Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mili radi novi Cecin album
07.03.2011.
Izvor: Press Online

Mili radi novi Cecin album
Zbrka.com

Ekskluzivno... Svetlana Ražnatović i Aleksandar Milić zakopali ratne sekire na inicijativu Marine Tucaković! Otkrivamo... Mili već radi na Cecinom albumu, koji će izaći u junu, na njen rođendan!

Folk zvezda Svetlana Ražnatović i jedan od najboljih srpskih kompozitora, Aleksandar Milić, zakopali su posle četiri godine ratne sekire i ponovo uspostavili poslovnu saradnju! Kako Press saznaje, Ceca i Mili se posle svađe do koje je došlo 2006. godine posle Ražnatovićkinog koncerta na Ušću, nisu ni čuli ni videli, sve do pre mesec dana, kada je njihov tajni susret upriličila tekstopisac i zajednička prijateljica Marina Tucaković.

Prema rečima sagovornika Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, večera nekada dva bliska prijatelja i saradnika protekla je u veoma emotivnom i veselom raspoloženju, a dogovoreno je da Mili radi novi Cecin album!

- Ceca je bila Milijeva muza i on je zapravo preko nje postao poznat široj javnosti! Najveći uspeh napravili su 2006. godine albumom „Idealno loša", a Mili je tada uradio i isproducirao ceo CD! Onda je održan spektakularni koncert na Ušću, posle čega je došlo do iznenadnog prekida saradnje i zahlađenja odnosa.

Iako se spekulisalo da je Ražnatovića „otkačila" svog nekada bliskog saradnika zbog loše organizacije koncerta i brojnih dugova koji su ostali posle njega, ni Ceca ni Mili nikada nisu otkrili pravi razlog svog sukoba. Milić je tada preuzeo da radi album Ani Nikolić, koji je loše prošao, a onda i povratnički Lepoj Breni, za koji su mnogi komentarisali da je kopija Cecinog - navodi sagovornik Pressa i dodaje:

- Posle prekida saradnje sa Brenom sredinom prošle godine, Mili je u više navrata pokušavao da stupi u kontakt sa Cecom, međutim, ona je tada uspostavila saradnju sa drugim kompozitorima i tekstopiscima, koji su počeli da rade pesme pa nije bila zainteresovana za susret.

Međutim, pošto je bila sve nezadovoljnija pesmama koje je dobijala, Ceca je ipak, na nagovor Marine Tucaković, pristala da se vidi sa svojim bivšim saradnikom. Večera je upriličena u Ražnatovićkinoj kući na Dedinju, a susret je bio veoma dirljiv i emotivan!

Nekada bliski prijatelji i višegodišnji saradnici prisetili su se svih lepih stvari koje su ih vezivale tokom višegodišnje saradnje i na kraju dogovorili da Mili uradi čak osam pesama za Cecin novi album! Ceca, koja je već odabrala nekoliko pesama od drugih saradnika, među kojima je i Bora Đorđević, imaće težak zadatak jer će samo dve moći da zadrži, a ostale će morati da vrati.

Mili je već sutradan počeo da radi na pesmama, a dogovor je da album izađe 17. juna na Cecin 38. rođendan. U planu je i spektakularni koncert, a o tome odlučuju Ceca i Raka Marić, pa se trenutno pregovara oko zakupa „Marakane" ili Ušća - zaključuje sagovornik Pressa.

Ceca i Jelena Karleuša uskoro na prvom ročištu!

Folkerka Jelena Karleuša pre dve nedelje primila je tužbu koju je najveća srpska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pokrenula povodom otvorenog pisma koje joj je Jelena uputila na svojoj Fejsbuk stranici i njih dve će se već narednih dana suočiti na prvom ročištu.

Ceca je pokrenula tužbu protiv JK jer je ova iznela ozbiljne optužbe na njen račun zbog kojih će morati da priloži dokaze na parničnom postupku. Ukoliko Karleuša taksativno ne dokaže sve što je iznela, moraće Ceci da isplati odštetu od 10 miliona dinara

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Senzacija na EP - Srbija razbila svetske prvake (video)
Senzacija na EP - Srbija razbila svetske prvake (video)
Play - Ceca tužila Press - Traži 30 miliona
Ceca tužila Press - Traži 30 miliona
Play - Gagi Đogani - Mladen ima problem sam sa sobom
Gagi Đogani - Mladen ima problem sam sa sobom
Play - Mitar Mirić - Saša Popović i ja odavno imamo neraščišćene račune
Mitar Mirić - Saša Popović i ja odavno imamo neraščišćene račune
Play - Milica - Uživam u ljubavi sa Lendjerom
Milica - Uživam u ljubavi sa Lendjerom
Play - Ana Nikolić i Aca Lukas u noćnom provodu
Ana Nikolić i Aca Lukas u noćnom provodu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt