Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Milan Stanković - Rada i ja nismo više zajedno
22.01.2009.
Izvor: Svet

Milan Stanković - Rada i ja nismo više zajedno
Zbrka.com

Nema više baj, baj! Rada će dalje kroz život svojim, a Milan svojim putem. Ukrstiće im se katkad putevi, ali samo poslovno. Doduše, nisu zakrvili.

Umesto jedne na svoju ljubavnu priču stavili su tri tačke. Iskustvo govori da teško vodu drži vazna koja jednom pukne, pa se posle lepi, krpi, spaja. Elem, šta će biti videćemo, da se sad pozabavimo onim što je već bilo. Veza malog plavog iz Obrenovca i devojčurka iz Četereža koji brzo stasa u pravu lepoticu privukla je veliku medijsku pažnju.

Oni koji su skloni preterivanju bi rekli neviđenu, ali sigurno se može kazati da su Manojlovićeva i Stanković na listi tri poznata para koji su obeležili prethodnu godinu. Kad je o njihovoj ljubavi počelo da se šuška, većina je bila u neverici, ali je sve bilo jasno kad ih je naš paparaco ulovio zajedno. Posle su upravo u našem listu i priznali da uživaju u romansi.

A onda se pred Novu godinu sve raspršilo kao balončići od sapunice, što bi se reklo u ljubićima. Odnosno, pukla je tikva, kako bi rekao narod. "Počelo je sve učestalijim svađama. Već na 'Svetovoj' žurki, polovinom decembra, videlo se da nešto među njima nije u redu. Čak su na snimanje novogodišnjeg 'Granda' došli posvađani. Tokom snimanja ni reč nisu progovorili, sedeli su za odvojenim stolovima, na bezbednoj distanci. Nekoliko dana pred doček Nove godine su se sastali, progovorili, pomirili se, ali samo kao prijatelji. Odlučili su da više ne dele postelju", kaže izvor blizak ovom, sada već bivšem paru.

Kad smo pozvali Milana u nameri da iz prve ruke proverimo koliko šuškanja o ljubavnom krahu imaju osnova, bez oklevanja je priznao: "Tačno je, Rada i ja nismo više zajedno". Potom se vidno potresen požalio: "Mediji su nam unakazili vezu u toj meri da nam nije preostalo ništa drugo nego da pauziramo, bar dok se ne smiri situacija. Izgleda da u zemlji Srbiji jedino Milan Stanković ne sme da ima devojku i normalnu vezu. Zbog ovakvih stvari mi je žao što sam ikada poželeo da budem pevač."

Njegovu priču potvrđuje i Rada: "Zbog trenutne nemogućnosti da ostvarimo normalnu vezu bez pritiska i problema, možda je bolje da se sad oboje posvetimo samo karijeri, a kasnije, kad sve prođe, ako nas i dalje budu vezivala ista osećanja, možda ćemo ponovo da budemo zajedno. Moram da naglasim da smo ostali prijatelji, jer nije bilo razloga za svađu niti je neko nekog ostavio. Jednostavno, razgovarali smo i odlučili da je ovako bolje."

Zajedno sa ostalim finalistima prethodne sezone "Zvezda Granda" Rada i Milan ove nedelje putuju na turneju u Ameriku. Tamo neće biti medija koje optužuju da su im uništili vezu, neće biti ni pritiska javnosti. Da li će tamo daleko biti smešteni u istoj sobi, kao ovog leta na Crnogorskom primorju, ili će pak tražiti da budu na različitim spratovima. Čim saznamo, tu informaciju ćemo rado podeliti sa vama.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nina predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije (Video)
Nina predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije (Video)
Play - Posvađali se Saša Popović i Haris Džinović
Posvađali se Saša Popović i Haris Džinović
Play - Emina Jahović plaća 15000 evra
Emina Jahović plaća 15000 evra
Play - Gola istina - Nives Celzijus
Gola istina - Nives Celzijus
Play - Nikola Rokvić pobednik Survajvera
Nikola Rokvić pobednik Survajvera
Play - Konkurencija Farmi - Nove Zvezde Granda
Konkurencija Farmi - Nove Zvezde Granda
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt