i tada mi je objasnila da je ona bila jedan od mojih najvatrenijih obožavalaca. Mogu reći i da je ona ličnost koja se meni dopada, jer nekako u rijalitiju imamo isti stav - završio je Miloš priču za „Alo!“

Đus mi je sada simpatičan!

Iako je reper Ivan Ivanović izbačen zbog njega iz druge sezone „Farme“, Milošu Bojaniću je on sada simpatičan jer, kako kaže, pokazuje neverovatnu inteligenciju.

- Đus mi je sada simpatičan i konačno pokazuje koliko je inteligentan. U „Dvoru“ se pokazuje drugačije, što mi govori da su na njega uticali Maca i Firči. Njega je sam Firči tada navukao na priču kako će mu u Americi srediti da snima CD, a sve je to bila laž! Mislim da će se reper sada distancirati od njega, jer je shvatio ko je i šta je Firči - rekao je pevač..

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Prvo grandiozno polufinale
Prvo grandiozno polufinale
Play - Arsa Veliki Brat (Video)
Arsa Veliki Brat (Video)
Play - Sergej Trifunović - Neću više da glumim loše momke
Sergej Trifunović - Neću više da glumim loše momke
Play - Operacija trijumf: Seksi voditeljka
Operacija trijumf: Seksi voditeljka
Play - Nives Celzijus - Gola istina u Srbiji
Nives Celzijus - Gola istina u Srbiji
Play - Filip Živojinović prevario Cecu
Filip Živojinović prevario Cecu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt