Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Milan Stanković - Brega me nijednom nije zvao
31.05.2010.
Izvor: Press Online

Milan Stanković - Brega me nijednom nije zvao
Zbrka.com

Predstavnik Srbije na Evrosongu Milan Stanković juče je napustio Oslo punog srca. U intervjuu za Press Milan tvrdi da je zadovoljan osvojenim 13. mestom u finalu najvećeg evropskog muzičkog takmičenja.

- Naravno da sam zadovoljan i drago mi je što sam ispunio svoj cilj, a to je da nisam nijednog trenutka obrukao svoju zemlju, koju sam s ponosom predstavljao i što nisam pokvario prosek koji Srbija ima na Evrosongu. Vraćam se punog srca.

Da li si bio zadovoljan svojim nastupom u finalnoj večeri?

- Bolje sam izveo pesmu i ceo moj nastup u finalu je bio bolji nego u polufinalu. Mislim da su to svi primetili. Sve to ne bih uspeo bez pomoći ekipe RTS-a, koja je sve vreme bila uz mene.

Da li ti je devojka Rada Manojlović prva čestitala uspeh?

- Ne, prvo mi je čestitala moja majka, koja i jeste najvažnija osoba u mom životu. Dosta mi je toga da svi ističu Radu i mene u prvi plan, jer ni jedno ni drugo ne gradimo karijere pričajući o našoj vezi. Naravno da me je i ona zvala, kao i Saša Popović, i svi meni dragi ljudi.

A da li ti je Goran Bregović čestitao?

- Sa Bregom se nisam uopšte čuo, osim pred polufinale, kada mi je poručio da mi drži palčeve. On je veoma zauzet i ja to razumem. Mislim da je bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem.

Da li si tokom boravka u Oslu stupio u kontakt sa nekim svetskim producentima? Planiraš li da posle ovog festivala započneš inostranu karijeru?

- Veoma su mi simpatični pojedini naši pevači koji posle nekih svojih nastupa u inostranstvu daju šizoidne izjave da započinju svetske karijere. Ne vidim da su neki naš pevač ili pevačica stvorili svetsku karijeru. Zato ja neću najavljivati, već kada se konkretno nešto desi, rado ću to podeliti sa vama.

Da li ti se sviđa pobednička pesma? Ko su bili tvoji favoriti?

- Nemačka kompozicija, koja je osvojila prvo mesto, je simpatična, slatka i jako pevljiva. Moji favoriti su bili predstavnici Francuske i Izraela.

Da li si zadovoljan glasanjem zemalja bivše Jugoslavije?

- Veoma sam zadovoljan! Znao sam da će stručni žiri malo pomrsiti konce, ali smo od bivših republika dobijali maksimalne poene.

Brega zalupio slušalicu!

Kada smo pozvali kompozitora pesme „Ovo je Balkan" Gorana Bregovića da prokomentariše plasman našeg predstavnika, kompozitor nam je besno spustio slušalicu! Saslušao nas je dok smo se predstavljali, a vezu je prekinuo kada je čuo pitanje: „Jeste li zadovoljni plasmanom Milana Stankovića u Oslu?" Naredni pokušaji da ga dobijemo na telefon bili su bezuspešni.

Žika Jakšić: „Grand" je ponosan

Producent „Granda" Žika Jakšić zadovoljan je Stankovićevim plasmanom.

- Sam ulazak u finale je veliki uspeh za nas. Milan je dao sve od sebe i svakim svojim medijskim pojavljivanjem je na najlepši način predstavio svoju zemlju. Generalno, ja sam njime i njegovim učinkom zadovoljan - kaže Jakšić.

Kao jaje jajetu

Nemačka štampa napisala je da Milan izgleda kao izgubljeni sin Klaudije Rot, poznate nemačke političarke i predsedavajuće stranke Zelenih, koja „u dlaku" ima frizuru kao on!

Peti u polufinalu!

Milan je u polufinalu imao više glasova nego u finalu! Sa 79 poena u polufinalu je osvojio peto mesto, dok je u finalu sa 72 boda zauzeo 13. poziciju.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB 2009 - Dva puta za 30 godina
VB 2009 - Dva puta za 30 godina
Play - Kuća snova pokrivena
Kuća snova pokrivena
Play - Najveći novogodišnji honorari
Najveći novogodišnji honorari
Play - Veliki Brat VIP od marta
Veliki Brat VIP od marta
Play - Nives Celzijus - Trudna i bludna
Nives Celzijus - Trudna i bludna
Play - Dragana i Vlada - Na pomolu nova ljubav
Dragana i Vlada - Na pomolu nova ljubav
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt