Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mili odustao od Cece
09.04.2011.
Izvor: Alo!

Mili odustao od Cece
Zbrka.com

Iako su se svi nadali da će se u junu pojaviti dugoočekivani album najveće srpske zvezde Svetlane - Cece Ražnatović, sva je prilika da to toga neće doći!

Kako „Alo!“ saznaje, njen kompozitor Aleksandar Milić Mili obustavio je rad na novim pesmama zbog optužnice protiv pevačice, a kako se priča, Mili je odustao od rada na Cecinom albumu jer ne želi da gubi vreme i novac dok je pevačica „na pauzi“.

- Mili i Ceca su se nedavno pomirili i odlučili da obnove saradnju, pa je tako dobio zaduženje da radi skoro ceo album. Čak su zajedno preslušali numere koje je Ražnatovićeva sakupila u vreme dok nisu sarađivali, ali je Milić od većine odustao i rekao joj da želi da napravi album po svom ukusu.

Neke od tih pesama su vraćene, neke je Ceca poklonila kolegama, poput numere „Nema duge posle tuge“, koja je završila kod Romane. Međutim, kada je podignuta optužnica protiv Ražnatovićeve, Aleksandar je odlučio da je stavi
na „stend baj“. Čeka da se razreši situacija - priča za „Alo!“ izvor blizak kompozitoru i dodaje da je Miliću trenutno glavna preokupacija nešto sasvim drugo.

- Ne razmišlja o Cecinom albumu, već priprema novo izdanje „Miligrama“ i sada mu je to najbitnije. Nekim svojim bliskim saradnicima, kako se priča, objasnio je da ne želi da gubi vreme i novac, pošto je pitanje kada će Ceca odlučiti da uđe u studio i kako će se situacija uopšte razrešiti - dodao je naš izvor.

Kako bismo dobili komentar Aleksandra Milića, pozvali smo ga, i u prvi mah nam je rekao da ne želi da daje nikakve izjave, ali je kada je čuo pitanje ipak odgovorio.

- Nisam ni počeo da radim na Cecinom albumu! Kada bude mogla, krenućemo, jer to sve zavisi od situacije u kojoj je trenutno - rekao je Mili i time završio razgovor, ne dozvolivši da ga pitamo kakve veze ima Cecina situacija sa njegovim radom jer je moguće raditi pesme čak i kada je optužnica podignuta.
Podsećanja radi, Ražnatovićeva i Milić su pre nekoliko godina posvađali, kako se pričalo, zbog velike sume koju je kompozitor tražio od nje.

Ovu priču ni jedno ni drugo nisu komentarisali, ali je činjenica da nisu bili u kontaktu donedavno, kada ih je pomirila Marina Tucaković ne bi li što pre počeli rad na novom albumu.

Ceca bez komentara!

U želji da saznamo da li je Ceca Ražnatović upoznata sa informacijom da Mili nije napisao nijednu pesmu za nju niti to planira u doglednoj budućnosti, te da li je u dogovoru sa njom obustavio rad na albumu, pozvali smo PR službu folk zvezde, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Pecikoza - Merlin je cicija, a Hari nesposoban
Pecikoza - Merlin je cicija, a Hari nesposoban
Play - Ceca oprostila Karameli - Ali zamalo
Ceca oprostila Karameli - Ali zamalo
Play - Otvoreni rat - Ceca i Jelena Karleuša
Otvoreni rat - Ceca i Jelena Karleuša
Play - Ceca - Bolje ludi klinac nego ludi starac
Ceca - Bolje ludi klinac nego ludi starac
Play - Stoja - Grupnjak do gole kože
Stoja - Grupnjak do gole kože
Play - Ivana Kukrić letuje u Budvi
Ivana Kukrić letuje u Budvi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt