Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Milan - Evrosong nije gej festival
11.03.2010.
Izvor: Press Online

Milan - Evrosong nije gej festival
Zbrka.com

Mlada „zvezda Granda" Milan Stanković, kao jedan od tri kandidata koje je Goran Bregović odabrao za potencijalnog predstavnika na Evrosongu, u subotu veče okušaće sreću u RTS-ovoj emisiji „Tri pa jedan za Oslo", u kojoj će glasovi gledalaca odlučiti ko će u maju putovati u Norvešku!

Nekoliko dana pre konačne odluke Milan za Press priča o pripremama za ovaj veliki događaj i ne krije oduševljenje pesmom koju je za njega uradio Brega.

- Energija koju moja pesma nosi je fenomenalna! Vesela je, ljubavna, govori o poljupcu i na najbolji mogući način predstavlja Srbiju. Goran je veliki profesionalac i vrlo spontana osoba. U studiju je vladala prijatna atmosfera i sarađivati sa njim je velika čast.

Da li ostala dva kandidata Eminu Jahović i Olivera Katića doživljavaš kao jaku konkurenciju?

- Trebalo bi svi da odlučimo šta je najbolje za našu zemlju! Dakle, to nije arena, a mi nismo ljuti protivnici koji se bore do iznemoglosti, pa ih tako i ne doživljavam. Imam pozitivno mišljenje o njima i voleo bih da nas na tako prestižnom takmičenju predstavlja neko ko će biti primećen po glasu, stasu, energiji, harizmi i nastupu.

Kakav scenski nastup spremaš i da li možemo očekivati neke radikalne promene u tvom imidžu?

- Vremena je malo pa sam sebi i svom timu zadao jak tempo! Primetio sam da su mnogi skloni ka nekim ekstremnim, a besmislenim nastupima koji su, zapravo samo kamuflaža za nedostatak istinske energije i harizme koju pevač mora da poseduje. Zato ja spremam nastup koji je smislen i ima jasnu i vedru poruku.

Rekao si da ti je drago što će te ovim učešćem ljudi upoznati u drugačijem svetlu, da li to znači da se stidiš što si pevač „Grand produkcije"?

- Nije to bila poenta izjave. Imponuje mi što su me Goran Bregović i RTS prepoznali kao mogućeg predstavnika Srbije, jer to znači da u meni ne vide običnog pevača, već nekoga ko ima kvalitete da stane ispred cele zemlje na tako prestižnom takmičenju.

Misliš li da su tačni navodi da Evrovizijom vlada „gej lobi"?

- Isto pitanje se ponavlja iz godine u godinu, ali zaista ne razmišljam o tome. Za mene je to takmičenje kompozicija i izvođača i kao najgledaniji muzički televizijski program u celoj Evropi afirmisao je velike muzičke zvezde. Za mene bi bila velika čast da predstavim svoju zemlju.

Kako onda komentarišeš izjavu Gorana Bregovića „i mi geja za trku imamo", kojom mnogi smatraju da je mislio na tebe?

- Razumem da vam je atraktivno da povežete stvari na takav način, ali jasno je da nije mislio na mene. Bregović misli da sam ja odličan pevač i to je jedina njegova izjava koja se tiče mene. Žao mi je što na to niko nije obratio pažnju, a neko je brže-bolje pokušao da napravi skandal ni iz čega.

Podržava li te devojka Radmila Manojlović u pripremama i da li imaš tremu?

- Znači mi njena podrška u ovom trenutku, kao i svih meni dragih osoba, a svaki dobronameran savet je koristan i dobrodošao. Za tremu nemam vremena, ali to ne znači da se neće kad-tad javiti. To je prirodno i potrebno svakom izvođaču.

Ukoliko pobediš, da li se plašiš da će mnogi misliti da je „Grand" izlobirao glasove jer ima organizovane glasače?

- Ovo je takmičenje koje ima kredibilitet i od nacionalnog je značaja. Svako od nas ima svoju publiku, što je i normalno, ali prvo treba čuti i videti kompozicije i interpretaciju. Mislim da će potom publika iz cele Srbije glasati za ono što im se iskreno najviše dopada.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Udaje se Vesna Zmijanac
Udaje se Vesna Zmijanac
Play - Trijumf Rusije - Trijumf Srbije
Trijumf Rusije - Trijumf Srbije
Play - Marinko Madžgalj zaprosio Dubravku Mijatović
Marinko Madžgalj zaprosio Dubravku Mijatović
Play - Estrada na selu - Tri nova farmera
Estrada na selu - Tri nova farmera
Play - Suzana Mančić - Romantično leto u Grčkoj
Suzana Mančić - Romantično leto u Grčkoj
Play - Vratile se rode
Vratile se rode
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt