Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Milan nema šanse ?
29.04.2010.
Izvor: Press Online

Milan nema šanse ?
Zbrka.com

Svetske kladionice Milana Stankovića proglašavaju autsajderom na Evrosongu (25-29. maj)! Prema najpoznatijoj svetskoj kladionici „Viljem Hil", pesma „Ovo je Balkan" zauzima 18. poziciju sa kvotom za pobedu 81 (za uloženih 100 evra u slučaju Milanove pobede dobićete 8.100 evra).

Dosta lošiju prognozu daje najpoznatija onlajn kladionica na ovim prostorima „Bet-at- home". Stankovićev nastup u finalu najvećeg evropskog muzičkog takmičenja je neizvestan, budući da se trenutno u svojoj, prvoj polufinalnoj grupi, od 17 takmičara nalazi na osmom mestu, sa kvotom 17, a samo deset njih ulazi u finale. Ista kladionica u finalu Stankovića stavlja na 20. mesto, sa kvotom 66 (ako Milan pobedi, za uloženih 100 evra dobićete 6.600).

Našu delegaciju ne zabrinjavaju prognoze kladionica. Iz PR službe RTS-a poručuju da će se Milanova pozicija popraviti. 

- „Viljem Hil" jeste jedna od najpouzdanijih kladionica, ali naše iskustvo pokazuje da je najbolje da sačekamo prve probe u Oslu. Naime, slično je bilo i u Helsinkiju sa Marijom Šerifović, koja se nalazila negde na sredini liste favorita, a posle proba počela je da se kotira veoma visoko. Ne želimo da opterećujemo našeg predstavnika prognozama, jer se situacija iz dana u dan menja, a Milan treba da bude koncentrisan na tri minuta svog nastupa - kažu iz PR službe RTS-a.

Inače, prema prognozama obe kladionice, najveći favoriti za pobedu su Nemačka, Izrael i Azerbejdžan. Od bivših jugoslovenskih republika najbolje je plasirana Hrvatska (grupa „Feminem" sa pesmom „Lako je sve" zauzima visoko peto mesto). Iza nas, na 28. mestu nalazi se predstavnik BiH Vukašin Brajić, a na 35. mestu je Makedonac Đoko Taneski. Poslednje mesto zauzima Slovenija, a Crna Gora je još ranije najavila da neće učestvovati zbog loše finansijske situacije.

Kako se glasa

U oktobru 2009. EBU (European Broadcasting Union) promenila je način glasanja, tako da o pobedniku odlučuje stručni žiri (50 odsto) i glasovi gledalaca (50 odsto). Glasovi svake zemlje predstavljaće kombinaciju glasova žirija i glasova publike. Po deset od 17 zemalja koje osvoje najviše glasova u obe polufinalne grupe plasiraće se u finale. Gledaoci će imati 15 minuta da glasaju za svog favorita. Voditeljka RTS-a Maja Nikolić ove godine će saopštiti glasove srpske publike u finalu Evrosonga.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Era je obična džukela
Era je obična džukela
Play - Nemanja Stevanović - Nikada više sa Silvijom
Nemanja Stevanović - Nikada više sa Silvijom
Play - Golišava Katarina Radivojević
Golišava Katarina Radivojević
Play - VB 2009 - kuća velikog razvrata
VB 2009 - kuća velikog razvrata
Play - Bebi Dol - Lažu da se drogiram
Bebi Dol - Lažu da se drogiram
Play - VB 2009 - Arsa žestoko izvređao Dragicu
VB 2009 - Arsa žestoko izvređao Dragicu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt